Knight Online PVP - Source - (TBT Gönüllü Geliştirme)
-
Shephard bunu yazdı
ben clienti indirdim server.ini editledim ama oyun açılmıyor :D
hocam şuan açık server giren giriyor senin nette bişi var sanırım :D
@madrew @furkiak client.exe ile ilgilenicek onuda kaldırır o zaman zaten piyasada ziyon exe var ama virüslü virüssüz olan en iyi client bu bunu düzelticez hayır diyip geçin bende öyle yapıyorum :)
Ccaglayan tarafından 07/Eyl/16 13:43 tarihinde düzenlenmiştir -
rapidhacker550 bunu yazdımadrew bunu yazdı
Oyundan çıkınca 2 tane evet hayırlı bişi açılıyor.
ben de hayır dedim okuyamadım ama
Valla hocam exeye sıra gelmedi daha ya virüssüz exe ama biz editlemedik dün save gate yazı sorunu genie maden derken canımız çıktı hepsini hallettik şu için. bu akşam npc koyucaz item için droplarla npc ile Caglayan ilgilenicek bende akşam kurian karakterine bakıcam. İtem alan arkadaşlar upgrade yanma sönme rebirt e damage ve skillerini kontrol edip sonucu yazarsa seviniriz.
Buraya not düşeyim normal knight ta wormlar saldırmadan vurmuyor bizimkiler kuduz köpek gibi saldırıyor maden kazaların madenini bozuyor :D
-
10 sene önceki gibi, boku bokuna koxp olmasın. Oynamazsam adam değilim :)
-
bi de şu karakterlere para atında buf sw scroll falan alalım yoksa bişey kesemiyoruz :D
Edit: Ronark Land da hiç hayvan yok bu arada :/ boçboş az bişeyler serpiştirin hatta kesmesi kolay olanlarda Gold Coins atsın para bu şekilde kasılsın.
sRcN tarafından 07/Eyl/16 16:26 tarihinde düzenlenmiştir -
@ccaglayan boss taşı yokmu kanka tren yapıp geleyim :D
-
çöpçü yok, benim en sevdiğim npc yok, ezik çöp itemleri satın alabileceğimiz, paper tip kıyafetler silahlar neyim işte.
maradonda olması lazımdı, kaçırmışlar.
-
iSo bunu yazdı
çöpçü yok, benim en sevdiğim npc yok, ezik çöp itemleri satın alabileceğimiz, paper tip kıyafetler silahlar neyim işte.
maradonda olması lazımdı, kaçırmışlar.
Merdivenden hemen sola dönünce kıyafet ve küpe satan abiler varda silahcıda malzeme kalmamış hocam istanbuldan sipariş etti malları :D
-
mage master 12 ve 15 calısmıyor
60 tan sonraki skilleri açmıyor
ezik silahcıda silah yok
droplar yok
üstümüze biraz para verde skill sıfırlatma falan deneyek
sen wormlara gold bar at gitsn hocam rahat takılalım -
discord linkinde bir sorun mu var giriyorum birşey gelmiyor ?
-
Şuan mevcut bulunan uskogame pvpsi gibi olsa dolar taşar bir bakın isterseniz oda 2xxx (http://www.uskogame.net/)