folder Tahribat.com Forumları
linefolder Programlama Genel
linefolder Knight Online PVP - Source - (TBT Gönüllü Geliştirme)

Knight Online PVP - Source - (TBT Gönüllü Geliştirme)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek
    PEAK bunu yazdı
    PhYtOn bunu yazdı
    PEAK bunu yazdı
    PhYtOn bunu yazdı
    PEAK bunu yazdı
    PhYtOn bunu yazdı

Arkadaşlar sadece pk server üzerine kurulu itemlerin ve şartların eşit olduğu ve en önemlisi antiler tarafından zararlı olarak görünmeyen bir pvp var mıdır? Birkaç pvp denedim ama hepsi antilere bir şekilde takılıyor, devre dışı bırakmadan oynamam lazım :)

ben zararlı görmesinede razıyım var mı bildiğiniz sağlam pk sw ?

Hocam bildiğim; turkko ve alemko var ama denediniz mi hiç?

alemko yu bilmiyorumda turkko da oynadım benim oynadıgım jop mage solo takılırım yada melee party ile: bu turkko da en son destek vardı bir de eşit değildi diye hatırlıyorum artık çoğu sw de mageyi bitirmişler
    ara ara cüce ko dan sw ler bulup hasret gideriyorum ama yeterli olmuyor.

Hocam eğer sv bulabilirsen birlikte takılabiliriz ben de genelde solo takılırım asasla ama böyle hasret giderme amaçlı oynamayı istiyorum. Usko da char var areste archer itemlerim de fena değil ama dediğim gibi usko daki tl olayının b.ku çıkması ve güzel bir pk atayım dediğinde cash siz pk a çıkamaman ve cash lerin tl olarak pahalı gelmesinden ötürü, eğer bulunursa pvp takılabilriiz.

Aynen iyi olur hocam yarin aksam bir bakayim varsa piyasada duzgun pk sw takilalim

Atlas hocam oyle sw lere emek veriyoruz sonra kapaniyor gidiyor acikcasi pek ugrasasim yok

Gelirsek kac gunde pk atabiliriz cok ugrqstirir mi

Hocam çok uğraşıcak bi durum yok 20 gundur oynuyorum para vermeden dual 2 heros dual mıno 2 7 shell set 7 exp raptor 1 sos alacagın bı premıum madende takılcan gem kırdırcan ıtem yapıcan yanı bu sekılde olmadımı zevkı olmuyor ki herkes eşit oluyor killl alamıyosun

-
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek
    Atlas bunu yazdı
    PEAK bunu yazdı
    PhYtOn bunu yazdı
    PEAK bunu yazdı
    PhYtOn bunu yazdı
    PEAK bunu yazdı
    PhYtOn bunu yazdı

Arkadaşlar sadece pk server üzerine kurulu itemlerin ve şartların eşit olduğu ve en önemlisi antiler tarafından zararlı olarak görünmeyen bir pvp var mıdır? Birkaç pvp denedim ama hepsi antilere bir şekilde takılıyor, devre dışı bırakmadan oynamam lazım :)

ben zararlı görmesinede razıyım var mı bildiğiniz sağlam pk sw ?

Hocam bildiğim; turkko ve alemko var ama denediniz mi hiç?

alemko yu bilmiyorumda turkko da oynadım benim oynadıgım jop mage solo takılırım yada melee party ile: bu turkko da en son destek vardı bir de eşit değildi diye hatırlıyorum artık çoğu sw de mageyi bitirmişler
    ara ara cüce ko dan sw ler bulup hasret gideriyorum ama yeterli olmuyor.

Hocam eğer sv bulabilirsen birlikte takılabiliriz ben de genelde solo takılırım asasla ama böyle hasret giderme amaçlı oynamayı istiyorum. Usko da char var areste archer itemlerim de fena değil ama dediğim gibi usko daki tl olayının b.ku çıkması ve güzel bir pk atayım dediğinde cash siz pk a çıkamaman ve cash lerin tl olarak pahalı gelmesinden ötürü, eğer bulunursa pvp takılabilriiz.

Aynen iyi olur hocam yarin aksam bir bakayim varsa piyasada duzgun pk sw takilalim

Atlas hocam oyle sw lere emek veriyoruz sonra kapaniyor gidiyor acikcasi pek ugrasasim yok

Gelirsek kac gunde pk atabiliriz cok ugrqstirir mi

Hocam çok uğraşıcak bi durum yok 20 gundur oynuyorum para vermeden dual 2 heros dual mıno 2 7 shell set 7 exp raptor 1 sos alacagın bı premıum madende takılcan gem kırdırcan ıtem yapıcan yanı bu sekılde olmadımı zevkı olmuyor ki herkes eşit oluyor killl alamıyosun

ben meyillendim açıkçası diğer arkadaşlar ne düşünüyor ?

Sigara külü ile sirke karıştırılırsa ne olur ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

varsa klan mlan şekli, düzenli oynayacak adam pm atarsa sevinirim. oynarız beraber akşamları

Avukat/Hukukçu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PhYtOn
    PhYtOn's avatar
    Erkek

Açıkçası ben kasmayla veya itemle uğraşamam o yüzden eşit server dedim ve toplu takıldığımızda kesemeyeceğimiz adam olmaz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek

bende oynuyorum bu zımbırtıyı. Pklar zevkli oluyor. Gırgır sohbet muhabbet. 

Bian-ko.eu diye bir yer açılıyor. Şuan betada oynuyoruz yılbaşından sonra aktif olacak. PVP sunucular arasında en devamlı olanı. parayla fazla bir işiniz yok. Ama tabikide para yatırmadanda zevk alınmıyor pk da puss olmalı. İtemde bir şekilde yapılıyor. Eski sohbetleri aratmayacak ortamlar var. :)

alektamovikmovik
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek

Hocalar az cok goruslerimiz uyuyor hangi sw de oynayalim ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek
    PhYtOn bunu yazdı

Açıkçası ben kasmayla veya itemle uğraşamam o yüzden eşit server dedim ve toplu takıldığımızda kesemeyeceğimiz adam olmaz.

Hocam pek altalnatifimiz de yok ondan meyillendim bende 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek

Beyler clan işi falan yalan olur onu biz steam xıgenonda tattık tutmadı bırakan oluyor gelemeyen oluyor vs. sıkıntı benim kadro var şuan steamda bizim tahribat clanından sonra başka clana girmiştim o ekip soloda iş görüyosun aç seek cz de partye giriyosun zaten alıyolar pk konusunda sıkıntı yok yani başlarken bi switch pre alacaksınız ha alemgame 3 ay olucak yeni swlerde açılcak siz orayada bakabilirsiniz ama farm sw tercihim niye derseniz yani bunu zevk ve vakit öldürmek için oynuyosunuz direk pk pek zevk vermiyor 

-
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek
    Atlas bunu yazdı

Beyler clan işi falan yalan olur onu biz steam xıgenonda tattık tutmadı bırakan oluyor gelemeyen oluyor vs. sıkıntı benim kadro var şuan steamda bizim tahribat clanından sonra başka clana girmiştim o ekip soloda iş görüyosun aç seek cz de partye giriyosun zaten alıyolar pk konusunda sıkıntı yok yani başlarken bi switch pre alacaksınız ha alemgame 3 ay olucak yeni swlerde açılcak siz orayada bakabilirsiniz ama farm sw tercihim niye derseniz yani bunu zevk ve vakit öldürmek için oynuyosunuz direk pk pek zevk vermiyor 

aynen bende vardım steamko da hocam sanıırım bizim istediğimiz para vermicez fazla emek vermicez pk atıcaz işimizden gücümüzden fırsat buldukca alem game kafama yattı benim
    indirdim kurdum hocam hangi ırkta oynuyorsun ?

PEAK tarafından 24/Ara/16 11:58 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

oyun acılınca pm atın gelelim.

Nerde o eski TBT...
Toplam Hit: 18418 Toplam Mesaj: 113
online knight pvp source