folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Konyalılar Neden Sevilmez?

Konyalılar Neden Sevilmez?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı:
    -----------------------------

konyalılar konyalı olduğu için sevilmez.sabah günaydın dersin günah der.selamün alyküm.(allahın selamı üzerine olsun)diyeceksin illa karşı tarafa bi dua edecen yani.sakal bisimge deyil ibadet aracı olarak görünür.bende sakal var .ama o sakal bazılarına göre günah.bence günah değil buda benim düşüncem benim inancım

hadi canım sende. Peh günaydına günah derlermişmiş. 

İyi ki bi konu açtık. 

Amk ben bu konyada yıllarca top sakalla gezdim. Şövalye yüzük nedir bilinmezken yıllarca on parmağımda on yüzük şövalyeler kurukafalar 

şunlar bunlar gezdim. Bir allahın kulu kalkıp bişey demedi bana? Bu amkoduğumun yobazları bi tek size mi denk geliyor anlamadım gitti! 

Bugün sokakta 16-17 yaşında kız çocukları sigara yakıp geziyor (abes) ama kimse kalkıp bir laf etmiyor.

Kulakları küpeli oğlanlar fink atıyor kalkıp döven sataşanda yok. 

Nasıl yobaz memleketmiş ben bilememişim. 

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    dostum doğru söylüyorsunda gelip yüzüne dese iyi zaten sorun o beyinlerinde gezdirdikleri düşünce.şimdi nasıldır bilmiyorum düzelmiştir heralde biraz.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serenat
    serenat's avatar
    Erkek
    delymanyak bunu yazdı:
    renegadealien bunu yazdı:

Konyada, menfaat için sana karşı yapılmayacak kaypaklık kalmaz, özelikle gözünden öğrenci abi bu sözleri okunuyorsa...

Bende kuluda okudum ve bu sözüne sonuna kadar katılıyorum. üniversiteden kız ayarlamak için erkek öğrencilere kızların yanında sataşmak dövmek gibi şeylerde vardı rene onları unuttun.

bende kululuyum arkadasim...senin dedigin gibi bisey yok..ama kasinmissaniz kasimislardir :))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hyb
    hyb's avatar
    Erkek
    benim izlenimim (özellikle askerde) ne kadar konyalı tanıdıysam hepsi kurnazlıkla aptallık arasındaki çizgiyi koruyamıyor

........................................
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismail93
    ismail93's avatar
    Erkek
    cunku konyalılar cimridirde ondan

ismail
Toplam Hit: 19980 Toplam Mesaj: 86