Köpeğim Bana Küstü. İngiliz Pointer
-
Hocalar 2 tane safkan 2 aylik pointerim var. Ilk defa disari gezmeye cikarttim. Yola indigi icin kizdim kulagindan tutup sonra oldugu yere otrdu. Disi olani pesimden yururken erkek kimildamadi bile. Gidip kucagimda biraz yurudum brakinca tekrar gitti oraya oturdu. Egilip sevmeye calistim kafasini cevirdi. Diğeri oynarken erkek olan hic yuzume bakmiyor. Simdi baktim hala yuzume bakmiyor. Baskasi cagrinca hemen bakiyor ama. Napcaz hayvan pskologu varmidir :)
-
Ahaha öyle ulu orta yerde kulağını çekersen küser tabii :D
Hocam bende golden var gerçi kendisi sevgi ve oyun manyağı olduğundan küsmesi pek olmuyor ama azıcık sinirlendirirsem biraz bekleyip sosis veya herhangi bir ödül krakeri eşliğinde karnını kaşımaya gidiyorum hemen yelkenleri suya indiriyor :D
-
Hocam, kusmesi normal. Bende bazen sertce bagirdigim da, gercekten suclu degillerse benimkiler de bana kusuyor. Bir iki saat sonra gidip, oksayip, 2 odul biskuvisi verince de barisiyorlar. Ancak sen, sen ol, asla kulaklarindan fazlaca cekme. Zira en hassas yerleri orasi ve cok daha sert tepki verebilirler. Kulaga yada buruna cok hafif bir dokunus yeterli! Ben bugune kadar, oyun sirasinda isirmak haric kesinlikle vurmadim. Sadece sozlu olarak kizdim ve su anda onlara kizdigimi anladiklarinda aninda yaptiklari seyi birakiyorlar. 2 senedir bakiyorum, 2 adet labradora :)
-
Zande bunu yazdı
Hocam, kusmesi normal. Bende bazen sertce bagirdigim da, gercekten suclu degillerse benimkiler de bana kusuyor. Bir iki saat sonra gidip, oksayip, 2 odul biskuvisi verince de barisiyorlar. Ancak sen, sen ol, asla kulaklarindan fazlaca cekme. Zira en hassas yerleri orasi ve cok daha sert tepki verebilirler. Kulaga yada buruna cok hafif bir dokunus yeterli! Ben bugune kadar, oyun sirasinda isirmak haric kesinlikle vurmadim. Sadece sozlu olarak kizdim ve su anda onlara kizdigimi anladiklarinda aninda yaptiklari seyi birakiyorlar. 2 senedir bakiyorum, 2 adet labradora :)
köpeğimi ısırıyon bea
-
acıkınca barışır biraz aç bırak patron kimmiş anlasın
-
theagartaman bunu yazdıacıkınca barışır biraz aç bırak patron kimmiş anlasın
Patron onlar haci :) saka bi yana canini yakmadm sadece tutp kizdm. Insan gibi kusuyor bide inatci. Zaza damari var galiba yola iniyor ceviriyorm donup geri iniyor ben ceviriyorum o iniyor. Daha 2 aylik essoglueskler nerden ogrenyr bu hareketleri anlamiyorum
-
hep anaları şımartıyo onları :D ( bok atcak biri gelmedi aklıma )
-
minnakları cok tatlı kızma abisi :) küser tabi bebek daha onlar sana bi tavsiyem nette vaktin varsa aratır bul Caser milan
köpeklere fisildayan adamın bölümlerini izle baya bi faydası olur sana adam bu konularda maSTER

-
Ödül bisküvisiyle ve biraz mıncırmakla barışabilirsin diye düşünüyorum hocam :)
-
bu akşam bende biraz hırpaladım. bana küstü kaçtı gitti aradım yok
karşı evin bahcesinde eve girmemizi bekliyor
buldum bunu sevdim ama yine aynı tavrı sabah görüşürüz kıçını başını sallarsa nah severim onu -
Vay amk köpek psikologları da mı varmış :|