folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Köpeğim Bana Küstü. İngiliz Pointer

Köpeğim Bana Küstü. İngiliz Pointer

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Hocalar 2 tane safkan 2 aylik pointerim var. Ilk defa disari gezmeye cikarttim. Yola indigi icin kizdim kulagindan tutup sonra oldugu yere otrdu. Disi olani pesimden yururken erkek kimildamadi bile. Gidip kucagimda biraz yurudum brakinca tekrar gitti oraya oturdu. Egilip sevmeye calistim kafasini cevirdi. Diğeri oynarken erkek olan hic yuzume bakmiyor. Simdi baktim hala yuzume bakmiyor. Baskasi cagrinca hemen bakiyor ama. Napcaz hayvan pskologu varmidir :)

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Ahaha öyle ulu orta yerde kulağını çekersen küser tabii :D

Hocam bende golden var gerçi kendisi sevgi ve oyun manyağı olduğundan küsmesi pek olmuyor ama azıcık sinirlendirirsem biraz bekleyip sosis veya herhangi bir ödül krakeri eşliğinde karnını kaşımaya gidiyorum hemen yelkenleri suya indiriyor :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zande
    Zande's avatar
    Erkek

Hocam, kusmesi normal. Bende bazen sertce bagirdigim da, gercekten suclu degillerse benimkiler de bana kusuyor. Bir iki saat sonra gidip, oksayip, 2 odul biskuvisi verince de barisiyorlar. Ancak sen, sen ol, asla kulaklarindan fazlaca cekme. Zira en hassas yerleri orasi ve cok daha sert tepki verebilirler. Kulaga yada buruna cok hafif bir dokunus yeterli! Ben bugune kadar, oyun sirasinda isirmak haric kesinlikle vurmadim. Sadece sozlu olarak kizdim ve su anda onlara kizdigimi anladiklarinda aninda yaptiklari seyi birakiyorlar. 2 senedir bakiyorum, 2 adet labradora :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek
    Zande bunu yazdı

Hocam, kusmesi normal. Bende bazen sertce bagirdigim da, gercekten suclu degillerse benimkiler de bana kusuyor. Bir iki saat sonra gidip, oksayip, 2 odul biskuvisi verince de barisiyorlar. Ancak sen, sen ol, asla kulaklarindan fazlaca cekme. Zira en hassas yerleri orasi ve cok daha sert tepki verebilirler. Kulaga yada buruna cok hafif bir dokunus yeterli! Ben bugune kadar, oyun sirasinda isirmak haric kesinlikle vurmadim. Sadece sozlu olarak kizdim ve su anda onlara kizdigimi anladiklarinda aninda yaptiklari seyi birakiyorlar. 2 senedir bakiyorum, 2 adet labradora :)

köpeğimi ısırıyon bea

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theagartaman
    theagartaman's avatar
    Erkek
    acıkınca barışır biraz aç bırak patron kimmiş anlasın

bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    theagartaman bunu yazdı
    acıkınca barışır biraz aç bırak patron kimmiş anlasın

Patron onlar haci :) saka bi yana canini yakmadm sadece tutp kizdm. Insan gibi kusuyor bide inatci. Zaza damari var galiba yola iniyor ceviriyorm donup geri iniyor ben ceviriyorum o iniyor.  Daha 2 aylik essoglueskler nerden ogrenyr bu hareketleri anlamiyorum

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

hep anaları şımartıyo onları :D ( bok atcak biri gelmedi aklıma )

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LJMLJT
    LJMLJT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

minnakları cok tatlı kızma abisi :) küser tabi bebek daha onlar  sana bi tavsiyem nette vaktin varsa aratır bul Caser milan 

köpeklere fisildayan adamın bölümlerini izle baya bi faydası olur sana adam bu konularda maSTER 

Angaralıyız Laa....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narcobs
    narcobs's avatar
    Erkek

Ödül bisküvisiyle ve biraz mıncırmakla barışabilirsin diye düşünüyorum hocam :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bu akşam bende biraz hırpaladım. bana küstü kaçtı gitti aradım yok 
    karşı evin bahcesinde eve girmemizi bekliyor
    buldum bunu sevdim ama yine aynı tavrı sabah görüşürüz kıçını başını sallarsa nah severim onu

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

Vay amk köpek psikologları da mı varmış :|

We can be more, we can be much more.
Toplam Hit: 11902 Toplam Mesaj: 68