folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Köpeğim Bana Küstü. İngiliz Pointer

Köpeğim Bana Küstü. İngiliz Pointer

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

Bende de pointer var kucukken banada kusmustu var oyle huylari

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı

Oha çok tatlılar bunlar ;) sana küsene sende küs, bana yolla :)

Yavruları olunca yollarım hacım istersen :) 

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı
    Draenei bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı

hacı banyo yaptır

beraber banyo yap

banyodan sonra deleted memory :)

Kastın nedir hocam :) Nasıl bi banyo  ? Sadece yıkama yağlama mı yoksa özel bi muamele mi :D 

Zeytun-i  hocam doğum gününe 10 ay var daha :)  Yıkadım güzelce, fön makinesiyle kuruttum kızarmış tavuk eti yedirdim şimdi aramız iyi gibi :D ama halen durgun biraz

:)) benim kedim de suratıma bakmıyor. bırak kızarmış tavuğu, ekmek versem pacamdan ayrılmıyorlar :)

Kediler nankördür Uğur :D Her hayvanı severim ama yine de nankörler işte :D sen şunlara baksana

s*çmasa, tüy dökmese, acıkmasa, havlamasa, salya dökmese soldakini beslerdim, güzel hayvan :)

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

Bende yavru golden retriever arıyorum,bana bu konuda yardımcı olabilecek yada yönlendirebilecek var mı?

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    aksata bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı
    Draenei bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı

hacı banyo yaptır

beraber banyo yap

banyodan sonra deleted memory :)

Kastın nedir hocam :) Nasıl bi banyo  ? Sadece yıkama yağlama mı yoksa özel bi muamele mi :D 

Zeytun-i  hocam doğum gününe 10 ay var daha :)  Yıkadım güzelce, fön makinesiyle kuruttum kızarmış tavuk eti yedirdim şimdi aramız iyi gibi :D ama halen durgun biraz

:)) benim kedim de suratıma bakmıyor. bırak kızarmış tavuğu, ekmek versem pacamdan ayrılmıyorlar :)

Kediler nankördür Uğur :D Her hayvanı severim ama yine de nankörler işte :D sen şunlara baksana

s*çmasa, tüy dökmese, acıkmasa, havlamasa, salya dökmese soldakini beslerdim, güzel hayvan :)

Hoca geriye bi ymek yemesi kaldi :D onuda en yapiyorum zaten beni al.. Ama saclarim dokuluyor aradigin kriterlere uygun degilim sanirim

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    recobaba bunu yazdı

Bende yavru golden retriever arıyorum,bana bu konuda yardımcı olabilecek yada yönlendirebilecek var mı?

Sahibinden.com a bak hocam asi parasina yada sahiplendirme olarak bir cok golden bulabilrsin

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

Sahibinden.com a bak hocam asi parasina yada sahiplendirme olarak bir cok golden bulabilrsin

Geçen sene ben de pointer bulmuştum aradım adamı içimden de köpeklerine bir aylık mama alayım, oyuncak alayım falan diye düşünüyorum. Herif "sitenin kurallarında satış yasak deniyor o yüzden ücretsiz yazdım, bilmemkaç yüz lira istiyorum" dedi. Birkaç farklı kişide yaşadım bu olayı, kanser sebebi oradaki kitlenin bir kısmı. Yavrularsa ileride bana haber ver hacı lütfen çok sevimli namısızlar. :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı
    recobaba bunu yazdı

Arkadaşında dediği gibi ordaki ilanlara baktım 4-5 kişiyi aradım 450  ila 700 tl arası aşı,mama vs. parası  isteyen var, insanlar hakikaten tuhaf arkadaş, madem para ile satıcaksın insan gibi söyle aşı mama diyerek üç kağıtçılık yapmaya ne gerek var, alem dingil dolu.

Neyse;

İstanbul'da Beykoz taraflarında bir çiftlik sahibi ile anlaştık oradan alıcaz, isteyen olursa kadının elinde 2 aylık yavrular var ve bakabilecek birilerine vermek istiyorlar.

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    NigraSilva bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı

Geçen sene ben de pointer bulmuştum aradım adamı içimden de köpeklerine bir aylık mama alayım, oyuncak alayım falan diye düşünüyorum. Herif "sitenin kurallarında satış yasak deniyor o yüzden ücretsiz yazdım, bilmemkaç yüz lira istiyorum" dedi. Birkaç farklı kişide yaşadım bu olayı, kanser sebebi oradaki kitlenin bir kısmı. Yavrularsa ileride bana haber ver hacı lütfen çok sevimli namısızlar. :)

Evet orda hiyar cok oyle. Hayvan satan pustlara da ayar olurum ha.. 1 1.5 sene var yavrulamalarina ama aklimdasin haber verrim. Istekli olursan bundan 1 sene sonra yine de bi mesaj at hocam bana

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    recobaba bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı
    recobaba bunu yazdı

Arkadaşında dediği gibi ordaki ilanlara baktım 4-5 kişiyi aradım 450  ila 700 tl arası aşı,mama vs. parası  isteyen var, insanlar hakikaten tuhaf arkadaş, madem para ile satıcaksın insan gibi söyle aşı mama diyerek üç kağıtçılık yapmaya ne gerek var, alem dingil dolu.

Neyse;

İstanbul'da Beykoz taraflarında bir çiftlik sahibi ile anlaştık oradan alıcaz, isteyen olursa kadının elinde 2 aylık yavrular var ve bakabilecek birilerine vermek istiyorlar.

Ucretsiz golden yavru mu hocam ? Kargo ile hayvan tasmaciligi yapiliyrsa arkadasim ariyor ordan alsn

Toplam Hit: 11921 Toplam Mesaj: 68