Köpeğim Bana Küstü. İngiliz Pointer
-
Ohoo hocam yani bu yaşta kesin demiyeyim ama %95 safkan bir golden bu. Benim oğlanın küçük haliyle tıpatıp aynı. Sadece benimki biraz daha tombişti :D
Bu arada şimdiden uyarayım birkaç ay sonra dişleri kaşınmaya başladığında boku yedin. elin ayağın bacakların heryerin yara içinde kalır, çünkü ilk fırsatta dişlerini kaşımak için geiriyor bir tarafa. Bide bebeklik dişleri jilet gibi oluyor amk.
-
recobaba bunu yazdı
Yavrucuğun yaşı müsait değil ancak babası bu iş için biçilmiş kaftan, sana uyar mı :))
Babası değil hacım anası lazım :D :D :D ayrıca bana hiç uymaz köpeğime dersen bi düşünmem lazım
-
Bu yasıma kadar daha şu köpeğin önemsendiği kadar önemsenmedim yaw.
aç bırakmak işe yaraya bilir,şahsen bende yarıyodu
-
torpedo_XL bunu yazdı
Ohoo hocam yani bu yaşta kesin demiyeyim ama %95 safkan bir golden bu. Benim oğlanın küçük haliyle tıpatıp aynı. Sadece benimki biraz daha tombişti :D
Bu arada şimdiden uyarayım birkaç ay sonra dişleri kaşınmaya başladığında boku yedin. elin ayağın bacakların heryerin yara içinde kalır, çünkü ilk fırsatta dişlerini kaşımak için geiriyor bir tarafa. Bide bebeklik dişleri jilet gibi oluyor amk.
Eyw. hocam sağolasın bizimki şimdiden dişlerini koltuklara geçirmeye başladı bile kereta :))
mfatihbodur bunu yazdırecobaba bunu yazdıYavrucuğun yaşı müsait değil ancak babası bu iş için biçilmiş kaftan, sana uyar mı :))
Babası değil hacım anası lazım :D :D :D ayrıca bana hiç uymaz köpeğime dersen bi düşünmem lazım
Ben sübyancıya kız vermem hacı,seninki pek ahlaksızmış yahu :))
-
ne yemeği hocalar ben biliyorum derdini :N
dişi olanı yanından ayır bi bakem. imanı gevresin sefişememekten.
-
hocam hiçbir yorumu okumadım
komşunun dobermanı vardı oda küstüydü bana
bitane dişi köpek buldum ona birazda yemek sabah baktım yakalamış dişiyi anlarsın :D
sonra aramız düzelmişti :D
-
Spyware__007 bunu yazdı
hocam hiçbir yorumu okumadım
komşunun dobermanı vardı oda küstüydü bana
bitane dişi köpek buldum ona birazda yemek sabah baktım yakalamış dişiyi anlarsın :D
sonra aramız düzelmişti :D
Senin profil resminde elemanın işediği yere hep ısırılmış elma koyasım var :D