folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Köpeğim Bana Küstü. İngiliz Pointer

Köpeğim Bana Küstü. İngiliz Pointer

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    LJMLJT bunu yazdı

minnakları cok tatlı kızma abisi :) küser tabi bebek daha onlar  sana bi tavsiyem nette vaktin varsa aratır bul Caser milan 

köpeklere fisildayan adamın bölümlerini izle baya bi faydası olur sana adam bu konularda maSTER 

Hacım sağolasın bi araştırayım bakayım, gerçi ingilizcedir ama bi bakayım 3-5 anlicaz artık. 

Biraz araştırdım pointer lar biraz duygusal oluyorlarmış ama av için eğitilmesi lazım komutları ses tonlarını tanımaları lazım bu kuyruğundan kıl aldırmıyor  hıyar :D Yarın temizlik günü, bi temizleyim de foto atayım buraya 

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

kedilerde taranmak bir ödül, bağ göstergesi. Belki köpeklerde de banyo falandır.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Dua et hayvan, ulu orta yerde kulağını çektin diye, dostum var düşmanım var lan benim diye üstüne saldırmadı :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı
    LJMLJT bunu yazdı

minnakları cok tatlı kızma abisi :) küser tabi bebek daha onlar  sana bi tavsiyem nette vaktin varsa aratır bul Caser milan 

köpeklere fisildayan adamın bölümlerini izle baya bi faydası olur sana adam bu konularda maSTER 

Hacım sağolasın bi araştırayım bakayım, gerçi ingilizcedir ama bi bakayım 3-5 anlicaz artık. 

Biraz araştırdım pointer lar biraz duygusal oluyorlarmış ama av için eğitilmesi lazım komutları ses tonlarını tanımaları lazım bu kuyruğundan kıl aldırmıyor  hıyar :D Yarın temizlik günü, bi temizleyim de foto atayım buraya 

Milan reiz on numaradır kesinlikle faydası olur.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Abi bu pointerler çok güzel hayvanlar. Babamda bi ara fransız pointer vardı 9 tane yavruladı felan. Çok akıllıydı hayvan. Bagajı felan açınca otomatik atlayıp oturuyordu. Özellikle o uzun kulakları yokmu çok tat şey oluyorlar.

İyi eğitirsen güzel avcı yardımcısı olur.

Bende şu an iki tane kangal var. Eğitim siklerinde değil. Varsa yoksa yemek. Zaten antalya sıcağında gündüz ölü gibiler. Ama çok asil hayvanlar.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

Hadi kızmayı anlarımda kulağını çekme nedir hacım ya tekme atmayla farkı yok bana göre.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek

Sevmekle hata yapmışsın şuan o hayvan sana dominantlik kurmaya calışıyor ve başarmış gibi,oyle bi durumda seninle yurumumesi seni takmıyorum alfa olan benim sen beni takip ediceksin demek sende gidip hayvanı severek maalesef onu dominantlığını beslemiş oldun,yolda o durumda yapıcağın hafif hafif severek peşinden gelmesini sağlamaktı istediğini yapmadığında kesinlikle severek odüllendirme.

İkincisi 2 aylık hayvanı gezdirmek içinde daha erken aşılarını bi tamamlarsanız daha sağlıklı olur.

_ICEMAN_
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sosyopatmanik
    sosyopatmanik's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

Hocalar 2 tane safkan 2 aylik pointerim var. Ilk defa disari gezmeye cikarttim. Yola indigi icin kizdim kulagindan tutup sonra oldugu yere otrdu. Disi olani pesimden yururken erkek kimildamadi bile. Gidip kucagimda biraz yurudum brakinca tekrar gitti oraya oturdu. Egilip sevmeye calistim kafasini cevirdi. Diğeri oynarken erkek olan hic yuzume bakmiyor. Simdi baktim hala yuzume bakmiyor. Baskasi cagrinca hemen bakiyor ama. Napcaz hayvan pskologu varmidir :)

hocam aman sakın aptalca yemek vermememızlık vs yapıp hayvanlara acı cektırme .Onların agzı var dılı yok dertlerını soyleyemıyorlar.Köpeklerle ilgili Peygamber Efendimizin Hadisleri var duymussunuzdur. 

Cenabı Rabb'imın yarattıkları  sonucta acı cektırme hayvanlara 

sevcegı bısıler ver hayvana devamlı oyna sosis vs kucuk parcalar ver mutlaka gelir . Köpekler çok hisli hayvanlardır. 

at avrat silah
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Ben küçükken bizde bi ingiliz pointer vardı babamın av köpeği. Çok duygusallar hocam. Babam o bahçede bağlıyken kulübenin yanında uzakta beni kucağına oturtuyordu. Onu "kızııııım kızıııım" diye sevdiği ses tonuyla beni "oğluuum oğluuum" diye seviyordu köpek napacak diye hayvan çıldırıyordu zinciri koparıp gelecek gibi. Sırf pederin o hareketi yüzünden köpeğe dokunamadım beni görünce çıldırıyordu kendi evimin bahçesine çıkamadım 2 yıl amk :D Bence işin çok zor :D 

Ephesus tarafından 17/Ağu/13 12:14 tarihinde düzenlenmiştir

Avukat/Hukukçu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

vurmak kafadan hatalı bir hareket rottweiler gibi bir köpeğe bir kere bile vurmadan gayet sözümü dinler hale getirdim ki söylediğim hayvan 3.5 aylık daha ilk çıkarmanda yola inmesi normal değil mi , ne kadardır bakıyorsun köpeğe sen mi veriyorsun sürekli yemeğini , neyse dediğim gibi 3.5 aylık rott a tasma falan takmadan rahatça gezdirebiliyorum ne yapıyor olursa olsun orta sertlikte sesle gel diyip bacağıma elimle vurunca yanıma gelir böyle değildi aslında kafasına göre giderdi bir anda böyle oldu başka insanlara falan gidiyor ama gel dediğim anda geliyor zamanla oluyor yani zorlama hayvanları , oyun oynarken heyecanlanıp ısırırsa yine vurmayacaksın hayır diye biraz sert bir sesle bağırıp parmağını kızdığını göstermek için sallayacaksın , o cins bir köpeği şimdide tasmaya bağla fazla enerjik onlar zapt edemezsin büyüdüğünde gezdirme tasmasını tak yine istediği tarafa gitsin ama boynunda tasması dursun 6 aylık olunca 2 gün çekiştirerek istediğin yöne götürürsün ondan sonra yanından yürümeye başlar tasmayı takınca , ha bu arada sanıyorum köpekler sana yeni geldi 2 aylık olduklarına göre , 1 ay sonra çok daha farklı olacak köpekler kardeşlerinden annelerinden ayrılıp yanına geldiler kafaları karışıktır biraz bizimkinin yeni geldiğinde çapaklarını temizleyince küserdi kafasını çevirirdi bakmazdı hiç alışır zamanla 

Toplam Hit: 11901 Toplam Mesaj: 68