Korsan TV 2.1
-

Korsan TV Nedir?
Korsan Tv, Tv kartına gerek duymadan internet üzerinden canlı olarak yerli televizyon kanallarını izlemenizi sağlar. Ayrıca yerli popüler radyo istasyonlarını dinleme imkanı sağlayarak 2005’den beri kesintisiz olarak canlı tv hizmeti veren güvenilir en pratik ve kullanışlı multimedya yazılımıdır.
Banane ki?
Mürid kardeşler bilen bilir. Bu programı ben yazdım ve yıllardır güncellerim. Siz de destek olun, indirin, kurcalayın, arkadaşlarınza tavsiye edin.(facebook,twitter vs)
Tanıtım Yazıları:
http://www.gezginler.net/indir/korsan-tv.html
http://www.tamindir.com/korsan-tv/
Korsan Tv 2.1 Güncelleme Haberleri:
- 3 yeni kategori eklendi.
- Kategori çerçevesine aç/kapa özelliği eklendi.
- Yeni popüler tv kanalları eklendi.
- Kanallara ait bilgiler güncellendi.
- Kodlama sistemi güncellendi.
-
ligtv gelirse kullanırım ^^
-
kurdum hata verdi sildim
edit: hata düzeltilmiştir. kuytul'a teşekkürler.
-
KULLANAN VE KULLANACAK ARKADAŞLAR REKLAMLARA GÜNDE BİR KEZ TIKLAMAYI UNUTMAYIN. SİZİN İÇİN BİR TIK BENİM İÇİN BÜYÜK BİR DESTEK :)
-
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------mRBerkay bunu yazdı:
-----------------------------ligtv gelirse kullanırım ^^
-----------------------------lig tv beleş vermek yasal değil hacı :)
-----------------------------yasal olsa ister miyiz :W
-
ben kullanıyorum arkadaşlar hatta kral pop açık şimdi bıraktım öyle diniyorum. win7 ve xp de çalışıyor.
.net framework 2.0 veya üstü grekiyor flash player eklentisi lazım. bi zahmet olsun onlar da :) buna rağmen hata verdi diyen varsa özelden ulaşsın lütfen.
@kreyzo hacı altın yumurtlayan tavuk kesilir mi :) lig tv kıran program yaparsak onu da el altından dağıtırız :) işin ucunda mapus da var :P
-
yurt dışında iken çok kullandım =) sahibi sensin demek. teşekkür ederim.
-
turkmax istiyoruz baba! oyle emir geldi yukardan :)
-
hacı lig tv yayını yapınca yakalıyorlar maç sırasında her makinaya ayrı bi kod evriyorlar kaçak yayın yapanları izliyorlar ve ekranlara kodu bastıkları anda o kodu adam görüyo ve kimin kartı olduğunu görüyo bindiriyo cezayı. numara maç sırasında 3-5 defa çıkıyor kırmızı çerçeve içinde beyaz yazı ile çıkıyor bi program vasitası ile yayını 3 saniye geç verirsin ve o program da kırmızı kutudaki numara çıktığüı anda o numaranın üstünü kapatırsa seni siddin sene bulamazlar. lakin bi defa fore verdinmi fena öperler :D ha bu işi becerirsen de fena köşeyi dönersin..
-
garga bunu yazdı:
-----------------------------turkmax istiyoruz baba! oyle emir geldi yukardan :)
-----------------------------hacı beklentiniz çok yüksek ya :)
deniycem eklmee çalırım. daha önce belgesel kanalları istenmişti yaptım. turkmax da eklenir neden olmasın :)
-
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------hacı beklentiniz çok yüksek ya :)
deniycem eklmee çalırım. daha önce belgesel kanalları istenmişti yaptım. turkmax da eklenir neden olmasın :)
-----------------------------belgesel derken discovery, national geographic felan var mı ?