Korsan TV 2.1
-
ByLoading bunu yazdı:
-----------------------------hocam eline saglik superde bide tam ekran yapabilseydik :)
-----------------------------menüsünde görünüm var ordan tam ekran yapabilirsin. bi de media player değil de flash eklentisiyse zaten üstünde var tam ekran yapma tuşu.
-
darkroques61 bunu yazdı:
-----------------------------Kral FM ve alem FM açılmıyor Usta..
TV'de direk karşıma Ömer Çavuşoğlu çıktı nasıl şanssa :)
Bunu sen yaptıysan EXA radyo gibi Winamp arayüzüyle bir radyo programı yaparsan yok satar benden demesi EXA güncellemiyor kendini bayağıdır..
-----------------------------hacı RDK kullanıyorum ben, şuradan programı indirirsin, buradan da kanal listesini indirirsin 600 tane falan var, Tek tek eklemek içinde ahan da LİSTE. %90'ı çalışıyor. Yalnız Metro FM, Süper FM, Joy FM, Joy Türk ve Radio Mydonose RDK'da değil VLC'de çalışıyormuş.
-
Bauer bunu yazdı:
-----------------------------darkroques61 bunu yazdı:
Bunu sen yaptıysan EXA radyo gibi Winamp arayüzüyle bir radyo programı yaparsan yok satar benden demesi EXA güncellemiyor kendini bayağıdır..
-----------------------------hacı RDK kullanıyorum ben, şuradan programı indirirsin, buradan da kanal listesini indirirsin 600 tane falan var, Tek tek eklemek içinde ahan da LİSTE. %90'ı çalışıyor. Yalnız Metro FM, Süper FM, Joy FM, Joy Türk ve Radio Mydonose RDK'da değil VLC'de çalışıyormuş.
-----------------------------O Programda güzelmiş ama güncel URL listesi daha çok işime yaradı Eyvallah.. :)
-
darkroques61 bunu yazdı:
-----------------------------açılıyor normalde ama ara sıra yayın gidebilir onun programla alakası yok. ama bi hata varsa düzeltirim belki linklerde hata vardır.
-
full hd yayın istiyorum :D
-
fazla önemli değil ama, bir sonraki güncelleştirmede seçtiğimiz katagorileri hatırlama özelliği eklersen iyi olur, programı her açışımda belgesel hariç tüm katagorileri tıklamaktan kurtulurum böylece :D
-
nukeshore bunu yazdı:
-----------------------------fazla önemli değil ama, bir sonraki güncelleştirmede seçtiğimiz katagorileri hatırlama özelliği eklersen iyi olur, programı her açışımda belgesel hariç tüm katagorileri tıklamaktan kurtulurum böylece :D
-----------------------------dikkate alıyorum :)
günde bir kere reklamlara tıklamyı da unutmayın :P
-
linux kullanıcılarını da ipleyecen mi? :D bize niye piç muamelesi yapılıyor...
-
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------linux kullanıcılarını da ipleyecen mi? :D bize niye piç muamelesi yapılıyor...
-----------------------------hacı o kadar pişmedik. vb.net kullanıyorum sadece windowsa çalışıyoruz kusura bakma :)
-
program calısmayı durdurdu hatası alıyorum.
framework 4.0 kurulu