Korsan TV 2.1
-
garga bunu yazdı:
-----------------------------bu kendini update ediyorumu ?
noldu turkmax ? :P
-----------------------------hacı turkmax internet üzerinden izleniyorsa her türlü alırım onu.
-
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------HorbaDor bunu yazdı:
-----------------------------kuytul bunu yazdı:
-----------------------------hacı beklentiniz çok yüksek ya :)
deniycem eklmee çalırım. daha önce belgesel kanalları istenmişti yaptım. turkmax da eklenir neden olmasın :)
-----------------------------belgesel derken discovery, national geographic felan var mı ?
-----------------------------discovery ve animal planet var bi de trt belgesel :)
national geographic yakında eklerim.
-----------------------------
hacı tr discovery olursa günde en az 10 tık benden :D -
var zaten volkan :)
-
time line olayı eklenirse varyaaaaa dadından yenmez
edit: hay, dosyayı zip görünce dedim macos a da uyarlamış heralde. exe çıktı içinden. en yakın zamanda macos için timeline lı bir sistem bekliyorum hocam :D
-
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------garga bunu yazdı:
-----------------------------hacı turkmax internet üzerinden izleniyorsa her türlü alırım onu.
-----------------------------interneti birak uyduda bile yok, sadece digiturk :D
-
garga bunu yazdı:
-----------------------------kuytul bunu yazdı:
-----------------------------garga bunu yazdı:
-----------------------------interneti birak uyduda bile yok, sadece digiturk :D
-----------------------------yapçak bi şe yok. harbidn beklenti yüksek ya :) kimi digitürk kanalı ister kimi macos işletim sistemine uyumlu ister tahribat harbiden farklı :D
arkadaşlar bi de şunu diyeyim ki herkes arkadaşlarıyla palylaşırsa daha b, memnun olurum. sadce sizn kullanmanız yetmez sosyal medyada veya takıldığınız forumlarda lütfen paylaşınız. destkleyiniz :)
-
tekrar kuruyorum.
teşekkürler