Korsan TV 2.1
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------program calısmayı durdurdu hatası alıyorum.
framework 4.0 kurulu
-----------------------------sürekli mi oluyor, arada mı? birden fazla program çalışıyorken kitleyebilir.
-
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------FCN bunu yazdı:
-----------------------------program calısmayı durdurdu hatası alıyorum.
framework 4.0 kurulu
-----------------------------sürekli mi oluyor, arada mı? birden fazla program çalışıyorken kitleyebilir.
-----------------------------kurulumu sorunsuz yaptı . açmaya çalışırken verio hatayı
-
netim kotalı lakin mürid için indirilir günde 1 defa reklama tıklanır tekrar kapatılr :D elimize yapışmaz...
-
zamanında kullanmıştım. destek dedın güzel çalışma yapmıssın bvlıvetv vardı sılıyorum hemen bunu yukluyorum tıklarık reklama da arada canın sağ olsun :)
edit: win 7 kullanıyorum açılmıyor hata verıyor anlamadım gıttı. açmaya çalışınca korsan tv çalışmayı durdurdu diyor nedenini biliyorsan hacım dersen iyi olur. simdı konsere gıdıyorum olmadı ayarlamaya çalışırım dondugumde
-
yanak bunu yazdı:
-----------------------------netim kotalı lakin mürid için indirilir günde 1 defa reklama tıklanır tekrar kapatılr :D elimize yapışmaz...
-----------------------------sağolasın :)
-
drexler bunu yazdı:
-----------------------------zamanında kullanmıştım. destek dedın güzel çalışma yapmıssın bvlıvetv vardı sılıyorum hemen bunu yukluyorum tıklarık reklama da arada canın sağ olsun :)
edit: win 7 kullanıyorum açılmıyor hata verıyor anlamadım gıttı. açmaya çalışınca korsan tv çalışmayı durdurdu diyor nedenini biliyorsan hacım dersen iyi olur. simdı konsere gıdıyorum olmadı ayarlamaya çalışırım dondugumde
-----------------------------flash kurulu değildir.
-
drexler bunu yazdı:
-----------------------------zamanında kullanmıştım. destek dedın güzel çalışma yapmıssın bvlıvetv vardı sılıyorum hemen bunu yukluyorum tıklarık reklama da arada canın sağ olsun :)
-----------------------------flash player eklentisinden dolayı olabilir. explorera flash player eklentisi kurmayı dene istersen.
http://get.adobe.com/tr/flashplayer/
-
macosx içinde yaz hocam :D
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------macosx içinde yaz hocam :D
-----------------------------onu da yapıcam :D
-
bu kendini update ediyorumu ?
noldu turkmax ? :P