Kpss Lisans Başvuruları Başladı.
-
Arkadaşlar kpss lisans başvuruları yarın başlıyor kayıt yaptırmak isteyenler unutmasın.
Başvuru Tarihi : 05.05.2014 / 14.05.2014 -
Vallaha başvuracağım ama çalışamayacağım için sınava bir nevi ösym ' ye hâyır yapacağım. Geçende YDS ye başvurup girmemiştim. Seviyorum ösym'ye hîbe yapmayı.
-
DrKill bunu yazdı
Vallaha başvuracağım ama çalışamayacağım için sınava bir nevi ösym ' ye hâyır yapacağım. Geçende YDS ye başvurup girmemiştim. Seviyorum ösym'ye hîbe yapmayı.
Hocam hiç yoktan 3 şeker 2 kalem 1 silgi 1 açacak 1 selpak malzemelerini al bence.
-
Bunun lise mezunu olanlar içinin başvurusu haziran'ın ilk haftası mı? Yoksa oda mı yarın başlıyor?
-
coLin bunu yazdı
Bunun lise mezunu olanlar içinin başvurusu haziran'ın ilk haftası mı? Yoksa oda mı yarın başlıyor?
Hocam orta öğretim / ön lisans da
Kamu Personel Seçme Sınavı 2014-KPSS Ortaöğretim/Önlisans (Önlisans Düzeyi)
Başvuru Tarihi : 30.06.2014 / 16.07.2014
Sınav Tarihi : 27.09.2014 -
JuMaN bunu yazdıcoLin bunu yazdı
Sınav Tarihi : 27.09.2014Eyv hocam
-
Hepinize başarılar ilk defa çalışıp girecem bu sene tecrübeliler varmı en fazla 91 doğru yaptım denemelerde bölüm: matematik
Halimiz nic olur.
-
HeYeT bunu yazdı
Hepinize başarılar ilk defa çalışıp girecem bu sene tecrübeliler varmı en fazla 91 doğru yaptım denemelerde bölüm: matematik
Halimiz nic olur.
İnşallah emeginin karşılıgını alırsın hocam bende ön lisans olarak girecem bu yıl kısmet bakalım.
-
JuMaN bunu yazdıcoLin bunu yazdı
Sınav Tarihi : 27.09.2014bu yüksek okul mezunları bu sınava mı giriyor yoksa ösymde 05 ila 15 arası diyor anlamadım
-
Foxxxxxx bunu yazdıJuMaN bunu yazdıcoLin bunu yazdı
Sınav Tarihi : 27.09.2014bu yüksek okul mezunları bu sınava mı giriyor yoksa ösymde 05 ila 15 arası diyor anlamadım
Hocam lisans mezunu ise kayıtlar yarın başlıyor , ön lisans mezunu isen yani meslek yüksek okul ise başvurular 30.06.2014 tarihinde başlıyor.
-
başvuruyu yapalım bari.
eğitim bil. + gk gy toplam 80 lira verecez değil mi.
konuları bitirdim soru çözümüne geçtim ama daha denemeye girmedim :/