Kpss Lisans Başvuruları Başladı.
-
HeYeT bunu yazdı
Neden int netten yapmıormsnz mezun sorunundan dolayımı ilk kez yaptıınız içinmi
Hocam sistemdeki fotoğrafın gecerlilik süresi var, onun süresi bitmis olabilir arkadaşların. Ya da uzun bir zamandır osym sınavlarına girmemislerdir.
Bende az önce internetten başvurdum. O kuyruğu zamanında ben de beklemistim, cçok yavaş ilerliyorlar
Liselerde daha az beklersiniz. Kolay gelsin.
Yarin 7 den 23:59 a kadar süresi var.
-
şimdi dikkatimi çektide ben başvuruyu yaptım ama diploma notu kısmı boş . kendim düzenleyemiyorum evden öyle kalsa ne olur.
-
futurist bunu yazdı
şimdi dikkatimi çektide ben başvuruyu yaptım ama diploma notu kısmı boş . kendim düzenleyemiyorum evden öyle kalsa ne olur.
Emin olmamakla birlikte bir sorun olacağını düşünmüyorum.
Bende mezun olmama rağmen okuyor görünüyor, mezun olmayanlar da başvurabildiği için bir sorun olmaz heralde.
Şayet atanırsak o belgeleri isteyecekler zaten o zaman sorun olmaz
-
r10aldinho bunu yazdıfuturist bunu yazdı
Emin olmamakla birlikte bir sorun olacağını düşünmüyorum.
Bende mezun olmama rağmen okuyor görünüyor, mezun olmayanlar da başvurabildiği için bir sorun olmaz heralde.
Şayet atanırsak o belgeleri isteyecekler zaten o zaman sorun olmaz
diploma notu sıkıntı olmuyor hocam. bu gün sordum ben . okuyor kısmını da 23 üne kadar ösym ye dilekçe yollarsanız diploma fotokopisi ile düzeltiyorlar. ya da başvuruyu merkezden yaparsanız düzeliyor.
-
sağolun ben yinede gidip sorayım. çok şanssızımdır size sorun olmazda bana kesin olur :))
çocuklar top oynasa bana çarpar.
kuyrukta beklerim en son bana gelince işlem yapmazlar
birşey almaya giderim kampanya biter
işe giderim 5 dk önce birini aldık der :))
hayatım böyledir. ben gideyim yarın yazarım sonucu
-
r10aldinho bunu yazdıHeYeT bunu yazdı
Neden int netten yapmıormsnz mezun sorunundan dolayımı ilk kez yaptıınız içinmi
Hocam sistemdeki fotoğrafın gecerlilik süresi var, onun süresi bitmis olabilir arkadaşların. Ya da uzun bir zamandır osym sınavlarına girmemislerdir.
Bende az önce internetten başvurdum. O kuyruğu zamanında ben de beklemistim, cçok yavaş ilerliyorlar
Liselerde daha az beklersiniz. Kolay gelsin.
Yarin 7 den 23:59 a kadar süresi var.
Ziraat inntten yolladım parayı osym.gov.tr den işlemi hallettim teknolojinin gözünü seveyim. Elektrik su banka hepsi intten. İnşallah diğer arkadaşlarda bundan sonra sorunsuzca hallederler herkese sınavda başarılar.
-
bu parola veya sifreyi nasil aliyoruz osym nin sitesinden. her seyi gectim, en iyi ilkokul arkadasimin ismini soruyor laa 0.0
-
5Agustos1921 bunu yazdıbu parola veya sifreyi nasil aliyoruz osym nin sitesinden. her seyi gectim, en iyi ilkokul arkadasimin ismini soruyor laa 0.0
ilk giriyorsan okula gideceksin. onlar verecek. burda oyalanırken 5 saat sonra kalırsın ortada.
-
futurist bunu yazdı5Agustos1921 bunu yazdı
bu parola veya sifreyi nasil aliyoruz osym nin sitesinden. her seyi gectim, en iyi ilkokul arkadasimin ismini soruyor laa 0.0
ilk giriyorsan okula gideceksin. onlar verecek. burda oyalanırken 5 saat sonra kalırsın ortada.
abovv bu ne hal daha baslamamislar bile, defeatle girenler peki, yada sifresini unutanlar vs ne yapiyorlar.. -
Görev tanimi, zamaninda gerceklestirildi.
icrasi temmuza kaldi.
ara donemde, çalişmalara hizla DEVAM. Moral bozmak yok, zaman bazli testlere devam,
ve kita tekrar eder; DEVAM. ;P