folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Kpss Lisans Başvuruları Başladı.

Kpss Lisans Başvuruları Başladı.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek
    HeYeT bunu yazdı

Neden int netten yapmıormsnz mezun sorunundan dolayımı ilk kez yaptıınız içinmi

Hocam sistemdeki fotoğrafın gecerlilik süresi var, onun süresi bitmis olabilir arkadaşların.  Ya da uzun bir zamandır osym sınavlarına girmemislerdir.

Bende az önce internetten başvurdum. O kuyruğu zamanında ben de beklemistim, cçok yavaş ilerliyorlar

Liselerde daha az beklersiniz.  Kolay gelsin.

Yarin 7 den 23:59 a kadar süresi var. 

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

şimdi dikkatimi çektide ben başvuruyu yaptım ama diploma notu kısmı boş . kendim düzenleyemiyorum evden öyle kalsa ne olur.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

şimdi dikkatimi çektide ben başvuruyu yaptım ama diploma notu kısmı boş . kendim düzenleyemiyorum evden öyle kalsa ne olur.

Emin olmamakla birlikte bir sorun olacağını düşünmüyorum. 

Bende mezun olmama rağmen okuyor görünüyor,  mezun olmayanlar da başvurabildiği için bir sorun olmaz heralde.

Şayet atanırsak o belgeleri isteyecekler zaten o zaman sorun olmaz

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek
    r10aldinho bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

Emin olmamakla birlikte bir sorun olacağını düşünmüyorum. 

Bende mezun olmama rağmen okuyor görünüyor,  mezun olmayanlar da başvurabildiği için bir sorun olmaz heralde.

Şayet atanırsak o belgeleri isteyecekler zaten o zaman sorun olmaz

diploma notu sıkıntı olmuyor hocam. bu gün sordum ben . okuyor kısmını da 23 üne kadar ösym ye dilekçe yollarsanız diploma fotokopisi ile düzeltiyorlar. ya da  başvuruyu merkezden yaparsanız düzeliyor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

sağolun ben yinede gidip sorayım. çok şanssızımdır  size sorun olmazda bana kesin olur :))

çocuklar top oynasa bana çarpar.

kuyrukta beklerim en son bana gelince işlem yapmazlar

birşey almaya giderim kampanya biter

işe giderim 5 dk önce birini aldık der :))

hayatım böyledir. ben gideyim yarın yazarım sonucu

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    r10aldinho bunu yazdı
    HeYeT bunu yazdı

Neden int netten yapmıormsnz mezun sorunundan dolayımı ilk kez yaptıınız içinmi

Hocam sistemdeki fotoğrafın gecerlilik süresi var, onun süresi bitmis olabilir arkadaşların.  Ya da uzun bir zamandır osym sınavlarına girmemislerdir.

Bende az önce internetten başvurdum. O kuyruğu zamanında ben de beklemistim, cçok yavaş ilerliyorlar

Liselerde daha az beklersiniz.  Kolay gelsin.

Yarin 7 den 23:59 a kadar süresi var. 

Ziraat inntten yolladım parayı osym.gov.tr  den işlemi hallettim teknolojinin gözünü seveyim. Elektrik su banka hepsi intten. İnşallah diğer arkadaşlarda  bundan sonra sorunsuzca hallederler  herkese sınavda başarılar.

matematik24.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    bu parola veya sifreyi nasil aliyoruz osym nin sitesinden. her seyi gectim, en iyi ilkokul arkadasimin ismini soruyor laa 0.0

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    5Agustos1921 bunu yazdı
    bu parola veya sifreyi nasil aliyoruz osym nin sitesinden. her seyi gectim, en iyi ilkokul arkadasimin ismini soruyor laa 0.0

ilk giriyorsan okula gideceksin. onlar verecek. burda oyalanırken 5 saat sonra kalırsın ortada.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek
    futurist bunu yazdı
    5Agustos1921 bunu yazdı

ilk giriyorsan okula gideceksin. onlar verecek. burda oyalanırken 5 saat sonra kalırsın ortada.

abovv bu ne hal daha baslamamislar bile, defeatle girenler peki, yada sifresini unutanlar vs ne yapiyorlar..

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek
    Görev tanimi, zamaninda gerceklestirildi.

icrasi temmuza kaldi.

ara donemde, çalişmalara hizla DEVAM. Moral bozmak yok, zaman bazli testlere devam,

ve kita tekrar eder; DEVAM. ;P

Toplam Hit: 5708 Toplam Mesaj: 62