Kpss Lisans Başvuruları Başladı.
-
JuMaN bunu yazdıFoxxxxxx bunu yazdıJuMaN bunu yazdıcoLin bunu yazdı
Bunun lise mezunu olanlar içinin başvurusu haziran'ın ilk haftası mı? Yoksa oda mı yarın başlıyor?
Hocam orta öğretim / ön lisans da
Kamu Personel Seçme Sınavı 2014-KPSS Ortaöğretim/Önlisans (Önlisans Düzeyi)
Başvuru Tarihi : 30.06.2014 / 16.07.2014
Sınav Tarihi : 27.09.2014bu yüksek okul mezunları bu sınava mı giriyor yoksa ösymde 05 ila 15 arası diyor anlamadım
Hocam lisans mezunu ise kayıtlar yarın başlıyor , ön lisans mezunu isen yani meslek yüksek okul ise başvurular 30.06.2014 tarihinde başlıyor.
yüksek okul elektrik mezunu demekki 30 unda yapacam eyvallah
-
KPSS kaldırılacak falan diyorlar ne olur sizce?
-
tutum bunu yazdı
KPSS kaldırılacak falan diyorlar ne olur sizce?
Hocam kpss kaldırılmıyacakta sınav sistemi değişecek kurumlar arası kendi aralarında sınav yapacaklar ayrı ayrı 2016 da düzenleme olacak ama bakalım bekleyip görecez.
-
coLin bunu yazdıJuMaN bunu yazdıcoLin bunu yazdı
Bunun lise mezunu olanlar içinin başvurusu haziran'ın ilk haftası mı? Yoksa oda mı yarın başlıyor?
Hocam orta öğretim / ön lisans da
Kamu Personel Seçme Sınavı 2014-KPSS Ortaöğretim/Önlisans (Önlisans Düzeyi)
Başvuru Tarihi : 30.06.2014 / 16.07.2014
Sınav Tarihi : 27.09.2014Eyv hocam
Bende buna gırıcem :D
Çalışmadan ne yapacaksak :) -
mühendislikler kaç oturuma girecek, ödeme sayfasında 6 oturum gözüküyor. Biraz araştırdım da gk-gy ile ingilizce aynı oturumda mı oluyor ? Ona göre seçeçeğim.
-
madrew bunu yazdı
mühendislikler kaç oturuma girecek, ödeme sayfasında 6 oturum gözüküyor. Biraz araştırdım da gk-gy ile ingilizce aynı oturumda mı oluyor ? Ona göre seçeçeğim.
genel kültür genel yetenek cumartesi sabah 40 tl
eskiden ingilizce testide dağıtılıyordu şimdi yok yds puanını katıyorlar.
başvuruda ingilizce yoktu yazacaktım ama nasıl hesap olacak o ayrı sınav o ayrı onu bilmiyorum
-
Bu lisansa mezun olmadan uniden giremiyoruz dimi .
.
-
antivirus bunu yazdı
Bu lisansa mezun olmadan uniden giremiyoruz dimi .
.
girebiliyorsun ama atamanın yapıldığı tarihte mezun olmuş olman lazım.
diyelim 3 eylülde atandın , 4 aylülde mezun oldun senin iş yatar
-
aklınızda bulunsun: klavuzda yazdığına göre 6 temmuzdaki lisans kpss-b sınavına girenler eylüldeki lise-önlisans kpss sine giremiyorlar
EMRE955 tarafından 12/May/14 15:28 tarihinde düzenlenmiştir -
mk öğrenci belgesi ile uğraştım bugün. ösym merkezleri zaten hak getire kuyruk taşmış dışarılara kamp olmuş.
liselerde belge istiyordu.