Kpss Lisans Başvuruları Başladı.
-
ya ben şimdi bu kpss ye başvuru yapmadım çünkü 4 yıllık bitmedi. 4. sınıfın son vizesine girdim finali kaldı büyük ihtimal 2-3 aya biter okul ben önlisanstan yapsam bi sıkıntı olurmu. Yani sınav tarihine kadar ben fakülte mezunu olmuş olacam.
-
costantin bunu yazdı
ya ben şimdi bu kpss ye başvuru yapmadım çünkü 4 yıllık bitmedi. 4. sınıfın son vizesine girdim finali kaldı büyük ihtimal 2-3 aya biter okul ben önlisanstan yapsam bi sıkıntı olurmu. Yani sınav tarihine kadar ben fakülte mezunu olmuş olacam.
4 sınıfta oldugun için kayıt yapamazsın gibime geliyor ama yine bi osym burosunu ara sor hocam neden ön lisans olarak yaptırmak istiyorsun dersede 1 yıl okulum uzadı falan de.
-
h2run bunu yazdı
Universitede ogrenci olan bu sınava gırebılıyormu yoksa mezunmu olmak lazım
sınava girebiliyorsunuz ama önlisans ise 2 yılı bitirmiş olman lazım
1. sınıf ise lise olarak girersin
3 ise önünde bir yıl olacağından yine önlisan girersin
4. sınıf ise sınavdan sonra atamalarda okulun tamamen bitmiş olması lazım yani diplomadaki tarih 1 gün bile tutmasa olmaz sanıyorum.
almanca öğretmenliğinde okuyan son sınıfta girdi. o puanlada bitirir bitirmez mardine atandı. ama zayıf dersin olur diploma işi uzarsa olmaz
-
@futur, şu lisans egitiminin 3. yılındayken, önlisans bitirmiş gibi önlisans alımlarına başvurabildigimizden emin misin?
-
Kreyzi bunu yazdı
başvuruyu yapalım bari.
eğitim bil. + gk gy toplam 80 lira verecez değil mi.
konuları bitirdim soru çözümüne geçtim ama daha denemeye girmedim :/
öğretmenlik alan bilgisine girmiyorsan 80 tl
@Heyet matematik öğretmenlik alan bilgisi dahil 120tl ödedin degil mi?
oha lan bu nedir XD -
cmtsi sabah + öğleden sonra+ öabt 120 TL hocam amma panik yaptın ha :))
-
HeYeT bunu yazdı
cmtsi sabah + öğleden sonra+ öabt 120 TL hocam amma panik yaptın ha :))
yok la ne panigi, yatırmadım daha. XD
klavuzu inceledim yeni,
açık mı kapatıyorlar bu ne amk XD özelde devam.
RitmFarbRacourci tarafından 13/May/14 16:43 tarihinde düzenlenmiştir -
önce parayı yatırıp sonra başvuru mu yapıyoruz birde herhangi bir liseye gitsem başvuru yapabilirmiyim
-
5Agustos1921 bunu yazdı@futur, şu lisans egitiminin 3. yılındayken, önlisans bitirmiş gibi önlisans alımlarına başvurabildigimizden emin misin?
oluyor ama bir şartı vardı her yıl birşeyler değiştiği için artık yetişemiyorum
ama önlisans giriyorsunda okuldan bir belgemi alıyordun öyle birşey vardı
.
emin değilim ama millet şöyle yapıyor önce gidip 2 yıllık bitirdim daha okumayacağım diyor ve okuldan önlisans gibi birşey alıyordu
onu nasıl yapıyor bilmiyorum
2 yıllık belge alıyor kpssye giriyor kazanıyor sonra ben bu bölüme devam edeceğim diyor
ve hem memur olarak okuyor. lisans oluncada daha güzel bir yere geçiş yapıyor. ama riskli tabi kesin kazanacakmısın mesela. araştır derim
tabi bölüm müsaittmi açık öğretimden devam etmeye. yada 2. öğretim gibi.
karışıkmı anlattım. çok hatırlamıyorumda birileri böyle birşey yapmıştı zamanında. şimdi araştırdım olmuyormuş sanırım
son olarak okul sizin için çok önemli değilse lisans bitmeden girerseniz çok kolay ben lisayada girmiştim inanılmaz kolay oluyor biraz bilen 80 i gözü kapalı yapar. ama kadrolarda ona göre oluyor. ben memur oluyum sonrada yolunu bulur okurum derseniz kişiye kalmış.
başka bir zamanda öss hilelerini anlatırım:))
**** bu arada yarın 5 te son kpss başvurusu
şimdi okulun birindeydim sırada 260 kişi vardı. ve öyle yavaş ilerliyor ki anlatamam
eskiden her okul yapıyordu başvuryu şimdi 3 -5 okula sınırlamışlar. bütün millet yığılma yaşıyor.
fotoğraf çekileceği için evdende yapamıyorsunuz.
niyetiniz varsa bugün banka işini halledip yarın sabah adamlarla beraber açın 8 gibi anca olur.
yoksa hiç heveslenmeyin nedense şimdi bilgisayarlar yığılmadan hata oluyor mezunlar okuyor gözüküyormuş çoğundan diploma istemişler
-
Neden int netten yapmıormsnz mezun sorunundan dolayımı ilk kez yaptıınız içinmi
HeYeT tarafından 13/May/14 19:04 tarihinde düzenlenmiştir