folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Kpss Lisans Başvuruları Başladı.

Kpss Lisans Başvuruları Başladı.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek

ya ben şimdi bu kpss ye başvuru yapmadım çünkü 4 yıllık bitmedi. 4. sınıfın son vizesine girdim finali kaldı büyük ihtimal 2-3 aya biter okul ben önlisanstan yapsam bi sıkıntı olurmu. Yani sınav tarihine kadar ben fakülte mezunu olmuş olacam.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek
    costantin bunu yazdı

ya ben şimdi bu kpss ye başvuru yapmadım çünkü 4 yıllık bitmedi. 4. sınıfın son vizesine girdim finali kaldı büyük ihtimal 2-3 aya biter okul ben önlisanstan yapsam bi sıkıntı olurmu. Yani sınav tarihine kadar ben fakülte mezunu olmuş olacam.

4 sınıfta oldugun için kayıt yapamazsın gibime geliyor ama yine bi osym burosunu ara sor hocam neden ön lisans olarak yaptırmak istiyorsun dersede 1 yıl okulum uzadı falan de.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    h2run bunu yazdı

Universitede ogrenci olan bu sınava gırebılıyormu yoksa mezunmu olmak lazım

sınava girebiliyorsunuz ama önlisans ise 2 yılı bitirmiş olman lazım

1. sınıf ise lise olarak girersin

3 ise önünde bir yıl olacağından yine önlisan girersin

4. sınıf ise sınavdan sonra atamalarda okulun tamamen bitmiş olması lazım yani diplomadaki tarih 1 gün bile tutmasa olmaz sanıyorum.

almanca öğretmenliğinde okuyan son sınıfta girdi. o puanlada bitirir bitirmez mardine atandı. ama zayıf dersin olur diploma işi uzarsa olmaz

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    @futur, şu lisans egitiminin 3. yılındayken, önlisans bitirmiş gibi önlisans alımlarına başvurabildigimizden emin misin?

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

başvuruyu yapalım bari.

eğitim bil. + gk gy toplam 80 lira verecez değil mi.

konuları bitirdim soru çözümüne geçtim ama daha denemeye girmedim :/

öğretmenlik alan bilgisine girmiyorsan 80 tl

@Heyet matematik öğretmenlik alan bilgisi dahil 120tl ödedin degil mi?

oha lan bu nedir XD

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

cmtsi sabah + öğleden sonra+ öabt   120 TL hocam amma panik  yaptın ha :))

matematik24.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek
    HeYeT bunu yazdı

cmtsi sabah + öğleden sonra+ öabt   120 TL hocam amma panik  yaptın ha :))

yok la ne panigi, yatırmadım daha. XD
    klavuzu inceledim yeni,
    açık mı kapatıyorlar bu ne amk XD özelde devam.
    RitmFarbRacourci tarafından 13/May/14 16:43 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnt
    cnt's avatar
    Erkek

önce parayı yatırıp sonra başvuru mu yapıyoruz birde herhangi bir liseye gitsem başvuru yapabilirmiyim 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    5Agustos1921 bunu yazdı
    @futur, şu lisans egitiminin 3. yılındayken, önlisans bitirmiş gibi önlisans alımlarına başvurabildigimizden emin misin?

oluyor ama bir şartı vardı her yıl birşeyler değiştiği için artık yetişemiyorum

ama önlisans giriyorsunda okuldan bir belgemi alıyordun öyle birşey vardı

.

emin değilim ama millet şöyle yapıyor önce gidip 2 yıllık bitirdim daha okumayacağım diyor ve okuldan önlisans gibi birşey alıyordu

onu nasıl yapıyor bilmiyorum

2 yıllık belge alıyor kpssye giriyor kazanıyor sonra ben bu bölüme devam edeceğim diyor

ve hem memur olarak okuyor. lisans oluncada daha güzel bir yere geçiş yapıyor. ama riskli tabi kesin kazanacakmısın mesela. araştır derim

tabi bölüm müsaittmi açık öğretimden devam etmeye. yada 2. öğretim gibi.

karışıkmı anlattım. çok hatırlamıyorumda birileri böyle birşey yapmıştı zamanında. şimdi araştırdım olmuyormuş sanırım

son olarak okul sizin için çok önemli değilse lisans bitmeden girerseniz çok kolay ben lisayada girmiştim inanılmaz kolay oluyor biraz bilen 80 i gözü kapalı yapar. ama kadrolarda ona göre oluyor. ben memur oluyum sonrada yolunu bulur okurum derseniz kişiye kalmış.

başka bir zamanda öss hilelerini anlatırım:))

**** bu arada yarın 5 te son kpss başvurusu

şimdi okulun birindeydim sırada 260 kişi vardı. ve öyle yavaş ilerliyor ki anlatamam

eskiden her okul yapıyordu başvuryu şimdi 3 -5 okula sınırlamışlar. bütün millet yığılma yaşıyor.

fotoğraf çekileceği için evdende yapamıyorsunuz.

niyetiniz varsa bugün banka işini halledip yarın sabah adamlarla beraber açın 8 gibi anca olur.

yoksa hiç heveslenmeyin nedense şimdi bilgisayarlar yığılmadan hata oluyor mezunlar okuyor gözüküyormuş çoğundan diploma istemişler

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Neden int netten yapmıormsnz mezun sorunundan dolayımı ilk kez yaptıınız içinmi

HeYeT tarafından 13/May/14 19:04 tarihinde düzenlenmiştir

matematik24.com
Toplam Hit: 5709 Toplam Mesaj: 62