Kpss Lisans Başvuruları Başladı.
-
EMRE955 bunu yazdı
aklınızda bulunsun: klavuzda yazdığına göre 6 temmuzdaki lisans kpss-b sınavına girenler eylüldeki lise-önlisans kpss sine giremiyorlar
hocam ben ön lisans mezunuyum yanlışlıkla bu sıçtığımın ön lisansına para yatırdım aöf 3 teyim şuan ama bitiremem 2 seneye nasıl yapmalıyım önlisans a geçirmek için o harcı
-
ArduouS bunu yazdıEMRE955 bunu yazdı
aklınızda bulunsun: klavuzda yazdığına göre 6 temmuzdaki lisans kpss-b sınavına girenler eylüldeki lise-önlisans kpss sine giremiyorlar
hocam ben ön lisans mezunuyum yanlışlıkla bu sıçtığımın ön lisansına para yatırdım aöf 3 teyim şuan ama bitiremem 2 seneye nasıl yapmalıyım önlisans a geçirmek için o harcı
sorunu anlamadım önlisan kpssye başvurdum mu diyorsun. okul bitmesede sorun değil 2 yıllıktan atanırsın. okulunu bitincede kadro işi yer değiştirirsin.
bende soru sormaya girmiştim. yukarıda yazmıştım aslında ingilizce meselesini tam bilen varmı kpss içindeki hesaplama nasıl olacak
futurist tarafından 12/May/14 15:57 tarihinde düzenlenmiştir -
teşekkürler cevabın için cumartesi sabah oturumuna başvuruyu tamamladım.
-
madrew bunu yazdı
teşekkürler cevabın için cumartesi sabah oturumuna başvuruyu tamamladım.
birşey değil ama sen yinede birkaç kişiye sor. 2 gün kaldı yanlış birşey yapma.
zaten sınava giriyorsun puan elinde.
mühendis kadrosunda şartlarda puan türü p3 se diğerlerine girmene zaten gerek yok.
ingilizce isterlersede 6 nisandaki ydsye girmen gerekirdi. onuda şimdi araştırdım.
hadi hayırlı olsun diyelim
-
futurist bunu yazdıArduouS bunu yazdıEMRE955 bunu yazdı
sorunu anlamadım önlisan kpssye başvurdum mu diyorsun. okul bitmesede sorun değil 2 yıllıktan atanırsın. okulunu bitincede kadro işi yer değiştirirsin.
bende soru sormaya girmiştim. yukarıda yazmıştım aslında ingilizce meselesini tam bilen varmı kpss içindeki hesaplama nasıl olacak
@arduous hocam ön lisans başvuruları daha başlamadı nasıl para yatırdın? 2 seneye bitmez diyosan ön lisans kpss ye gir. Parayı yatır-yatırma önemli değil. Başvuruyu yapmazsan problem yok. Öyle olunca paranı geri veriyolar mı onu bilmiyorum.
@futurist hocam eskiden kpss-b de genel yetenek-genel kültür sorularının yanında dil soruları da beraber veriliyormuş. Fakat klavuzda yazdığına göre YDS puanları katsayı ile çarpılıp normal puanına eklenerek yeni bir puan türü oluştuurulacakmış.
-
@emre955 haklısısn araştırdım şimdi öyleymiş bilseydim yds ye girerdim.
bu ingilizce mevzusunda birşey var bundan önceki sene başvurumu yapan memur kafadan ingilizceye girmeyecek diye işaretlemiş.
sonradan fark ettim o sene öyle gitmişti. bu senede çok takip etmedim meğer kadırılmış. kısmet artık.
-
EMRE955 bunu yazdıfuturist bunu yazdıArduouS bunu yazdıEMRE955 bunu yazdı
@arduous hocam ön lisans başvuruları daha başlamadı nasıl para yatırdın? 2 seneye bitmez diyosan ön lisans kpss ye gir. Parayı yatır-yatırma önemli değil. Başvuruyu yapmazsan problem yok. Öyle olunca paranı geri veriyolar mı onu bilmiyorum.
@futurist hocam eskiden kpss-b de genel yetenek-genel kültür sorularının yanında dil soruları da beraber veriliyormuş. Fakat klavuzda yazdığına göre YDS puanları katsayı ile çarpılıp normal puanına eklenerek yeni bir puan türü oluştuurulacakmış.
Hocam parayı geri vermezlerse bi 40lira daha geçiricekler sorun orda
-
@ardurus hocam lisans için para yatırdın isen başvuru yapmadan önce osym merkezine sor ben ön lisans olarak girmek istiyordum yanlışlıkla para yatırdım de , eğer bu sınava girersen diğer sınava almazlarsa bu sınava başvuru yapma o zaman 40 tl öyle gider sonuçta osym burosuna bi danış yanlış bilgi vermeyelim sana.
-
Bende (gk,gy+iktisat,maliye,hukuk,muhasebeye) gireceğim, bankaya para yatırmaya gittim, bir sürü oturum vardı hangisini seçeceğimi blemedim eve geri döndüm. Buda böyle bir anımdır :|
-
Universitede ogrenci olan bu sınava gırebılıyormu yoksa mezunmu olmak lazım