folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kuantum-Çekim Yasası Hayatımızı Değiştirir Mi?

Kuantum-Çekim Yasası Hayatımızı Değiştirir Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

Dua kafidir

bu olay bir kaç sene önce çok söylendi tartışıldı ama külliyen yalan

DUA KAFİDİR

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

Kelin ilacı olsa başına sürerdi :D çok dipten bakmayın az uzaktan bakın

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    VBDream bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

Karizmatik görünüyor diye kuantum kelimesini sakız yaptılar. Yasaymış bi de. Tamlama halinde fail.

son noktayı bu arkadaş koydu bence çorba sanatında,

http://www.idefix.com/kitap/zeitgeist-kuantum-ve-kuran-serhat-ahmet-tan/tanim.asp?sid=IP30XTSNTK5KQE1HRRV6

adam enrage basıp combo yapmış :D bi de bunun agartha versiyonu vardı bulabilirssdklajda

sigara değil, balık olan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

aslında ilk duyduğumda saçma  gelmemişti

çünki oturduğum yerden frekansla birşeyler elde edeceğim olarak anlamadım.

herkes buna takılmış sanırım. frekans mübarek radyo frekansı değil sonuçta :)

birşeyi çok istersen yada düşünceni düzeltirsen işlerin güzel gitmesi kısmını mantıklı buldum. şöyle örnekleyeyim.

annem hastanede yatarken değerleri kötü oluyordu. sonra hemşire beni çağırıp,  bundan sonra sonuç ne çıkarsa çıksın annene güzel diyelim dedi

öyle yaptık. en kötü sonuca çok iyi deyince o" iyileşiyorum" diye düzelmeye başladı .

önceden şekerin yüksek, tansiyonun düşük falan deyince bir sonraki ondan beter oluyordu.

ben bu mantıkla düşünme iyidir dedim.

bu çekim yasası denilen şeyinde bunun gibi birşey olduğunu düşündüm. bu açıdan bakınca saçma gelmedi bana

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

aslında ilk duyduğumda saçma  gelmemişti

çünki oturduğum yerden frekansla birşeyler elde edeceğim olarak anlamadım.

herkes buna takılmış sanırım. frekans mübarek radyo frekansı değil sonuçta :)

birşeyi çok istersen yada düşünceni düzeltirsen işlerin güzel gitmesi kısmını mantıklı buldum. şöyle örnekleyeyim.

annem hastanede yatarken değerleri kötü oluyordu. sonra hemşire beni çağırıp,  bundan sonra sonuç ne çıkarsa çıksın annene güzel diyelim dedi

öyle yaptık. en kötü sonuca çok iyi deyince o" iyileşiyorum" diye düzelmeye başladı .

önceden şekerin yüksek, tansiyonun düşük falan deyince bir sonraki ondan beter oluyordu.

ben bu mantıkla düşünme iyidir dedim.

bu çekim yasası denilen şeyinde bunun gibi birşey olduğunu düşündüm. bu açıdan bakınca saçma gelmedi bana

annene yaptığınız şeyin ana başlığı kognitif psikoloji, yine frekans değil.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

genel görecelilik teorisinin açmazları daha bitmemişken kuantum teorisini anladım diyen fizikçi yoktur varsada yalan söylemiş olur çünkü maddenin doğasına indiğimizde atom altı parçacıklarda çok daha ayrı bi dünya var ve bizim anlayışımız bunu açıklamaya yetmiyor tabi böylesi karışık ve anlaşılamaz bişey bazı uyanıkların işine geliyor ortaya kuantum düşünme tekniği vs. adı kuantumla başlayan saçma sapan bi okadarda sahtekar şeyler türetiliyor tabi buna en çok ilgi gösteren kadın milletinin olması doğal zaten beyin fazla çalışamayınca açıklanamayacak felsefelerde siputüralist eğilimlere yönelmek kadın milletinde daha fazla görülür örnek konu başlığı

mesela kuantum mekaniğinde en bilinen açıklamalardan biri çift yarık deneyidir buna göre madde hem parçacık hem dalga şeklinde evrenin farklı köşelerinde olabilir bunu biz makro evrene uyarlarsak paralel evrenler teorisi ortaya çıkar yani evrendeki her parçacığın/dalganın hareketi sonsuzluğa bölünebilir,

bunun doğurduğu felsefeyse şudur bizim şuan gözlemlediğimiz tanık olduğumuz her görüntü,ses dalgası,duygular düşünceler vs sonsuz sayıdaki evrenlerden yalnızca birtanesi biz frekansımızı neye göre ayarlarsak o evrende yaşarız. Tabi bu saçmamıdır saçmadır ancak mikro evreni makro evrene uyarladığımızda böyle bi çelişki ortaya çıkıyor tabi kuantum adını takıp bu tür düşünceleri pazarlamak bugün entel elitist takımın en büyük oyuncağı bunların en büyük pazarıda beyinsiz kadın milleti.

Zodiac tarafından 29/May/14 14:59 tarihinde düzenlenmiştir

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    Kurtcebe bunu yazdı

genel görecelilik teorisinin açmazları daha bitmemişken kuantum teorisini anladım diyen fizikçi yoktur varsada yalan söylemiş olur çünkü maddenin doğasına indiğimizde atom altı parçacıklarda çok daha ayrı bi dünya var ve bizim anlayışımız bunu açıklamaya yetmiyor tabi böylesi karışık ve anlaşılamaz bişey bazı uyanıkların işine geliyor ortaya kuantum düşünme tekniği vs. adı kuantumla başlayan saçma sapan bi okadarda sahtekar şeyler türetiliyor tabi buna en çok ilgi gösteren kadın milletinin olması doğal zaten beyin fazla çalışamayınca açıklanamayacak felsefelerde siputüralist eğilimlere yönelmek kadın milletinde daha fazla görülür örnek konu başlığı

mesela kuantum mekaniğinde en bilinen açıklamalardan biri çift yarık deneyidir buna göre madde hem parçacık hem dalga şeklinde evrenin farklı köşelerinde olabilir bunu biz makro evrene uyarlarsak paralel evrenler teorisi ortaya çıkar yani evrendeki her parçacığın/dalganın hareketi sonsuzluğa bölünebilir,

bunun doğurduğu felsefeyse şudur bizim şuan gözlemlediğimiz tanık olduğumuz her görüntü,ses dalgası,duygular düşünceler vs sonsuz sayıdaki evrenlerden yalnızca birtanesi biz frekansımızı neye göre ayarlarsak o evrende yaşarız. Tabi bu saçmamıdır saçmadır ancak mikro evreni makro evrene uyarladığımızda böyle bi çelişki ortaya çıkıyor tabi kuantum adını takıp bu tür düşünceleri pazarlamak bugün entel elitist takımın en büyük oyuncağı bunların en büyük pazarıda beyinsiz kadın milleti.

videoya bak hepsi erkek :)

bu kadın milletiyle ne alıp veremediğiniz var acaba

beyninizin yarısını kadınları düşünerek harcayan erkek cinsinin kadınları önemsememesi ayrı bir ironi

futurist tarafından 29/May/14 15:20 tarihinde düzenlenmiştir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

youtube videosunu izleyemiyorum.. ülkenizde yasaklanmış diyor.. 

http://i.imgur.com/8WxXLOy.png

başka bi link var mıdır merak ettim ne diyorlar :))

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı
    Kurtcebe bunu yazdı

videoya bak hepsi erkek :)

bu kadın milletiyle ne alıp veremediğiniz var acaba

beyninizin yarısını kadınları düşünerek harcayan erkek cinsinin kadınları önemsememesi ayrı bir ironi

"tüm erkeklerin hepsi aynı .s.s.s odun hepsi" dediğiniz de bir problem yok, ama adam özeleştiri yapınca kötü oluyor? 

tuhaf konular. 

ne diyon?
Toplam Hit: 7353 Toplam Mesaj: 62