Kuantum-Çekim Yasası Hayatımızı Değiştirir Mi?
-
unbalanced bunu yazdı
youtube videosunu izleyemiyorum.. ülkenizde yasaklanmış diyor..
http://i.imgur.com/8WxXLOy.png
başka bi link var mıdır merak ettim ne diyorlar :))
The Secret SIR full izle tek part Türkçe dublaj
hacı bence sen buna yanaşmazssın dediğim gibi
bildiğin dua bu, iyi düşün iyi olsun mantığı
-
secret adlı kitabı almıştım ama hiç okuma fırsatım olmadı.. merak ediyor insan, içeriği hakkında tam bilgi sahibi olmadan kesin konuşmak istemem..
ama pozitif düşünmek bence çok önemli, dua da diyebiliriz :) başıma çok geldi benim.. ve bugüne kadar da hiç aksini yaşamadım.. :) tabi her zaman yapmıyorum ama yaptığımda kesinlikle oluyor. bunu o an fark edemiyorum tabi ama aradan bir zaman sonra fark edebiliyorum çünkü hemen değil belirli bir süreç sonunda gerçekleşiyor..
link için sağolasın
-
Daniel-Koo bunu yazdıfuturist bunu yazdıKurtcebe bunu yazdı
genel görecelilik teorisinin açmazları daha bitmemişken kuantum teorisini anladım diyen fizikçi yoktur varsada yalan söylemiş olur çünkü maddenin doğasına indiğimizde atom altı parçacıklarda çok daha ayrı bi dünya var ve bizim anlayışımız bunu açıklamaya yetmiyor tabi böylesi karışık ve anlaşılamaz bişey bazı uyanıkların işine geliyor ortaya kuantum düşünme tekniği vs. adı kuantumla başlayan saçma sapan bi okadarda sahtekar şeyler türetiliyor tabi buna en çok ilgi gösteren kadın milletinin olması doğal zaten beyin fazla çalışamayınca açıklanamayacak felsefelerde siputüralist eğilimlere yönelmek kadın milletinde daha fazla görülür örnek konu başlığı
mesela kuantum mekaniğinde en bilinen açıklamalardan biri çift yarık deneyidir buna göre madde hem parçacık hem dalga şeklinde evrenin farklı köşelerinde olabilir bunu biz makro evrene uyarlarsak paralel evrenler teorisi ortaya çıkar yani evrendeki her parçacığın/dalganın hareketi sonsuzluğa bölünebilir,
bunun doğurduğu felsefeyse şudur bizim şuan gözlemlediğimiz tanık olduğumuz her görüntü,ses dalgası,duygular düşünceler vs sonsuz sayıdaki evrenlerden yalnızca birtanesi biz frekansımızı neye göre ayarlarsak o evrende yaşarız. Tabi bu saçmamıdır saçmadır ancak mikro evreni makro evrene uyarladığımızda böyle bi çelişki ortaya çıkıyor tabi kuantum adını takıp bu tür düşünceleri pazarlamak bugün entel elitist takımın en büyük oyuncağı bunların en büyük pazarıda beyinsiz kadın milleti.
videoya bak hepsi erkek :)
bu kadın milletiyle ne alıp veremediğiniz var acaba
beyninizin yarısını kadınları düşünerek harcayan erkek cinsinin kadınları önemsememesi ayrı bir ironi
"tüm erkeklerin hepsi aynı .s.s.s odun hepsi" dediğiniz de bir problem yok, ama adam özeleştiri yapınca kötü oluyor?
tuhaf konular.
kimsenin şahsına demedim
kadın milleti deyince erkek milletide aynı demek istedim.
kim demiş bilemem ama ben kimseye odun demiyorum. hepsi denir mi hiç , büyük çoğunluğu öyle sadece, kim demişse ayıp etmiş :)
-
konuyu açan arkadaşa tavsiye
http://www.nildaferhanefecinar.com/makale-detay.php?id=17
bunun kitabı ile 3 yıl kadar önce tanıştım
dediği seansları eksiksiz yaparsan belli kurallar dahilinde istediğini elde edersin
20 tl birşey kitap
-
futurist bunu yazdıKurtcebe bunu yazdı
genel görecelilik teorisinin açmazları daha bitmemişken kuantum teorisini anladım diyen fizikçi yoktur varsada yalan söylemiş olur çünkü maddenin doğasına indiğimizde atom altı parçacıklarda çok daha ayrı bi dünya var ve bizim anlayışımız bunu açıklamaya yetmiyor tabi böylesi karışık ve anlaşılamaz bişey bazı uyanıkların işine geliyor ortaya kuantum düşünme tekniği vs. adı kuantumla başlayan saçma sapan bi okadarda sahtekar şeyler türetiliyor tabi buna en çok ilgi gösteren kadın milletinin olması doğal zaten beyin fazla çalışamayınca açıklanamayacak felsefelerde siputüralist eğilimlere yönelmek kadın milletinde daha fazla görülür örnek konu başlığı
mesela kuantum mekaniğinde en bilinen açıklamalardan biri çift yarık deneyidir buna göre madde hem parçacık hem dalga şeklinde evrenin farklı köşelerinde olabilir bunu biz makro evrene uyarlarsak paralel evrenler teorisi ortaya çıkar yani evrendeki her parçacığın/dalganın hareketi sonsuzluğa bölünebilir,
bunun doğurduğu felsefeyse şudur bizim şuan gözlemlediğimiz tanık olduğumuz her görüntü,ses dalgası,duygular düşünceler vs sonsuz sayıdaki evrenlerden yalnızca birtanesi biz frekansımızı neye göre ayarlarsak o evrende yaşarız. Tabi bu saçmamıdır saçmadır ancak mikro evreni makro evrene uyarladığımızda böyle bi çelişki ortaya çıkıyor tabi kuantum adını takıp bu tür düşünceleri pazarlamak bugün entel elitist takımın en büyük oyuncağı bunların en büyük pazarıda beyinsiz kadın milleti.
videoya bak hepsi erkek :)
bu kadın milletiyle ne alıp veremediğiniz var acaba
beyninizin yarısını kadınları düşünerek harcayan erkek cinsinin kadınları önemsememesi ayrı bir ironi
@futurist
erkek beyin lobunun yarısını kadını düşünmek için kullansada geri kalan lob kadın beyninin düşünme fonksiyonundan daha fazla iş görür emin ol,
not: aynen dediğin gibi kadınları hep düşünürüm memeliler arasında erkeğin işine yarar en mükemmel et parçalarıdır.
-
20 dk izledim, kafa ağırtmaktan başka bir şey görmedim.. öyle gizemli bir hal katıp da insanları kandırıyorlar sadece... pozitif olmak çok farklı bir şey.. bunun örneğini yaşamda görürüz, ama bu konuşan adamların asıl derdi bunları anlatmak değil.. yok sırmış da belirli kesim biliyormuş da.. acaba kendi konumları neden düşük.. bir rochild, rockfeller aileleri gibi olamıyorlar.. madem sırrı biliyorlar .. acaba istemiyorlar mı :)
-
son yılların en büyük pazarlama ve kekleme faaliyetlerinden biri. bunları yazandan başkasına kazandırdığını sanmıyorum. zaten anlatılan şey de gerçek bilginin 100de1i var yok, o da çarpıtılarak verilmiş.
nlp akımının uzantısı da diyebiliriz.
özetle, vakit harcamayın. ben size tüm bunlardan daha fazlasını tek cümleyle özetleyeyim. uygulayın, 1 sene sonra gelip bana teşekkür edin.
"ne istediğinize kesin bi karar verin ve elde etmek için çabalayın"
-
-
murdery bunu yazdı
[.]
-
Kurtcebe bunu yazdı
@futurist
erkek beyin lobunun yarısını kadını düşünmek için kullansada geri kalan lob kadın beyninin düşünme fonksiyonundan daha fazla iş görür emin ol,
not: aynen dediğin gibi kadınları hep düşünürüm memeliler arasında erkeğin işine yarar en mükemmel et parçalarıdır.
yelelele yavaş gel bro :D