Kuantum-Çekim Yasası Hayatımızı Değiştirir Mi?
-
izzmarit bunu yazdıKurtcebe bunu yazdı
Sana pislik lafını yediririm, harbi harbi yediririm, artık ne şekil anlıyosan beni, efendi ol karşı bi fikrin varsa adam gibi yaz hakaret edeceksen pm at.
@KAAMOS
evrimi sen çok yanlış anlamışsın, son durak tüysüzlük penissizlik sakalsızlık narinlik vs değil beyindir. Senden benden (heleki benden) sakallı kadın veyahutta yunus balığı gibi tüysüz kassız testesteronseviyesi dişilerden düşük adam var. Değişken olmayan tek şey insandaki zekadır fizik değil.
Efendim? :D
yani efendim hemcinsin yarmagülde olsa adriana limada olsa fizik değişken olsada beyin aynıdır, karşısı içinde geçerli ;)
-
Kurtcebe bunu yazdıKutikula bunu yazdıKurtcebe bunu yazdıfuturist bunu yazdıKurtcebe bunu yazdı
et parçası ne demektir abi sen nasıl bir pisliksin ya ?
Sana pislik lafını yediririm, harbi harbi yediririm, artık ne şekil anlıyosan beni, efendi ol karşı bi fikrin varsa adam gibi yaz hakaret edeceksen pm at.
@KAAMOS
evrimi sen çok yanlış anlamışsın, son durak tüysüzlük penissizlik sakalsızlık narinlik vs değil beyindir. Senden benden (heleki benden) sakallı kadın veyahutta yunus balığı gibi tüysüz kassız testesteronseviyesi dişilerden düşük adam var. Değişken olmayan tek şey insandaki zekadır fizik değil.
sende ironiyi pek anlayamamışsın be reyiz
-
Kurtcebe bunu yazdıizzmarit bunu yazdıKurtcebe bunu yazdı
@KAAMOS
yani efendim hemcinsin yarmagülde olsa adriana limada olsa fizik değişken olsada beyin aynıdır, karşısı içinde geçerli ;)
Bunun söylediğin şeyle ne ilgisi var :D Sen kilo alıp versen kas yapsan zekanda sadece bundan kaynaklanan belirgin bir değişiklik olmayacak evet de, ne alakası var yani :D Yoksa iki farklı insanın zekasına mı her zaman eşittir diyorsun? Zeka farklılığı sadece ve sadece cinsiyet temellidir mi diyorsun?
-
The Secret diye bi belgesel var onu izlemeni tavsiye ediyorum , bu konu ile ilgili güzel bilgiler içeriyor.
http://www.akilli.tv/video/593173/the-secret--turkce-dublaj-.aspx
-
bu ne sacma konu, tum aklibasinda adamlar da toplanmis bir de
-
mizahi bunu yazdı
bu ne sacma konu, tum aklibasinda adamlar da toplanmis bir de
senin ne işin var?
-
@izzmarit özelden cevapladım sanırsam yani heralde :)
-
2 gün uğramadım burası ne olmuş:)
arkadaşlar fikrinizi sormuştum hepiniz iyi kötü cevap vermişsiniz
hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.
konu tarafımdan anlaşıldı. kuantum- çekim yasası saçmalıktır. nokta
-
çizik
-
KrypT bunu yazdıizzmarit bunu yazdıKurtcebe bunu yazdı
@KAAMOS
Çok pasif-agresifsin. Sal içindeki öfkeyi \m/
Tutmayın küçük enişteyi :D