folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kuantum-Çekim Yasası Hayatımızı Değiştirir Mi?

Kuantum-Çekim Yasası Hayatımızı Değiştirir Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

http://www.uzmantv.com/cekim-yasasi-nedir

nil gün diye bir kadın var sanırım  o daha iyi anlatmış sizlerin anladığı gibi iste gelsin değil.

hani bugün iyi gününde deriz ya iyi düşününce iyi bakar herkese onu gibi sanıyorum

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

"Çekim yasası; “benzer, benzeri çeker” şeklindeki sloganı her şeyi özetliyor. İnsan dev bir mıknatıs gibidir. Düşüncelerimiz ile evrene sürekli mesaj gönderiyoruz. Bu düşünceler belirli bir frekansta enerjiye dönüşüyor. Bu frekans gidip kendine en çok benzeyen frekans ile örtüşüyor. Böylece düşündüğümüz şey her ne ise, bize doğru yaklaşıyor. Örneğin, araba sahibi olmak istiyoruz. İstediğimiz bu arabanın yaydığı bir frekans var. Bizim düşüncelerimizin de belli bir frekansı var. İşte bu iki frekans evrende birbiri ile buluşuyor. Sorun şu ki; insanların birçoğu istemediği şeyleri düşünür! Sonra da neden bütün olumsuzlukların tekrar tekrar başlarına geldiğini merak ederler."

İstediğimiz arabanın yaydığı frekans :D Frekans yaymak? :D :D Evrende birbiri ile buluşuyor. :D Evrene mesaj göndermek :D :D :D Benzer frekansın gidip diğerini bulması :D :D :D :D

Ya normal ama bence, astroloji saçmalığının falan artık vakti geçiyor. Yeni saçmalıklar bulmak lazım.

krypt tarafından 29/May/14 13:42 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

yok değiştiremez

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

"Çekim yasası; “benzer, benzeri çeker” şeklindeki sloganı her şeyi özetliyor. İnsan dev bir mıknatıs gibidir. Düşüncelerimiz ile evrene sürekli mesaj gönderiyoruz. Bu düşünceler belirli bir frekansta enerjiye dönüşüyor. Bu frekans gidip kendine en çok benzeyen frekans ile örtüşüyor. Böylece düşündüğümüz şey her ne ise, bize doğru yaklaşıyor. Örneğin, araba sahibi olmak istiyoruz. İstediğimiz bu arabanın yaydığı bir frekans var. Bizim düşüncelerimizin de belli bir frekansı var. İşte bu iki frekans evrende birbiri ile buluşuyor. Sorun şu ki; insanların birçoğu istemediği şeyleri düşünür! Sonra da neden bütün olumsuzlukların tekrar tekrar başlarına geldiğini merak ederler."

İstediğimiz arabanın yaydığı frekans :D Frekans yaymak? :D :D Evrende birbiri ile buluşuyor. :D Evrene mesaj göndermek :D :D :D Benzer frekansın gidip diğerini bulması :D :D :D :D

Ya normal ama bence, astroloji saçmalığının falan artık vakti geçiyor. Yeni saçmalıklar bulmak lazım.

Abi geçen b frekans attım Evrene sekti geri geldi adskjfhsdlkfjdsf.

Hepimiz nivtınızzzzzz!!! http://tr.wikipedia.org/wiki/Newton'un_evrensel_k%C3%BCtle_%C3%A7ekim_yasas%C4%B1 (Temsili) 

ne diyon?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Karizmatik görünüyor diye kuantum kelimesini sakız yaptılar. Yasaymış bi de. Tamlama halinde fail.

sigara değil, balık olan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

yahu neyi çok istersen onu çekersin diyor mk.

kim bu zamana kadar birçok şeyi çok çok çok istedide çekebildi.

ha keşke gerçek olsa ama vallahi de billahhi de yok öyle birşey :d

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

olan olur, yorumlamak senin algının eseri. Benzer benzeri çekiyorsa nelson mandela niye hapis yatmış, o kadar iyi adam niye yok olup gitmiş, iyi niyetini yazacak kadar kağıt bulamayan yazarlar neden açlıktan ölmüşler. Görünür ışık tayfı yerine başka bir tayfı görseydi gözlerimiz şu an apayrı tasarladığımız bir dünyayı yaşıyorduk, biz küçük dünyamızda kendimizi kandırmak ve teselli etmek adına her bok yeme taraftarıyız.

Olan oluyor, kimileri büyük planlarla insanlığı güdüyor, büyük dünyayı şekillendiriyor. Bizi de ameleleri olarak kullanıyorlar ve bilerek zorlayarak verdikleri boktan eğitimle, bakış açısı daraltran aile gelenekleriyle, toplumsal baskılarla dünyamızı küçültüyorlar. Küçücük dünyası olan bizlerin hayatların az sayıda ayrıntı oluyor, az sayıda ayrıntıların temel özelliği de gerizekalı insanların dahi kolayca takıntı haline getirebilmeleri, 3-5 ayrıntıyı takıntı veya batıl inanç yapınca mis gibi bir yanılgının içinde yaşa dur.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Karizmatik görünüyor diye kuantum kelimesini sakız yaptılar. Yasaymış bi de. Tamlama halinde fail.

son noktayı bu arkadaş koydu bence çorba sanatında,

http://www.idefix.com/kitap/zeitgeist-kuantum-ve-kuran-serhat-ahmet-tan/tanim.asp?sid=IP30XTSNTK5KQE1HRRV6

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

İşte bunlar hep yeni çağ dinleri. İçine az buçuk fizik katıyolar, bu ufo tarikatları falan afasdas.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    bu kuantum vs bana saçma geliyor, şimdilik. bi sebep-sonuç etki-tepki mutlak vardır. çekirdek kimyası ve atom altı taneciklerin etkileşimi, merak ettiklerim arasında ama du bakalım "sörn"de neler olacak ya çıkacagız ya.. -_-?

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 7352 Toplam Mesaj: 62