folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kuantum-Çekim Yasası Hayatımızı Değiştirir Mi?

Kuantum-Çekim Yasası Hayatımızı Değiştirir Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek
    Kurtcebe bunu yazdı
    futurist bunu yazdı
    Kurtcebe bunu yazdı

@futurist

erkek beyin lobunun yarısını kadını düşünmek için kullansada geri kalan lob kadın beyninin düşünme fonksiyonundan daha fazla iş görür emin ol, 

not: aynen dediğin gibi kadınları hep düşünürüm memeliler arasında erkeğin işine yarar en mükemmel et parçalarıdır.

hep bu resmi kullanmak istemiştim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

secret kitabını baştan sona okudum... yok anneside yapmışta evi satmışta bilmem ne ....
    nasıl bakarsan öyle görürsün olay buraya kadar doğru gerisi uydurmaca
    birde kitapta e=mc2 ile e=hxv yi işlese buna inanan millet budist olur çıkar :)
    takılmayınız böyle şeylere uydurmaca sallamaca...
    ordaki enerji çekimi elektronlardan kaynaklanıyor düşünceyle olacak iş değil

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı
    Kurtcebe bunu yazdı

@futurist

erkek beyin lobunun yarısını kadını düşünmek için kullansada geri kalan lob kadın beyninin düşünme fonksiyonundan daha fazla iş görür emin ol, 

not: aynen dediğin gibi kadınları hep düşünürüm memeliler arasında erkeğin işine yarar en mükemmel et parçalarıdır.

yelelele yavaş gel bro :D

@kurtcebe hocam yorumlarını sevsemde bu konuda ayrılıyoruz hocam, hepsi demeyelimde gördüklerimiz içinde, yada genelinde bende böyle gözlemledim. Ama arada acayip istisnaları çıkıyor. akademik anlamdada bu böyle.
    bak mesela su kadına hastayım, suç ve delil programının sunucusu, kanıt dizisinde danışman, adli bilimler de yömeticilik yapmış olan; Sevil Atasoy muydu neydi.. dehşet yaratık yau..

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    Kurtcebe bunu yazdı 

http://www.youtube.com/watch?v=GzPa6NpY3k4

while (1<2)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek
    Kurtcebe bunu yazdı
    futurist bunu yazdı
    Kurtcebe bunu yazdı

genel görecelilik teorisinin açmazları daha bitmemişken kuantum teorisini anladım diyen fizikçi yoktur varsada yalan söylemiş olur çünkü maddenin doğasına indiğimizde atom altı parçacıklarda çok daha ayrı bi dünya var ve bizim anlayışımız bunu açıklamaya yetmiyor tabi böylesi karışık ve anlaşılamaz bişey bazı uyanıkların işine geliyor ortaya kuantum düşünme tekniği vs. adı kuantumla başlayan saçma sapan bi okadarda sahtekar şeyler türetiliyor tabi buna en çok ilgi gösteren kadın milletinin olması doğal zaten beyin fazla çalışamayınca açıklanamayacak felsefelerde siputüralist eğilimlere yönelmek kadın milletinde daha fazla görülür örnek konu başlığı

mesela kuantum mekaniğinde en bilinen açıklamalardan biri çift yarık deneyidir buna göre madde hem parçacık hem dalga şeklinde evrenin farklı köşelerinde olabilir bunu biz makro evrene uyarlarsak paralel evrenler teorisi ortaya çıkar yani evrendeki her parçacığın/dalganın hareketi sonsuzluğa bölünebilir,

bunun doğurduğu felsefeyse şudur bizim şuan gözlemlediğimiz tanık olduğumuz her görüntü,ses dalgası,duygular düşünceler vs sonsuz sayıdaki evrenlerden yalnızca birtanesi biz frekansımızı neye göre ayarlarsak o evrende yaşarız. Tabi bu saçmamıdır saçmadır ancak mikro evreni makro evrene uyarladığımızda böyle bi çelişki ortaya çıkıyor tabi kuantum adını takıp bu tür düşünceleri pazarlamak bugün entel elitist takımın en büyük oyuncağı bunların en büyük pazarıda beyinsiz kadın milleti.

videoya bak hepsi erkek :)

bu kadın milletiyle ne alıp veremediğiniz var acaba

beyninizin yarısını kadınları düşünerek harcayan erkek cinsinin kadınları önemsememesi ayrı bir ironi

@futurist

et parçası ne demektir abi sen nasıl bir pisliksin ya ?

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek
    Kutikula bunu yazdı
    Kurtcebe bunu yazdı
    futurist bunu yazdı
    Kurtcebe bunu yazdı

genel görecelilik teorisinin açmazları daha bitmemişken kuantum teorisini anladım diyen fizikçi yoktur varsada yalan söylemiş olur çünkü maddenin doğasına indiğimizde atom altı parçacıklarda çok daha ayrı bi dünya var ve bizim anlayışımız bunu açıklamaya yetmiyor tabi böylesi karışık ve anlaşılamaz bişey bazı uyanıkların işine geliyor ortaya kuantum düşünme tekniği vs. adı kuantumla başlayan saçma sapan bi okadarda sahtekar şeyler türetiliyor tabi buna en çok ilgi gösteren kadın milletinin olması doğal zaten beyin fazla çalışamayınca açıklanamayacak felsefelerde siputüralist eğilimlere yönelmek kadın milletinde daha fazla görülür örnek konu başlığı

mesela kuantum mekaniğinde en bilinen açıklamalardan biri çift yarık deneyidir buna göre madde hem parçacık hem dalga şeklinde evrenin farklı köşelerinde olabilir bunu biz makro evrene uyarlarsak paralel evrenler teorisi ortaya çıkar yani evrendeki her parçacığın/dalganın hareketi sonsuzluğa bölünebilir,

bunun doğurduğu felsefeyse şudur bizim şuan gözlemlediğimiz tanık olduğumuz her görüntü,ses dalgası,duygular düşünceler vs sonsuz sayıdaki evrenlerden yalnızca birtanesi biz frekansımızı neye göre ayarlarsak o evrende yaşarız. Tabi bu saçmamıdır saçmadır ancak mikro evreni makro evrene uyarladığımızda böyle bi çelişki ortaya çıkıyor tabi kuantum adını takıp bu tür düşünceleri pazarlamak bugün entel elitist takımın en büyük oyuncağı bunların en büyük pazarıda beyinsiz kadın milleti.

videoya bak hepsi erkek :)

bu kadın milletiyle ne alıp veremediğiniz var acaba

beyninizin yarısını kadınları düşünerek harcayan erkek cinsinin kadınları önemsememesi ayrı bir ironi

@futurist

et parçası ne demektir abi sen nasıl bir pisliksin ya ?

Sana pislik lafını yediririm, harbi harbi yediririm, artık ne şekil anlıyosan beni, efendi ol karşı bi fikrin varsa adam gibi yaz hakaret edeceksen pm at.

@KAAMOS

evrimi sen çok yanlış anlamışsın, son durak tüysüzlük penissizlik sakalsızlık narinlik vs değil beyindir. Senden benden (heleki benden) sakallı kadın veyahutta yunus balığı gibi tüysüz kassız testesteronseviyesi dişilerden düşük adam var. Değişken olmayan tek şey insandaki zekadır fizik değil.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

hayat iniş çıkışlarla doludur

ama herkesin süreci farklı işler

kuantum, çekim yasası bilmemne bunlar tamamen zırvalıktır

bir dine mensup olmayan avrupalılar, ruhsal boşluklarını doldurmak ve zihinsel olarak rahatlamak için yoga, feng şui, çekim yasası, kişisel gelişim ile kendini kandırıyor

olay bundan ibaret

ha şöyle de bir şey var

sen çevrene iyi davranırsan, sevilip sayılırsan, başına iyi şeylerin gelme ihtimali tesadüf değildir

ama bunu bilmek için çekim yasası gibi götten uydurulmuş bir şeye ihtiyaç yoktur

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Geçen gene arkadaşla kuantumlaşıyorujksasajksa 

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    Kurtcebe bunu yazdı

Sana pislik lafını yediririm, harbi harbi yediririm, artık ne şekil anlıyosan beni, efendi ol karşı bi fikrin varsa adam gibi yaz hakaret edeceksen pm at.

@KAAMOS

evrimi sen çok yanlış anlamışsın, son durak tüysüzlük penissizlik sakalsızlık narinlik vs değil beyindir. Senden benden (heleki benden) sakallı kadın veyahutta yunus balığı gibi tüysüz kassız testesteronseviyesi dişilerden düşük adam var. Değişken olmayan tek şey insandaki zekadır fizik değil.

Efendim? :D

sigara değil, balık olan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı
    Kurtcebe bunu yazdı

@KAAMOS

Efendim? :D

Çok pasif-agresifsin. Sal içindeki öfkeyi \m/

while (1<2)
Toplam Hit: 7354 Toplam Mesaj: 62