folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Küçük Bir Bilgi : Suyu Ve Sıvı Şeyleri Oturarak İçin

Küçük Bir Bilgi : Suyu Ve Sıvı Şeyleri Oturarak İçin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

evrimsel açıdan oturarak içmek daha iyidir.

enjoy i'm vaccinated
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

iLLuMiNaTi bunu yazdı:
    -----------------------------

Sana kimse zorla açtırmadı bu konuyu , kabahatse bidaha açmazsın olur biter.

virgülden sonra dediklerin doğru işte. öncesi umrumda bile değil ne yazarsan yaz sen hakkımda bişi yazmışsın yazmamışsın çokta tın. Virgülden sonrası için haklısın undan sonra konu açmıyacam zaten desteğe bu konunun silinmesi içinde mail attım. Böylelikle herkes bu konudan kurtulmuş olur.

Hacı laf ağzından çıkmadan önce senin kölendir, çıktıktan sonra sen onun kölesi olursun diye bir laf var, desteksiz sallarsan kıvranırsın böyle.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek

'Hocam şu noktada yanlışın var' gibi ılımlı yaklaşımları ne zaman görebilecez acaba forumda

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hack_Fat_Hakkinen bunu yazdı:

'Hocam şu noktada yanlışın var' gibi ılımlı yaklaşımları ne zaman görebilecez acaba forumda

göremezsin aga. bişi paylaşalım dedik. arkasaıundan bişi koyduk yanlışsa düzeltin dedik kendini bişi zannedenler gelmiş laf sokmak için öne çıkıp kendini göstermek için lafta atar üstte gördüğün gibi yok laf senin kölendir gibi felsefede parçalar bu tipler iyice çoğaldı

o yüzden ben siktirettim sende fazla takılma.

Edit :

o profesörüde bulup mail atıcam tahribattaki bilim adamları kuran ı okuyup bulduğun için yada senin uydurduğunu söylüyorlar diyip geçersiz olduğunu söyleyecem burda yüzlerce bilim adamı önce gel sor sonra git diyanete danış ondan sonra ortaya at görüşlerini diyicem. Herkes bu işte en iyi ya. adamlar olaya değil gidip neyi nerden aldığına yada yanlış aldığına takılmışlar sokarım böyle işe.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

iLLuMiNaTi bunu yazdı:

göremezsin aga. bişi paylaşalım dedik. arkasaıundan bişi koyduk yanlışsa düzeltin dedik kendini bişi zannedenler gelmiş laf sokmak için öne çıkıp kendini göstermek için lafta atar üstte gördüğün gibi yok laf senin kölendir gibi felsefede parçalar bu tipler iyice çoğaldı

o yüzden ben siktirettim sende fazla takılma.

Edit :

o profesörüde bulup mail atıcam tahribattaki bilim adamları kuran ı okuyup bulduğun için yada senin uydurduğunu söylüyorlar diyip geçersiz olduğunu söyleyecem burda yüzlerce bilim adamı önce gel sor sonra git diyanete danış ondan sonra ortaya at görüşlerini diyicem. Herkes bu işte en iyi ya. adamlar olaya değil gidip neyi nerden aldığına yada yanlış aldığına takılmışlar sokarım böyle işe.

Hacı oturarak su içme olayına takılmadım ben, bilginin doğruluğunu yargılamadım sadece kurandan incilden esinlenerek araştırmış diyorsunya ona takılıyorum hani insan gaza gelip sallarda bu kadarda desteksiz sallamaz ya

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

Yav herkes tartışmayı ne çok seviyomuş :D

since 2005 // tbt
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

daha fazla gerilmeye kızmaya gerek yok burada tartışılmışı var : http://www.bilimfeneri.gen.tr/phpBB2/viewtopic.php?f=7&t=7762

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    Olm kac yasinda adamlariz, hangimiz bu zamana kadar su icerken ayakta durmaya ozen gosterdi? Hicbirimiz. Peki hangimiz bu yuzden bir sıkıntı cekti? Hicbirimiz. Hadi o zaman dagilalim.

while (1<2)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    BarisYigit bunu yazdı:

raul bunu yazdı:

ya masturbasyon yapma kör olursun boyun kısa kalır vs geyiğine döndü :P uyduruyorlar anca biyerlerinden

yok postu tek elle yazıyorum , görüyorum ve boyum 1.72..

bu konuda ki şevkin garipsenecek cinsten :D tahribattaki yorumların bu kadar teşvik edeceği aklımın ucundan geçmezdi. Her neyse şaka bir yana doğruluk payı vardır yoktur herkes bir doğru katarak yahut yanlışsa bunu güzelce neden yanlış olduğuyla açıklayıp kapak koyma edalarında olmasalar hoş olurdu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adigestorm
    adigestorm's avatar
    Erkek

Tansiyonu yüksek forumun bu aralar amk

Göt osursa kalp çarpıntı yapıyo

Bende şuraya sosyal mesaj içeren iki postmu atsam acaba yok yok ortalık az daha kızışsın sonra..

Toplam Hit: 8228 Toplam Mesaj: 76