Küçük Bir Bilgi : Suyu Ve Sıvı Şeyleri Oturarak İçin
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
sokoban bunu yazdı:
Kussun mu :D oha.
-----------------------------Dini kaynak yanlış olabilir. işin dinin kısmını oturupta kendim bulmadım internette böyle olduğu yazılıydı bu hadisin. bu yüzden eğer cümlede yada hadiste bir yanlışlık varsa düzeltilsin lütfen
-----------------------------şu hadislere inanıp iş yapmayın ya. Yok mezar taşı okumayın, yok ayakta işemeyin, yok ayakta su içmeyin ne la bu! Tamam ben inanmıyomda, sizde inancaksanız bari kurana inanın şu saçma sapan hadislere inanmayın.
-
cehalet, ve iktidarsızlık, insanlrın yanlış yorumlamasına sebeb olabilir.bkz. tahribat müridleri.
adam bilgiyi dini açıdan bilinsin diye yazmış. size ne oluyor arkadaş? yazmasan ne ölüyomusun?
-
adamı pişman ettiniz valla...
-
hatırlatma için teşekkürler
-
AMpul bunu yazdı:
-----------------------------iLLuMiNaTi bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
Hocam bilimsel paylaşımlarını takdir ediyorum o konuda sıkıntı yokta.Şimdi tartışma çıkacak ama ben gene söyleyeyim bilimsel konunun içine niye dini yorum yazıpta koydun onu anlamadım.Bilimle din ayrı mecralardır.
-----------------------------Uyarı için teşekkürler fakat bir eksiğin var :
Ayrı değildir işte herkes burada hata yapıyor bütün bu tartışmalar bu küt zihniyette çıkıyor ya..
Bunu bulan alman iç hastalıkları uzamnının kuranı kerim ve incil i okuduktan sonra araştırıp bulduğunu biliyormuydun..
-----------------------------İncili 1, kuran'ı 3 kere okudum, ayakta su içmekle ilgili tek bir ayet görmedim, kendinde hadis olduğunu söylüyorsun, böyle şehir efsanelerini çok duyduk hocam.
kuran Kerimin neresinde nasıl namaz kalınacağı yazıyor o zaman kafana göre namaz kıl hadislere şehir efsanesi diyorsan nick de tam olmuş (: -
ZoRKaYa bunu yazdı:
AMpul bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
Hocam bilimsel paylaşımlarını takdir ediyorum o konuda sıkıntı yokta.Şimdi tartışma çıkacak ama ben gene söyleyeyim bilimsel konunun içine niye dini yorum yazıpta koydun onu anlamadım.Bilimle din ayrı mecralardır.
Ayrı değildir işte herkes burada hata yapıyor bütün bu tartışmalar bu küt zihniyette çıkıyor ya..
Bunu bulan alman iç hastalıkları uzamnının kuranı kerim ve incil i okuduktan sonra araştırıp bulduğunu biliyormuydun..
-----------------------------İncili 1, kuran'ı 3 kere okudum, ayakta su içmekle ilgili tek bir ayet görmedim, kendinde hadis olduğunu söylüyorsun, böyle şehir efsanelerini çok duyduk hocam.
kuran Kerimin neresinde nasıl namaz kalınacağı yazıyor o zaman kafana göre namaz kıl hadislere şehir efsanesi diyorsan nick de tam olmuş (:
-----------------------------en iyisi kılmamak hocam
-
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------ban istiyorum arkadaşım, sayın admin uyuma !
bazı şakirtler ottan boktan dini tartışma yaratmaya milleti küfrün hakaretin karanlık dehlizlerine çekmeye çalışıyor
hani din yok ırk yok siyaset yok dedik ya bi bana mı yok merak ettim?
bana ne lan senin dininin su içme kıstasından ?? al tanrını tanrıçanı git burdan !!
bu başlığa girmezsen seni sikecegni iddia eden yaratıklar mi var hocam okuma cevap yazma mevlana gibi kim olursan ol gel demem tahribat için gelene gecene sövyorsun niye hala abye gitmedin sen anlamadim (: -
güzel konu.
-
xzxz bunu yazdı:
ban istiyorum arkadaşım, sayın admin uyuma !
bazı şakirtler ottan boktan dini tartışma yaratmaya milleti küfrün hakaretin karanlık dehlizlerine çekmeye çalışıyor
hani din yok ırk yok siyaset yok dedik ya bi bana mı yok merak ettim?
bana ne lan senin dininin su içme kıstasından ?? al tanrını tanrıçanı git burdan !!
-----------------------------keşke .... ..... saymış...
-
AMpul bunu yazdı:
-----------------------------ZoRKaYa bunu yazdı:
AMpul bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
kuran Kerimin neresinde nasıl namaz kalınacağı yazıyor o zaman kafana göre namaz kıl hadislere şehir efsanesi diyorsan nick de tam olmuş (:
-----------------------------en iyisi kılmamak hocam
madem kılmiyorsun sen amuda kalkıp da iç yakışır hele şu inanmayanlar hiç kasmasın (: