Küçük Hırsızlar El Feneri , Büyük Hırsızlar Deniz Feneri Kullanırlar
-
Umarım hepiiniz anlamışsınızdır . bu konu hakkında yorumlarınız nelerdir.
-
sorun değil benim için
-
KOnu hakkında yorum yapmak istemiyoru ama başlık 10 numara olmuş:)
-
gecen bu ATASOZUNU gordugumde bayaa kulaga hos gelmisti. dogru soze ne denir.
din adini kullanip muslumani dolandiranlarin dunyasinda olan yine fakir fukara yetime oluyor.
-
deniz feneri davasını adam akıllı belgeleriyle okumamış ve chp çankaya belediyesi'nin rüşvet çarkıyla ilgili bir yorumda bulunamamış yurdum ulusalcılarının çıkardığı cümle.bana göre saçma.
-
hoca arefe arefe tartışmayak he? hazır bayrama da giriyoruz hiç siyaset yapmasak (:
-
3 sene önce alamanlar bas bas bağırıyodu hırsızlar diye şimdi yeni uyandı bizim millet : )
-
fatihack bunu yazdı:
-----------------------------
deniz feneri davasını adam akıllı belgeleriyle okumamış ve chp çankaya belediyesi'nin rüşvet çarkıyla ilgili bir yorumda bulunamamış yurdum ulusalcılarının çıkardığı cümle.bana göre saçma.
-----------------------------Chp Kendi Belediyesi Hakkında Soruşturma Başlattı Bro Rahat Ol Ayık Ol =) a.k.q yapabildimi :)
-
konpicyus bunu yazdı:
hoca arefe arefe tartışmayak he? hazır bayrama da giriyoruz hiç siyaset yapmasak (:
-----------------------------deniz fenerinin savunulacak neresi var ne tartışacazki böyle diosun :D
-
ThEDARq bunu yazdı:
-----------------------------Chp Kendi Belediyesi Hakkında Soruşturma Başlattı Bro Rahat Ol Ayık Ol =) a.k.q yapabildimi :)
oha bide açmasaydı : ) koskoca belediye başkanı anlatıyor rüşvet çarkını yahu : )
akp'de yolsuzluk durumunda soruşturma açıyor.kimin ayık olup, kimin sarhoş olduğuda tam bu noktada ortaya çıkıyor. -
hocam neyi tam okumadık neyi tam bilmioz yaf görünen köy klavuz istemez
Nese Laf güzel Litaratüre girer kesin :) orucun son günü didişmiyelim sinirler gerilmesin