folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Küçük Hırsızlar El Feneri , Büyük Hırsızlar Deniz Feneri Kullanırlar

Küçük Hırsızlar El Feneri , Büyük Hırsızlar Deniz Feneri Kullanırlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    ahuhaha ne güzel ata sözüymüş bu :D

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ThEDARq
    ThEDARq's avatar
    Erkek

fatihack bunu yazdı:
    -----------------------------
    ThEDARq bunu yazdı:

Chp Kendi Belediyesi Hakkında Soruşturma Başlattı Bro Rahat Ol Ayık Ol =)  a.k.q  yapabildimi :) 

oha bide açmasaydı : ) koskoca belediye başkanı anlatıyor rüşvet çarkını yahu : )
    akp'de yolsuzluk durumunda soruşturma açıyor.kimin ayık olup, kimin sarhoş olduğuda tam bu noktada ortaya çıkıyor.

Çok g*t* yiyen başımınbakanı :)  dokunulmazlığı kaldırır kim ak  kim kara çıkar ortaya ama  yemiyo işte bi insanın  g*t*  yemiyincede  böyel durumlar  çıkıyo ortaya :):))::))))))))) Neyse Hacı Sana İyi Bayramlar  a.k.q Lisin Büyükkkkksüüün :) 

|| Beyaz Atlı Prensini Bekleme,Seyize Razı Ol,Yoksa Beygire Kalırsın..||
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    OnlyDeath bunu yazdı:

hocam neyi tam okumadık neyi tam bilmioz yaf görünen köy klavuz istemez

Nese Laf güzel Litaratüre girer kesin :) orucun son günü didişmiyelim sinirler gerilmesin

şimdi uzun uzun anlatmıcam burda.yoksa ordan burdan duyup fikir değiştirmelerinize ve fikir üretmelerinize bende önayak olmuş olurum.istememde böyle birşeyi.ben okudum belgeleri eyüp'ye adamlar dağıtıyordu.siz şartlanmışsınız yanlışa, burda yorum yapanların hangisi okudu merak ediyorum ??

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    ThEDARq bunu yazdı:

Çok g*t* yiyen başımınbakanı :)  dokunulmazlığı kaldırır kim ak  kim kara çıkar ortaya ama  yemiyo işte bi insanın  g*t*  yemiyincede  böyel durumlar  çıkıyo ortaya :):))::))))))))) Neyse Hacı Sana İyi Bayramlar  a.k.q Lisin Büyükkkkksüüün :) 

üslubundan ne derece tartışılabilir bir insan olduğun anlaşılabiliyor.hakaret eden bir insan olsam seninle tartışmaya girerdim çünkü şu gördüğüm üslubun karşılığı tam da buna tekabül ediyor.sana kendinle ii vakitler dilerim.ne diosan doğrudur.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek

fatihack bunu yazdı:
    OnlyDeath bunu yazdı:

Nese Laf güzel Litaratüre girer kesin :) orucun son günü didişmiyelim sinirler gerilmesin

şimdi uzun uzun anlatmıcam burda.yoksa ordan burdan duyup fikir değiştirmelerinize ve fikir üretmelerinize bende önayak olmuş olurum.istememde böyle birşeyi.ben okudum belgeleri eyüp'ye adamlar dağıtıyordu.siz şartlanmışsınız yanlışa, burda yorum yapanların hangisi okudu merak ediyorum ??

şu eyüpdeki belgelerden bahsetsene az. çok merak ettim okunacak neresi varmış 

bassinyourface
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

fatihack bunu yazdı:
    ThEDARq bunu yazdı:

Chp Kendi Belediyesi Hakkında Soruşturma Başlattı Bro Rahat Ol Ayık Ol =)  a.k.q  yapabildimi :) 

oha bide açmasaydı : ) koskoca belediye başkanı anlatıyor rüşvet çarkını yahu : )
    akp'de yolsuzluk durumunda soruşturma açıyor.kimin ayık olup, kimin sarhoş olduğuda tam bu noktada ortaya çıkıyor.

valla en azindan akp gibi yapmiyor

akp de yolsuzluk yapana odul verir gibi terfi ettiriyorlar, yolsuzlugu ortaya cikartani partiden atiyorlar

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    fatihack bunu yazdı:
    OnlyDeath bunu yazdı:

hocam ister anlat ister anlatma 2cümleyle başkasının demesiyle düşüncem değişmez yanlışa şartlanmak gibi bi durum yok ayrıca o belgeler ne idi ki  sadece eyüpte dağıtıldı neden basına yayılmadı gazetelerde çıkmadı ¿?

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    olm benim imza zaten çok şey ifade ediyor ..

Asla Asla Deme. . .
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    yolsuzluk yaptğı ana yasa mahkemesi tarafından tescillenmiş bir partinin destekçileri mi bunları söylüyor :S

We can be more, we can be much more.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimist_98
    pesimist_98's avatar
    Erkek
    izmirliyiz halimiz bambaşka :D

İmzaya Gerek Yok Adım Yeter..
Toplam Hit: 7799 Toplam Mesaj: 55