Küçük Hırsızlar El Feneri , Büyük Hırsızlar Deniz Feneri Kullanırlar
-
ahuhaha ne güzel ata sözüymüş bu :D
-
fatihack bunu yazdı:
-----------------------------
ThEDARq bunu yazdı:
-----------------------------Chp Kendi Belediyesi Hakkında Soruşturma Başlattı Bro Rahat Ol Ayık Ol =) a.k.q yapabildimi :)
oha bide açmasaydı : ) koskoca belediye başkanı anlatıyor rüşvet çarkını yahu : )
akp'de yolsuzluk durumunda soruşturma açıyor.kimin ayık olup, kimin sarhoş olduğuda tam bu noktada ortaya çıkıyor.
-----------------------------Çok g*t* yiyen başımınbakanı :) dokunulmazlığı kaldırır kim ak kim kara çıkar ortaya ama yemiyo işte bi insanın g*t* yemiyincede böyel durumlar çıkıyo ortaya :):))::))))))))) Neyse Hacı Sana İyi Bayramlar a.k.q Lisin Büyükkkkksüüün :)
-
OnlyDeath bunu yazdı:
-----------------------------hocam neyi tam okumadık neyi tam bilmioz yaf görünen köy klavuz istemez
Nese Laf güzel Litaratüre girer kesin :) orucun son günü didişmiyelim sinirler gerilmesin
şimdi uzun uzun anlatmıcam burda.yoksa ordan burdan duyup fikir değiştirmelerinize ve fikir üretmelerinize bende önayak olmuş olurum.istememde böyle birşeyi.ben okudum belgeleri eyüp'ye adamlar dağıtıyordu.siz şartlanmışsınız yanlışa, burda yorum yapanların hangisi okudu merak ediyorum ?? -
ThEDARq bunu yazdı:
-----------------------------Çok g*t* yiyen başımınbakanı :) dokunulmazlığı kaldırır kim ak kim kara çıkar ortaya ama yemiyo işte bi insanın g*t* yemiyincede böyel durumlar çıkıyo ortaya :):))::))))))))) Neyse Hacı Sana İyi Bayramlar a.k.q Lisin Büyükkkkksüüün :)
üslubundan ne derece tartışılabilir bir insan olduğun anlaşılabiliyor.hakaret eden bir insan olsam seninle tartışmaya girerdim çünkü şu gördüğüm üslubun karşılığı tam da buna tekabül ediyor.sana kendinle ii vakitler dilerim.ne diosan doğrudur. -
fatihack bunu yazdı:
OnlyDeath bunu yazdı:
-----------------------------hocam neyi tam okumadık neyi tam bilmioz yaf görünen köy klavuz istemez
Nese Laf güzel Litaratüre girer kesin :) orucun son günü didişmiyelim sinirler gerilmesin
şimdi uzun uzun anlatmıcam burda.yoksa ordan burdan duyup fikir değiştirmelerinize ve fikir üretmelerinize bende önayak olmuş olurum.istememde böyle birşeyi.ben okudum belgeleri eyüp'ye adamlar dağıtıyordu.siz şartlanmışsınız yanlışa, burda yorum yapanların hangisi okudu merak ediyorum ??
-----------------------------şu eyüpdeki belgelerden bahsetsene az. çok merak ettim okunacak neresi varmış
-
fatihack bunu yazdı:
ThEDARq bunu yazdı:
-----------------------------Chp Kendi Belediyesi Hakkında Soruşturma Başlattı Bro Rahat Ol Ayık Ol =) a.k.q yapabildimi :)
oha bide açmasaydı : ) koskoca belediye başkanı anlatıyor rüşvet çarkını yahu : )
akp'de yolsuzluk durumunda soruşturma açıyor.kimin ayık olup, kimin sarhoş olduğuda tam bu noktada ortaya çıkıyor.
-----------------------------valla en azindan akp gibi yapmiyor
akp de yolsuzluk yapana odul verir gibi terfi ettiriyorlar, yolsuzlugu ortaya cikartani partiden atiyorlar
-
fatihack bunu yazdı:
OnlyDeath bunu yazdı:
şimdi uzun uzun anlatmıcam burda.yoksa ordan burdan duyup fikir değiştirmelerinize ve fikir üretmelerinize bende önayak olmuş olurum.istememde böyle birşeyi.ben okudum belgeleri eyüp'ye adamlar dağıtıyordu.siz şartlanmışsınız yanlışa, burda yorum yapanların hangisi okudu merak ediyorum ??
hocam ister anlat ister anlatma 2cümleyle başkasının demesiyle düşüncem değişmez yanlışa şartlanmak gibi bi durum yok ayrıca o belgeler ne idi ki sadece eyüpte dağıtıldı neden basına yayılmadı gazetelerde çıkmadı ¿? -
olm benim imza zaten çok şey ifade ediyor ..
-
yolsuzluk yaptğı ana yasa mahkemesi tarafından tescillenmiş bir partinin destekçileri mi bunları söylüyor :S
-
izmirliyiz halimiz bambaşka :D