folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Küçük Hırsızlar El Feneri , Büyük Hırsızlar Deniz Feneri Kullanırlar

Küçük Hırsızlar El Feneri , Büyük Hırsızlar Deniz Feneri Kullanırlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

konpicyus bunu yazdı:
    -----------------------------
    yolsuzluk yaptğı ana yasa mahkemesi tarafından tescillenmiş bir partinin destekçileri mi bunları söylüyor :S

hayir Turkiye Cumhuriyeti ni seven Ataturk un Cocuklari soyluyor.

akp ye karsi olunca illa chp li mi olmasi gerekiyor bir insanin 

yolsuzluk nerdeyse biz onun karsisindayiz. hangi yolsuzlugun arkasinda durdugumuzu gordun

ama akp nin yolsuzluklarini hakli gostermeye calisan insanlari gordukce bu ulkenin haline uzuluyorum

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

fatihack bunu yazdı:
    deniz feneri davasını adam akıllı belgeleriyle okumamış ve chp çankaya belediyesi'nin rüşvet çarkıyla ilgili bir yorumda bulunamamış yurdum ulusalcılarının çıkardığı cümle.bana göre saçma.

Ne zamanda beri alman yargı sıstemı ulusalcı oldu?  bunu bana acıklaya bılırmısın? bazı ınsanlar belgelerle gelırken bazıları asenadan kıvırma derslerı alarak gelıyor... bazı muhterem kardeslerımızde bu dansozlere ınanıyor...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

fatihack bunu yazdı:
    deniz feneri davasını adam akıllı belgeleriyle okumamış ve chp çankaya belediyesi'nin rüşvet çarkıyla ilgili bir yorumda bulunamamış yurdum ulusalcılarının çıkardığı cümle.bana göre saçma.

konustukca yerin dibine iyice batiyonuz.. daha deniz fenerini savunur gibi cümlelerinden gına geldi artik. ulen resmen körsünüz...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    deniz feneri e.v ile deniz feneri'ni aynı sanan bir yurdum insanı daha.hala alman mahkemelerinin türkiyedeki deniz fenerini yargıladığını düşünüyorsunuz.almanyadakini bunun bir şubesi sanıyorsunuz.ne diyim yazık.insan hiçmi okumaz.

diğer arkadaşlara gelince.bırakın bu Atatürk'ün çocukları vs.vs. ağızlarını.

akp odun kömür pirinç bulgur dağıtıyo dediniz.fakire dağıtılması yanlış bişeymiş gibi.chp'li izmir belediyesinin, seçim propagandası olarak zengin fakir ayırmadan ramazan kumanyası dağıttığını görmezden geldiniz.

akp orda burda yolsuzluk yapıyor dediniz.bizzat çankaya belediye başkanı'nın anlattığı rüşvet çarkının yazıldığı konuya kaç taneniz post attınız ? dönüp bi bakın.

akp milli değerlere hakaret ediyor dediniz.hanginiz Allah'ın peygamberine, bu ülkenin çoğunluğunun dininin peygamberine, önder sav'a eleştiri getirdiniz.

hanginiz kadıköy belediyesinin yolsuzluklarını konuşuyor ? hanginiz çorlu belediye başkanı'nın tüm değerli arazilere cuzi miktarlara kardeşine ve yandaşlarına peşkeş çektiğini konuşuyor ? taraflılığı bırakın.gerçekten yolsuzluğun karşısında olun.

şaban dişli'nin olayı araştırılıyor.aynı zamanda diğer yolsuzluklarında.o adamların suçluluğu sabitlenirde, hala görevlerine devam ederlerse, ben akp'ye ömrüm boyu oy vermem.bu kadar söylüyorum.ki şaban dişli de dava sonuçlanmamasına rağmen bazı görevlerinden istifa ettirildi.

deniz feneri konusuna gelince.o belgelerde yazanları burda anlatmıcam çünkü geçmiş mesajlarımda çok anlattım.anlayacağınızı sanmıyorum.hanginiz çıkıp evet haklısın biz yanlış anlamışız der ki ? nasıl görmek istiyorsanız öyle görün.ama bu saçmalıklarınıza lütfen atamı ve onun değerlerini alet etmeyin !

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wrongly
    wrongly's avatar
    Erkek
    başlık yeterince mükemmel !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

fatihack bunu yazdı:
    bla bla ......

bla bla ......

ATATURK UN COCUKLARIYIZ, TUM YOLSUZLUKLARIN KARSISINDAYIZ.

ONURLU SEKILDE HICBIR YOLSUZLUGUN ARKASINDA DURMUYORUZ, SAVUNMUYORUZ,

NE CHP NIN YOLSUZLUGU NE AKP NIN YOLSUZLUGU 

bunlar vs vs agizlari degil

HER TURKIYE CUMHURIYETI EVLADININ YAPMASI GEREKENDIR.

cikip bir yolsuzlugu bana baskasinin yolsuzlugu ile savunmak onurluca yapilan bir savunma degil aksine bogazina kadar camura batmis bir insanin savunmasidir.

bana hala gelip su parti soyle yapti bu parti boyle yapti diye diger yolsuzluklari kapatmaya calisma

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

neden bla bla yaptın işine gelmedimi ? : )

hoca hala gelmiş birşeyler anlatıyorsun.chp'ninde karşısında oluruz vs.vs. ol o zaman.yukarda yazdıklarımı okumamışsın bile.lafla karşı olunmuyor birşeyler görelim ?

ben akp'nin her türlü yolsuzluğuna karşı tepkimi koyuyorum.geçmiş mesajlarımada bak, bu konuyada bak.ne demişim ? ne dememişim ?

ama sen ve siz sadece akp sadece akp.yukarda yazıyorum tepki koymadığınızı.hala chp'yede koyarım tepkimi diyorsun.nerde güzel kardeşim senin tepkin ? gösterde görelim yahu.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

@fatihack

o yolsuzluklardan bi tanesini savundugumu gordunmu ?

benim anlamadigim sen neden bunca yolsuzlugu gormemezlikten gelip baska yolsuzluklari gostererek savunmaya calisiyorsun ?

ben israrla yolsuzluklari gosteriyorum 

hayir yapmamislar demiyorsun diyemiyorsun cunku yapilmis bu yolsuzluklar,

bu yapilanlar ne anlama geliyor "din iman Allah Kuran kitap" diye gelen insanlarin yaptigi yolsuzluklar yenilen yetimin hakkidir diyorum 

sen ne diyorsun bana :

"bak chp belediyesi soyle yapmis, bilmem ne belediyesi boyle yapmis" diyorsun

ALLAH BELASINI VERSIN DIYORUM

kim yolsuzluk yapiyorsan karsisindayim diyorum

ANLAMAN MI KIT ARKADASIM

BANA SU PARTININ BU PARTININ YOLSUZLUKLARI KORUYORMUSUM  GIBI GELME

BENIDE CILEDEN CIKARTIYORSUN

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

fatihack bunu yazdı:
    deniz feneri e.v ile deniz feneri'ni aynı sanan bir yurdum insanı daha.hala alman mahkemelerinin türkiyedeki deniz fenerini yargıladığını düşünüyorsunuz.almanyadakini bunun bir şubesi sanıyorsunuz.ne diyim yazık.insan hiçmi okumaz.

akp odun kömür pirinç bulgur dağıtıyo dediniz.fakire dağıtılması yanlış bişeymiş gibi.chp'li izmir belediyesinin, seçim propagandası olarak zengin fakir ayırmadan ramazan kumanyası dağıttığını görmezden geldiniz.

akp orda burda yolsuzluk yapıyor dediniz.bizzat çankaya belediye başkanı'nın anlattığı rüşvet çarkının yazıldığı konuya kaç taneniz post attınız ? dönüp bi bakın.

akp milli değerlere hakaret ediyor dediniz.hanginiz Allah'ın peygamberine, bu ülkenin çoğunluğunun dininin peygamberine, önder sav'a eleştiri getirdiniz.

hanginiz kadıköy belediyesinin yolsuzluklarını konuşuyor ? hanginiz çorlu belediye başkanı'nın tüm değerli arazilere cuzi miktarlara kardeşine ve yandaşlarına peşkeş çektiğini konuşuyor ? taraflılığı bırakın.gerçekten yolsuzluğun karşısında olun.

şaban dişli'nin olayı araştırılıyor.aynı zamanda diğer yolsuzluklarında.o adamların suçluluğu sabitlenirde, hala görevlerine devam ederlerse, ben akp'ye ömrüm boyu oy vermem.bu kadar söylüyorum.ki şaban dişli de dava sonuçlanmamasına rağmen bazı görevlerinden istifa ettirildi.

deniz feneri konusuna gelince.o belgelerde yazanları burda anlatmıcam çünkü geçmiş mesajlarımda çok anlattım.anlayacağınızı sanmıyorum.hanginiz çıkıp evet haklısın biz yanlış anlamışız der ki ? nasıl görmek istiyorsanız öyle görün.ama bu saçmalıklarınıza lütfen atamı ve onun değerlerini alet etmeyin !

geçen bi konuda da böle tartışma çıktı anlamadığınız nokta şu biz kimsenin silahşörü deiliz kimseyi sa-vun-mu-yo-ruz bunu sokun kafanıza  senin anlattıklarına atalarımız zamanında cevap vermiş  boşuna dememişler tencere dibin kara senin ki bende kara burda kısaca atalarımız başkasına bok atacağına kendinize bakın önce demişler bunu biraz anla eğer X bi parti yolsuzluk yada bi İpnelik yapmışsa aç konuyu anlat orda da hak veririz ama burda kıyaslama yaparak biz sizden az çaldık siz çok çaldınız mevvzusu yapma

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:

@fatihack

o yolsuzluklardan bi tanesini savundugumu gordunmu ?

benim anlamadigim sen neden bunca yolsuzlugu gormemezlikten gelip baska yolsuzluklari gostererek savunmaya calisiyorsun ?

ben israrla yolsuzluklari gosteriyorum 

hayir yapmamislar demiyorsun diyemiyorsun cunku yapilmis bu yolsuzluklar,

bu yapilanlar ne anlama geliyor "din iman Allah Kuran kitap" diye gelen insanlarin yaptigi yolsuzluklar yenilen yetimin hakkidir diyorum 

sen ne diyorsun bana :

"bak chp belediyesi soyle yapmis, bilmem ne belediyesi boyle yapmis" diyorsun

ALLAH BELASINI VERSIN DIYORUM

kim yolsuzluk yapiyorsan karsisindayim diyorum

ANLAMAN MI KIT ARKADASIM

BANA SU PARTININ BU PARTININ YOLSUZLUKLARI KORUYORMUSUM  GIBI GELME

BENIDE CILEDEN CIKARTIYORSUN

yahu anlaşamıyoruz sanırım.bana anlaman mı kıt diye soruyorsun ama sanırım senin anlaman biraz kıt.daha ne yapmam lazım.akp'ye oy vermem diyorum kardeşim.ve sana bir çok konu gösteririm bunu daha önceden söylediğime dair.mahkemeler sonuçlansın akp'ye oy VERMEM ! büyük yazıyorum ki bir sonraki postunda yine bana akp'nin yolsuzluklarını neden görmüyorsun gibisinden cümlerle GELME ! ben şurda yolsuzluk yapılmadı burda yolsuzluk yapılmadı akp yolsuzluk yapmaz gibi birşey söylemedim kardeşim.nerde söylemişim ? bu deniz feneri olayından bahsediyorsan 1.si akp ile ne alaka ? sadece bir resim var diye mi ? 2.si bu derneğin türkiyedekiyle alakası YOK ! adama bir daha uzun uzun yazdırmayın yahu, belgelerle sabitlenmiş şeyleri 50 defa anlattım burda.ısrarlamı anlamak istemiyorsunuz, ne yapıyorsunuz anlamış değilim.

hangi konuyu nerede gündeme getireceğime ben karar veririm ayrıca.din iman kitap diyerek yetimin hakkını kimse yemez gibi bişey demedim.nasılki Atatürkçülük diyerek milleti soyuyorlar, aynısı din iman kitap içinde olabilir.sadece bu ikisi değil bir çok şey kullanılarak olabilir bu yolsuzluklar.biz aksine bişeymi söledik yahu ?

ben sana chp şunu yaptı bunu yaptı diyerek akp'yi korumuyorum.siz burda yanılıyorsunuz.ben akp'nin adının karıştığı yolsuzluk iddiaları, biraz olsun hafiflesin diye chp'nin yolsuzluklarını yazmıyorum.ben sizin zihniyetinize karşı bunu yazıyorum.yoksa akp'nin yolsuzluğu chp'ninkilerle, chp'ninkilerde akp'ninkilerle örtülmez.sizin sesiniz chp yolsuzlukları hakkında gür çıkmıyor.akp'de de taş taş üstünde bırakmıyorsunuz.ben bundan bahsediyorum.30 tane post attık bunun sonunda chpliler için ALLAH BELALARINI VERSİN diyorsun.senden bunumu istedik.o konularda herhangi bir postunun bulunmadığını söyledik.sana yolsuzluğu savunuyorsun diyende  YOK !

umarım artık anlamışsındır.hala anlamadıysan da yapıcak birşey yok.ama ben son kez özetliyeyim.

1-Akp'deki yolsuzluk iddialarına karşı, Chp'nin yolsuzluklarını yazarak, Akp'yi sütten çıkmış ak kaşık durumuna getirmek amacında değilim.Chp'nin yolsuzluklarını yazmamın sebebi sizin sadece bir tarafı gören zihniyetinizdir.

2-Sana yolsuzluğu savunuyorsun diyen yok.Sadece Chp'ninkiler hakkında konuşmuyorsunuz diyorum..

3-Akp'nin yolsuzluklarına karşı tepki koyduğum bir çok konu gösteririm sana.ama sen bana chp'ninkilere koyduğuna dair bir tane gösteremezsin.bu kadar net konuşuyorum.

bitti.

Toplam Hit: 7805 Toplam Mesaj: 55