Küçük Hırsızlar El Feneri , Büyük Hırsızlar Deniz Feneri Kullanırlar
-
ya bu birakin su insan kılıklıyı.. o deniz feneri baska bu deniz feneri baska ayaklariyla kendisini oyalayadursun... bırakın su adami.. oyuncaklariyla oynasin birakin... Atatürk düsmani degilim deyip arkasindan bi dünya laf eden tipik hede hödecilerden biri iste.. ya anlamiyorum bu insanlari parayla mi veriyorlar buraya..
-
cagatay09 bunu yazdı:
-----------------------------
ya bu birakin su insan kılıklıyı.. o deniz feneri baska bu deniz feneri baska ayaklariyla kendisini oyalayadursun... bırakın su adami.. oyuncaklariyla oynasin birakin... Atatürk düsmani degilim deyip arkasindan bi dünya laf eden tipik hede hödecilerden biri iste.. ya anlamiyorum bu insanlari parayla mi veriyorlar buraya..
yahu senin tartışmayla alakan yok nedir bu tavırlar ? tanışıyormuyuz bu sözleri söyleme cesaretini nerden alıyorsun ? biz her konuda underzero ile olsun, computerwolf ile olsun ve diğer arkadaşlarla olsun tartışıyoruz zaten de.hiç birinden senin şu attığın gibi saçmasapan bir mesaj almadım.sana ne oluyor ? sen kimsin ? gelmiş buraya tartışmanın artık bitmesine karar veren abi edalarında kendine yer bulmaya çalışıyorsun.işine bak ! -
sloganı beyendim
-
ya bırakıcaksın arkadaşım yok akp böle yok chp de yaptıydı en iisinin .......... ayrıca neden her mesajında milleti ikiye bölmeye çalışıosun akp li chp li die mesajlarında gayet net belli oluo bu :)
-
sen hala deniz fenerinin iki tane oldugunu muhabbetinde oldugun sürece kimse seni zklemiycek zaten merak etme.. beni bilen bilir.. ayrica sen bu partizan kafayla tartistigini düsünüyorsan ki o zaman devam et.. daha cok tartisirsin sen...
-
hocam başlık süper olmuş...
alman mahkemeleri türkiyedeki deniz feneri ile almanyadaki deniz fenerinin aynı olduğunu kanıtladılar bütün belgeleri ile... bence sana dağıtılan o belgeleri uçak niyetine kullan bi işe yaramaz...
-
müslümanı bir kere ısırırsınız 2. defa ısıramazsınız.
dün bakara suresinin son ayetlerini okuyordum orda bile yaratıcı bize öğüt veriyor tayyibe karşı
Allahım milletimizi ıslah eyle.
-
fatihack bunu yazdı:
deniz feneri e.v ile deniz feneri'ni aynı sanan bir yurdum insanı daha.hala alman mahkemelerinin türkiyedeki deniz fenerini yargıladığını düşünüyorsunuz.almanyadakini bunun bir şubesi sanıyorsunuz.ne diyim yazık.insan hiçmi okumaz.
diğer arkadaşlara gelince.bırakın bu Atatürk'ün çocukları vs.vs. ağızlarını.
akp odun kömür pirinç bulgur dağıtıyo dediniz.fakire dağıtılması yanlış bişeymiş gibi.chp'li izmir belediyesinin, seçim propagandası olarak zengin fakir ayırmadan ramazan kumanyası dağıttığını görmezden geldiniz.
akp orda burda yolsuzluk yapıyor dediniz.bizzat çankaya belediye başkanı'nın anlattığı rüşvet çarkının yazıldığı konuya kaç taneniz post attınız ? dönüp bi bakın.
akp milli değerlere hakaret ediyor dediniz.hanginiz Allah'ın peygamberine, bu ülkenin çoğunluğunun dininin peygamberine, önder sav'a eleştiri getirdiniz.
hanginiz kadıköy belediyesinin yolsuzluklarını konuşuyor ? hanginiz çorlu belediye başkanı'nın tüm değerli arazilere cuzi miktarlara kardeşine ve yandaşlarına peşkeş çektiğini konuşuyor ? taraflılığı bırakın.gerçekten yolsuzluğun karşısında olun.
şaban dişli'nin olayı araştırılıyor.aynı zamanda diğer yolsuzluklarında.o adamların suçluluğu sabitlenirde, hala görevlerine devam ederlerse, ben akp'ye ömrüm boyu oy vermem.bu kadar söylüyorum.ki şaban dişli de dava sonuçlanmamasına rağmen bazı görevlerinden istifa ettirildi.
deniz feneri konusuna gelince.o belgelerde yazanları burda anlatmıcam çünkü geçmiş mesajlarımda çok anlattım.anlayacağınızı sanmıyorum.hanginiz çıkıp evet haklısın biz yanlış anlamışız der ki ? nasıl görmek istiyorsanız öyle görün.ama bu saçmalıklarınıza lütfen atamı ve onun değerlerini alet etmeyin !
-----------------------------konuyu değiştirme fatihacık. şu okuduklarını bizede göster çok meraklandım
yok efendim okumuyormuşuzda okusakta anlamazmışız gibi çok bilmiş tripleri bırak bir zahmet. daha önceki postlarda da bulamadım da.
-
konpicyus bunu yazdı:
hoca arefe arefe tartışmayak he? hazır bayrama da giriyoruz hiç siyaset yapmasak (:
-----------------------------sen zaten tartışmıyosun ki.
senin tarafında olan biri bişey yazana kadar bekliyosun.
yazınca evet katılıyorum diyosun. daha sonra da ortalıgı kızıstırıcak desteksiz sallamalarla forumu meşgul ediyosun.
senin siyaset ve tartışma anlayışın buysa hiç tartışma zaten.
-
çok klasik ama gözümle görmedim birşey diyemicem..
Basında yazılan çizilen birilerinin isteği dogrultusunda oldugu için ne nedir tam anlıyamıyoruz.