Küçük Hırsızlar El Feneri , Büyük Hırsızlar Deniz Feneri Kullanırlar
-
Bağış Yapmak İsteyen Arkadaslarımız..TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ MEHMETÇİK VAKFI İÇİNT.C. Ziraat Bankası Yenişehir Ş.
- Türkiye Vakıflar Bankası Hava Kuvvetleri Ş.
- Türkiye Halk Bankası Meşrutiyet Ş.
- Türkiye İş Bankası Balgat Ş.
- Akbank Nenehatun Ş.
- Türkiye Garanti Bankası Yenişehir Ş.
- Türk Ekonomi Bankası Balgat Ş.
- Finansbank Necatibey Ş.
- ING Bank Çankaya Ş.Ortak Hesap Numaraları,
- 1982 (YTL için)
- 1983 (ABD Doları için)
- 1984 (Euro için)İLERİDE LAZIM OLACAK OLAN BU KURUMDUR..
-
fatihack hala ayni konuyu ayri telden soyluyoruz
bana diyorsun ki chp nin konusunda neden yazmiyorsun diyorsun ac chp nin konusunu belgeleriyle ispat edilmis olsun sayayim bende,
hangi chp nin yolsuzluk konusu acildi da bi tanesi cikip muhalefet yapti yok oyle olmadi aslinda diye
ama sen ne yapiyorsun ne zaman iktidarla ilgili bi yolsuzluk yazilsa hemen muhalefet yazisi yaziyorsun
iste ben buna kiziyorum.
bak butun belgeli ispatli yazilarin hepsinde cikip "yok oyle olmadi, yok sunlarda bunu yapti, yok herkes sutten cikmis ak kasikmi" vs tarzinda yaziyorsun
sen boyle yazincada seni hirsizligi, yolsuzlugu, vurgunu yagmayi koruyan kollayan biri gosteriyor
iste butun mesele bu
hayir boyle diyorsan don yazdigin yazilari bi oku
sonra birde benim yazilarimi oku
sevgilerimle
-
Boşuna tartışmamıza gerek kalmadı ADALET BAKANI bu gun konuya noktayı koydu... Okuyamayanlar ıcın buyuk harflerla yazıcam...
"BANANE....?"
Anlayamayanlar ıcın turkce mealını ısteyen olursa acıklaya bılırım....
-
Başlık gerçekden de çok yerinde olmuş.Deniz Feneri Derneği'nin yaptığı usulsüzlüklerin pek bilinmeyen bir yanını da usta gazetecimiz Emin Çölaşan Sözcü gazetesinde (tarihini hatırlayamıyorum ama başlığı Ümmetçi Derneğe var Atatürkçü Derneğe yok şeklindeydi.Sözcü gazetesinin sitesinden ayrıntılı olarak okuyabilirsiniz.) yaptığı haberde AKP'nin yaptığı vergi kanunu değişikliğiyle cemaatci ve şeriatcı birçok Yeşil Sermayeli derneğe,vergisi alınmaksızın para toplama,zorunlu olan %8-18'lik KDV'yi ödemeden Gıda alımını sağlamıştır.Ancak aynı yarım işlerini yürüten Atatürkçü dernekler bu kapsamın dışındadır.Çünkü Deniz Feneri,Kimse Yokmu Derneği,İnsani Yardım Vakfı vs... gibi dernekler gıda yardımları veya diğer başka yardımlarla AKP'nin sivil toplum kuruluşu, hatta yardım bürosu gibi çalışmaktadır.Bu durumda Deniz Feneri ve AKP arasında kazan-kazan kıssaslı bir ilişki mevcuttur.İşte varılan nokta ortadır.Deniz Feneri'nin dosyası kapandı farzedelim.Bu sefer Kimse Yokmu Derneği ve diğerlerinin dosyaları patlak verecektir.Bu ve benzeri sorunları aşmanın tek yolu; Toplumumuzu dini duygularını gözlerinin içine baka baka sömüren kurum,kuruluş,dernek,vakıf,tüzel veya gerçek ne kadar kişşi varsa hepsinden hesap sorulmalıdır.Yeşil Sermaye'nin beli kırılmadan bu dernekler mantar gibi çoğalacaktır.
Tanrı hiç birimizi Ulu Başbuğ Mustafa Kemal'in işaret ettiği ''Muasır medeniyetler seviyesine'' ulaşma yolunda,bilgi toplumu olma yolunda geride bırakmasın!
Saygılar