Küçükken Öyle Olduğunu Sandığınız Salakça Şeyler
-
manyaki bunu yazdı:
-----------------------------Sakızdan Flinstones Dövmesi kazandınız diye çıkınca "Döv"mek ten gelen heralde BamBam ın elindeki sopadan kazandım hekesi dövcem die gaza gelip sonradan fena hayal kırıklığı yaşamıştm :D
-----------------------------ahaha :D dövme tam bi anlam kargaşası vardı bendede : )
-
Bayrağımızın renginin atalarımızın kanlarından dolayı olduğunu söylemişlerdi.
Bende bir almanın kanının rengini onların bayrağından dolayı sarı fln sanardım :)
-
EfEkSiYoN bunu yazdı:
-----------------------------
manyaki bunu yazdı:
-----------------------------Sakızdan Flinstones Dövmesi kazandınız diye çıkınca "Döv"mek ten gelen heralde BamBam ın elindeki sopadan kazandım hekesi dövcem die gaza gelip sonradan fena hayal kırıklığı yaşamıştm :D
-----------------------------ahaha :D dövme tam bi anlam kargaşası vardı bendede : )
utanç tablosu mq (:
-
Ben küçükken meteorolojik olayların Allah tarafından yukardan bi düğmeye basılarak yapıldığını sanıyodum...(yağmur düğmesi,kar düğmesi vs.)
-
saatlerde saniyeyi gösteren ibrenin saati gösterdini sanırdım buyüzden her 5saniyedebir bisaat geçerdi benim için buyüzden insanlar birbirine saat sorduklarında şusaatte buluşalım dediklerinde hep kafam karışmıştır
-
ops... pls del :)
-
Neyi merak ettiysem, gittim bir büyüğe sordum ve hiç çocukça bir şey düşünmedim. Var bende bi gariplik...
-
Ya ayiptir söylemesi bu bayanlarin anüsten iseme olayini herhalde hepimiz belli bir yasa kadar sanmisiz :D
-
RedMILITAN bunu yazdı:
Ya ayiptir söylemesi bu bayanlarin anüsten iseme olayini herhalde hepimiz belli bir yasa kadar sanmisiz :D
-----------------------------sayfa 12,
SyspioniC bunu yazdı:
kadınların anüsten işeme mevzusunu anlıyamadım ben :|
-----------------------------ben hiç öyle bişi sanmadım ? :D
-
kadınların genital bölgesinde üç tane delik olduğunu duyunca çok şaşırmıştım iki tane biliyodum xD