Küçükken Öyle Olduğunu Sandığınız Salakça Şeyler
-
sorry hemşo yapmışsın yine bi güzellik
nuggets54 bunu yazdı:
-----------------------------
Kalabalık yerlerde caddelerde falan insanlara çarpa çarpa yürüyeceğimizi sanardım:)
-----------------------------nie şimdi çokmu farklı :)
-
bende ilkokula sadece ben evden gidiyorum diğerçocuklar okulda yaşıyor onların anne babası yok diye düşünürdüm halbuki aynıserviste oldumuz vebenden önce evine bıraktımız çocuklarda vardı bide evdeki kalenleri füze yapmaya çalışırdım
-
televizyonda öpüşme sahnelerini kamara onları öyle yaklastırıldıgınıdusunurdum ve bu konu uzerınde cok idddalıyım Büyüyünce Anladım Ben Oni :D
-
SuNNeTcHi_eFhEnDy bunu yazdı:
-----------------------------Mahzar Fuat Ozkan'i tek bi insan sanardim :) .. Bitane daha var da aklima gelmio, gelince yazarim
-----------------------------izel çelik ercan olmasın ?
-
her gece saat 00:00 dan itibaren bütün ölülerin uyandığını ve top oynadığını sanırdım..
-
çevik kuvveti çelik kuvvet olarak biliodum :D
-
askere gidince bi daa hiç eve dönebileceğimi sanmıodum :D
-
Diğer insanların benim gibi göremedigini,onların gözlerinin iki tarafında bir karaltı oldugunu hayal eder at gözlüklerinin atlara uyguladıgı gibi birer siyahlık oldugunu düşünürdüm.Bu yüzden herkesden bir adım önde ve üstün oldugum kanaatine varmıstım.Bu nedenden ötürü zamanında çok kişiyi aşaglayıp aglatmıslıgımda vardır.
-
çok ciddi anlamda ünlülerin bizim gibi tuvalete gitmediklerini sanıyodum:)
-
Bende kucukken insanların öpüşerek hamile kaldığını sanardım.Pembe diziler utansın.Bide orta 8 e kadar kadınların anüsten isedigini sanardım.
Toplam Hit: 23201 Toplam Mesaj: 167