Küçükken Öyle Olduğunu Sandığınız Salakça Şeyler
-
trafik canavarını harbi canavar zanderdim bunu neden yakalmıolar dıyede kendıme sorardım hep :D :D
-
küçükken babam alışveriş yaparken kredi kartı kullandığında bedavaya aldığımızı sanırdım xD
-
küçüken yumurtayı her elime aldığımda sallayıp sonra kırardım acaba içinden civciv çıkardıye
-
Denizde olan dalgaları köpek balığı sanardım :|
-
köpek erkek, kedi kız sanırdım :)
denizi ısıtan bi düzenek olduğunu onunda volkanlardan gelen borularla denizin altına döşendiğini sanır, deniz soğuk olunca denizin müdürüne kızardım.
-
babamı gıcık gittiğim ilkokul hocası sanardım. işten sonra öğretmen olur felan.:)
-
türkiyenin dünyanın en güçlü ülkesi olduğunu
çoçuk yapmak için evlenmenin yeterli olduğunu :)
-
Aklıma geldi yazayım yine..
80li yılların sonundaydı sağ elegeçirilen teröristleri duvara dönük sıralamışlardı ama ben onları ayaklı kenefe işiyor sanıyordum..kenefden canlı yayın:)))
-
bende dünyanın en özel insanı olduğumu sanıyordum.
çünkü : nereye gitsem ay beni takip ediyordu demek ki allah beni çok seviyor hep beni aydınlatıyor derdim :D (sanırım en ilqinçi:D)
-
karnımızdan nefes alıp verdiğimizi sanardım .. nefe alıp verirdim ama neden karnımdan hiç hava çıkmıyor feln die kendimden şüphelenirdim..
başkalarının gözlerine dikkat ediyordum sağa sola döndürebiliyolr bende aynanın karşısına geçer kendi göz bebeklerimi takip etmeye çalışırdım bitürlü döndüğünü göremezdim :D