Kurusıkı Silahlar
-
55 ytl
35 ytl
Üstteki kurusıkı silahları acaba daha ucuza bulma imkanımız var mı?
-
istanbulda nerde eminönüde bulabilir miyiz
-
Abi bu kurusikilarin yasal boyutu ne? ruhsat tasima falan nasil oluyor ?
-
bu silahalrın tasınması yasak evde veya işte bulundurabilirsin fakat fatura ile...he oldu çarsıda yakaladı benım oldu tamırcıye götürüyorum dicen ama belli etmicen...
bunlarda ruhsat yok sen silahı alırken sana fatura kesiyo..onu ynaında bulundur hiç olmazsa ve toplşum içinde ateş etme (düğün vb.)cık kıra bayıra boşalt a.q
-
Ricin in dediii gibi :) Eminönü diilde Karaköy de var ak! Böle köprünün dier ucunda inicaksın orda hemen yeraltı çar$ısı var tamamıyla kuru sıkıcı :D herçe$it var :D Dessert Eagle yani mematican ın silahının fiatı inmiş aq 115 ytlydi 90 olmu$ almak farz oldu :D Bnmde Browing marka 7+1 9mm dandiq var da procan ißnesine verdim hala getirmedi!:P
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Abi bu kurusikilarin yasal boyutu ne? ruhsat tasima falan nasil oluyor ?
-----------------------------
faturası varsa faturayı koy cüzdanına yol ortasındada durduk yere belinden çıkarma silahı üstünde yakalansanda silahını geri alıon bi suçu cezası falan yok ama faturasını al yani ben kaç kere geri aldım silahı sike sike veriolar:D -
ben bunu alacam kuru sıkı değil sadece eğitim amaçlı demir bilye atıyo
Havalı Tabanca · Kalibre: 4,5 mm.
· Çıkış Hızı: 120 m/s.
· Yarı Otomatik mekaniza.
· Bilye saçma için 15 kapasiteli yükleme.
· 12 gr Co2 kartuşu ile 60 atış kapasitesi.<
· Basit ve çift mekanizma.
· Manuel Emniyet.
· Lazer takılabilme özelliği.
· Ağırlık: 0,48 kg.
· Uzunluk: 19,3 cm. -
Resimdeki Blow mini 35 e bence iyi hiç kaçırma derim Ankarada Aynısını 45 e aldım bizzat kendim :)
-
Al bakalim bu da benim son emanet, kurusu skisi yoktur, kodumu oturtur.
STAR PLUS 42K 9mm ikinci el temiz $1200
-
amcamda da şu 2. dünya savaşında almanların kullandığı silahtan var da resmini çekmeme izin vermez neydi adı onun hatırlayamadım
edit:barabilli
-
P38 olmasin, 9mm parabellum tipidir. barabilli demissinde..