Kurusıkı Silahlar
-
ok tmm cantası mermısı her bı zukumu vercem sana :D PM Atcam Eklersin beny .
-
bizim arkadaşta 6.35 bi de 7.65 var beyler..
birisini 80 milyon dierini de 160 civarı bi fiyata satmak istio. tertemiz walla kullanmadı hiç :) ilgilenen olursa pm atsın.
izmirdeki müridler için teslimat daha kolay olur onu da belirteyim
-
kurusıkı deel ha! yanlış olmasın ;)
-
ben o ak-47 ye daha fazlasını veririm malş temizse ama temiz değilse dikkat et bu işler şakaya gelmez öle basit şeyler değildir başın yanar..
-
araştırmam lazım benim de son günlerde epey ilgim oldu silahlara. yakın da bir tane alacam kuru sıkı temel anlamda öğrenmek için temizlemedir kullanımıdır filan. belki namlusunu da değiştiririm sonra :) güzel parçalar var burda 70 YTL'ye böle çok şekil
-
benim bir arkadaşım babasına ait 20 yıllık ruhsatsız silahını sattı sattıgı adam silahla oynarken arkadaşını elinden yaralamıi adi mahluk sen beni vurdun diye şikayetçi olmuş e silahta ruhsatsız kabak bizim arkadaşın başında patladı bir sabah aldılar emniyete ertesi gün sabah bıraktılar ama ayaklarının altı top gibi şişmişti ne konuşmaya nede ayakta durmaya dermanı vardı bu silah işleri ruhsatsız olunca başa bela açıyor benim babamda çok meraklıdır silahlara el yapımı silahı vardı bi ara bu olayı duyunca baya yüksek bi mevlaya sattı ruhsatlı silah alın alacaksanız bide temiz oldugundan emin olun
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Abi bu kurusikilarin yasal boyutu ne? ruhsat tasima falan nasil oluyor ?
-----------------------------hacım silahı aldığın yere kimlik fotokopini bırakıyosun.onlarda sana fatura veriyor silah üstündeyse faturayı taşımak zorundasın öyle olunca polis bişey demiyo galiba.
-
hocam 2. resimde verdigin silah 35ytl olan mısırcarsısının 2sokak ilerisinde bir silahcıda 20ytl istanbuldaysan git ordan al. kar kardır
-
yivli blow bende var suikast silahı die geçiyo.küçük oldugu için çoraba flan iyi konuyo ..
satabilirm sana eğer istersen.istanbuldayım ben bostancı
özel msj at
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Abi bu kurusikilarin yasal boyutu ne? ruhsat tasima falan nasil oluyor ?
-----------------------------bi suçu yok sadece çıkarıp birinin ağzına sokmadıktan sonra.. balistik numarası (faturası) yanında bulundur olup olmadık yerlerde çıkarma bi bok olmaz.