Kurusıkı Silahlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek
    ok tmm cantası mermısı her bı zukumu vercem sana :D PM Atcam Eklersin beny .

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vayhayvanvay
    vayhayvanvay's avatar
    Erkek

bizim arkadaşta 6.35 bi de 7.65 var beyler..

birisini 80 milyon dierini de 160 civarı bi fiyata satmak istio. tertemiz walla kullanmadı hiç :) ilgilenen olursa pm atsın.

izmirdeki müridler için teslimat daha kolay olur onu da belirteyim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vayhayvanvay
    vayhayvanvay's avatar
    Erkek
    kurusıkı deel ha! yanlış olmasın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seffah
    seffah's avatar
    Erkek
    ben o ak-47 ye daha fazlasını veririm malş temizse ama  temiz değilse dikkat et  bu işler şakaya gelmez  öle basit şeyler değildir  başın yanar..

hayat ölümle kumar oynama sanatıdır..ebn bu snatı icra edebiliyorum ya siz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    araştırmam lazım benim de son günlerde epey ilgim oldu silahlara. yakın da bir tane alacam kuru sıkı temel anlamda öğrenmek için temizlemedir kullanımıdır filan. belki namlusunu da değiştiririm sonra :) güzel parçalar var burda 70 YTL'ye böle çok şekil

kendinize ayığ olunuz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi

benim bir arkadaşım babasına ait  20 yıllık ruhsatsız silahını sattı sattıgı adam silahla oynarken arkadaşını elinden yaralamıi adi mahluk sen beni vurdun diye şikayetçi olmuş e silahta ruhsatsız kabak bizim arkadaşın başında patladı  bir sabah aldılar emniyete ertesi gün sabah bıraktılar ama ayaklarının altı top gibi şişmişti ne konuşmaya nede ayakta durmaya dermanı vardı bu silah işleri ruhsatsız olunca başa bela açıyor benim babamda çok meraklıdır silahlara el yapımı silahı vardı bi ara bu olayı duyunca baya yüksek bi mevlaya sattı ruhsatlı silah alın alacaksanız bide temiz oldugundan emin olun

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Profesor
    Profesor's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------
    Abi bu kurusikilarin yasal boyutu ne? ruhsat tasima falan nasil oluyor ?

hacım silahı aldığın yere kimlik fotokopini bırakıyosun.onlarda sana fatura veriyor silah üstündeyse faturayı taşımak zorundasın öyle olunca polis bişey demiyo galiba.

neyse ne laannn....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    hocam 2. resimde verdigin silah 35ytl olan mısırcarsısının 2sokak ilerisinde bir silahcıda 20ytl istanbuldaysan git ordan al. kar kardır

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahin
    Sahin's avatar
    Erkek

yivli blow bende var suikast silahı die geçiyo.küçük oldugu için çoraba flan iyi konuyo ..

satabilirm sana eğer istersen.istanbuldayım ben bostancı

özel msj at

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    Abi bu kurusikilarin yasal boyutu ne? ruhsat tasima falan nasil oluyor ?

bi suçu yok sadece çıkarıp birinin ağzına sokmadıktan sonra.. balistik numarası (faturası) yanında bulundur olup olmadık yerlerde çıkarma bi bok olmaz. 

Toplam Hit: 102830 Toplam Mesaj: 90