Kurusıkı Silahlar
-
Hocam hic bir cezası yok yeni kuraLLar cıktı ama onLardan haberim yok ;) kesinLikLe faturasını kaybetme bide ucunu actırma..
1 mayısta kahvede oyun oynarken asayis kontroLe geLdiLer arkadasta cıktı ucu acık mermiye boncuk yerLestiriLmis aLdıLar iceri :) ertesi gün savcının yanına cıkardıLar bir yıL gözetim aLtında oLmak sartıyLa cocuk her pazar günü en gec 22:00 a kadar karakoLa gidip imza atıyor pazarLamacı oLdugundan doLayı 2 günde 1 karakoLa gidip ben sehir dısına cıkacam diye imza atıyor bi nevi hapis gibi aLırsan dikkatLi oL..
-
:D müridlere bak be el altında neler neler var aQ xD G-Lock u oLan varmı ? yada satan :D ?
-
Senin o sniper dediğin bildiğimiz havalı tüfek. :)
Hemde plastik kabza, bende var ama bendeki ahşap kabza geçen oturdum bir güzel zımparaladım, yayını değiştirecem,
vernikleyecem, arpacık oynuyordu onu elden geçirecem. Sadece kuş avlamaya ve kedi korkutmaya yarayan bir silah.
ha süper poze var o ayrı adamı ikiye böler :)
-
hojucuk bunu yazdı:
-----------------------------P38 olmasin, 9mm parabellum tipidir. barabilli demissinde..
-----------------------------
evet bu da amcam buna barabilli dio :Dayrıca polisler bu topladıkları silahları hurdacılara satıyor bildiğiniz gibi benim kuzenler de hurdacıydı ihaleyle almışlar hurda fiyatına köyde satıyolardı
edit2:ya bu silahlar bayağı pahalı geçen paraya sıkıştıydık peder silahın birini arkadaşına 2.5 milyara sattı
-
edit
-
onun mermisi daha namludan çıkarken zaten yamulur + insan kafatası son derece serttir, kolay değil delmek hele hele çift pompalıda olsa
havalı tüfekle bir de 50 metreden delmek imkansız gibidir. Normal tabanca mermisi bile hafifçe açı yaparak girdiğinde genelde 2ye ayrılır kemiğe çarptığında.
Diyeceğim mercimek kadar mermi ancak eti deler kemiğe yapışır delmesine imkan yok.
Ha ben havalıyla kedi öldürdüm , kuş vurdum sayısız, kuş vuruluyorda vurulduğunu anlamıyor salak hala kaçıyor o kadar hızlı delip geçiyor yani :D
Ama insana karşı etkisi sıfır.
Bak yine debreşti yarın bikaç kutu mermiyle yayını alayım unutmazsam..
bu arada fiyat 100 ytl dedin sıfırı kaç para bunun ben seneler önce 15 liraya aldıydım dürbün (5x)+ tüfek
-
c0der bunu yazdı:
Bizde 1 adet Kalaşnikov (AK-47) var, isteyen olursa 50 YTL. (Resmini koymam)
-----------------------------yalandan kim ölmüş sıkın bakalım, 50 milyona ak-47 ha bugün getir 10 tane almayanın babasını skym, arkadaş sıkarken biraz ölçülü sıkın ya...
-
youtube da gezerken denk geldi bu amerikalilar ciddi ruh hastalari
-
bende mini var. voltranın 8 mm 32 ytl ye aldım bide blowun 9 mm vardı oda 50 ytl idi 2 tane kurusıkı alacağım için voltranın kini aldım. hatta bi ara fotosunu koyarım
-
Antikky bunu yazdı:
hocalar hepsinde sıktınmı adam ölmüyormu dalgaları ne mm falan olunc an eoluyor?
-----------------------------namlu capidir hocam, isabetli atis yapmadan, mermi cikis hizina.. cikis hizindan etkiye kadar degisik ozellikler gosterir.