Kurusıkı Silahlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    xtlan bunu yazdı:
    -----------------------------

youtube da gezerken denk geldi bu amerikalilar ciddi ruh hastalari

http://www.youtube.com/watch?v=FVms5xxwpEE

asdfasdf bu ne :D adamlar top atıyor falan rock'n coke gibi bi ortam :| orada olmak isterdim şahsen

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

Durun bendede bi kuru slkl olcekti ama önce bi koydugum yerden cikarip ...fotografini koyim :)

kurusiki

20 ye denk geldi ama ..tekliyo sarjor yüzünden onun disinda bi problemi yok ..sarjoru degistir 9 mm

:)

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ombra
    ombra's avatar
    Erkek

silahlar hakkında konuşmak isteyen beni msn ine ekleyebilir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    DecaMeroN bunu yazdı:
    xtlan bunu yazdı:

youtube da gezerken denk geldi bu amerikalilar ciddi ruh hastalari

http://www.youtube.com/watch?v=FVms5xxwpEE

asdfasdf bu ne :D adamlar top atıyor falan rock'n coke gibi bi ortam :| orada olmak isterdim şahsen

usa iste paran varsa ucak savar bile alabiliyorsun :)

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek
    Ah ulan ah, amatör futbol oynadığım dönemler, maçta kavga çıkmıştı, arkadaşla maçtan sonra yemek falan yedik, gezerken, adamlar bizi takip etmiş, ada tarafında (ıssız biyerdir, belediye çöp deposu olarak kullanır) 3 herif geldi kurusıkılarla bacaklara sıktılar, bana 3 tane rastgeldi.Valla acıtmaz diyen yalan konuşur..Ağza, kafaya sıkmadıktan sonra öldüreceğini sanmam ama bacağım gevur *mı gibi yanmıştı :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek

bende koyayım bare resim. buda benim colt python. kuru sıkı degildir, havalı silahtır, cok guzel kus oldurur, insan uzerinde denenmemiştir ancak silahın uzerinde yazan yazıya gore bu silahla insan oldurdugunuz taktirde şirket bundan sorumlu degildir. 16yasından kucukler kullanamaz. abd den geldiydi ordaki kurallara gore yazmıslar heralde :)

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek

edit

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Erkek

1 adet parabellum 7.65

2 adet Kurusıkı birisi 9 mm diğeri 8 mm 

1 adet baretta tüfenk

hastasıyım abi silahların  bide bu kurusıkılardan bi tanesini deldirmek istiyorum nasıl olur bilgisi olan varmı.

Biz seninle farkinda olmadan ayri pencerelerden ayni yildizlara bakmaya devam edecegiz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bendede bu aletler var

satıyorum hepsini sıray

kusura bakmayın biraz küçük benim silahlarya.

kredi kartı geçerli.

200.000 $

680.000 $

125.000.000 $

958.000.000 $

150.000.000 $

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
Toplam Hit: 102827 Toplam Mesaj: 90