Kurusıkı Silahlar
-
xtlan bunu yazdı:
-----------------------------youtube da gezerken denk geldi bu amerikalilar ciddi ruh hastalari
http://www.youtube.com/watch?v=FVms5xxwpEE
-----------------------------
asdfasdf bu ne :D adamlar top atıyor falan rock'n coke gibi bi ortam :| orada olmak isterdim şahsen -
Durun bendede bi kuru slkl olcekti ama önce bi koydugum yerden cikarip ...fotografini koyim :)
20 ye denk geldi ama ..tekliyo sarjor yüzünden onun disinda bi problemi yok ..sarjoru degistir 9 mm
:)
-
silahlar hakkında konuşmak isteyen beni msn ine ekleyebilir
-
DecaMeroN bunu yazdı:
xtlan bunu yazdı:
-----------------------------youtube da gezerken denk geldi bu amerikalilar ciddi ruh hastalari
http://www.youtube.com/watch?v=FVms5xxwpEE
asdfasdf bu ne :D adamlar top atıyor falan rock'n coke gibi bi ortam :| orada olmak isterdim şahsen
-----------------------------usa iste paran varsa ucak savar bile alabiliyorsun :)
-
Ah ulan ah, amatör futbol oynadığım dönemler, maçta kavga çıkmıştı, arkadaşla maçtan sonra yemek falan yedik, gezerken, adamlar bizi takip etmiş, ada tarafında (ıssız biyerdir, belediye çöp deposu olarak kullanır) 3 herif geldi kurusıkılarla bacaklara sıktılar, bana 3 tane rastgeldi.Valla acıtmaz diyen yalan konuşur..Ağza, kafaya sıkmadıktan sonra öldüreceğini sanmam ama bacağım gevur *mı gibi yanmıştı :)
-
bende koyayım bare resim. buda benim colt python. kuru sıkı degildir, havalı silahtır, cok guzel kus oldurur, insan uzerinde denenmemiştir ancak silahın uzerinde yazan yazıya gore bu silahla insan oldurdugunuz taktirde şirket bundan sorumlu degildir. 16yasından kucukler kullanamaz. abd den geldiydi ordaki kurallara gore yazmıslar heralde :)
-
-
edit
-
1 adet parabellum 7.65
2 adet Kurusıkı birisi 9 mm diğeri 8 mm
1 adet baretta tüfenk
hastasıyım abi silahların bide bu kurusıkılardan bi tanesini deldirmek istiyorum nasıl olur bilgisi olan varmı.
-
bendede bu aletler var
satıyorum hepsini sıray
kusura bakmayın biraz küçük benim silahlarya.
kredi kartı geçerli.
200.000 $
680.000 $
125.000.000 $
958.000.000 $
150.000.000 $