folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder KYK Tuvaletinde Çocuk Doğurup Kafasını Koparmak

KYK Tuvaletinde Çocuk Doğurup Kafasını Koparmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

http://www.haberturk.com/gundem/haber/894863-tuyleriniz-diken-diken-olacak

Nereye gidiyor lan bu memleket. Nasıl üniversite okuyonuz anasını satayım. Okumayla adam mı olunurmuş anasını satayım.

"denizli bebek kyk" felan yazınca gerek yerel gazetelerde gerek çoğu haber sitesinde bu haber gözüküyor pek uydurma habere benzemiyor açıkçası.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Yalan haber değilse benimde adım onur değil.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Demekki neymiş  kızlı erkekli kalınmadanda zina fuhuş yapılıyomuşş

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

combo yapmışlar la haberde, gündemde ne varsa az az serpmişler.

der die das
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

Ağır fail.Bu kadar uydurma haber olmaz.

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosplay
    Cosplay's avatar
    Erkek

ahahahahhahahaha

make total destroy
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Siktirsinler ya

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Başsavcı özel yazılı açıklama yapmıştı olay gerçek.

erkek daha 93 lü.

kız da 92 li.

Bir halt yedikten sonra hamile kalınca daha o yaşta bir kız ne yapabilir ne düşünebilir ki.

Ancak kurtulmak istemiştir. Vahşilik değilde delirmek gibi bir şey bence.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paduwan
    paduwan's avatar
    Erkek

birde 3 yil en büyügü 10yasindaki cocuklara  iskence yapip kücügüne tecavüz ederken ayni anda evinde kaldigi kisinin karisinida miken adam var 

2 yasinda ki cocuga tecavüz edilirken annesi iceriki oda da 3 cocugu elin adamiyla banyoda. yargilanmlarinada hep hafif sepebler diyerekten baslanmis.

o degil haberi bulamiyorum simdi 

oooo yeaah buldum

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/25126113.asp

paduwan tarafından 16/Kas/13 15:16 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Bana kalırsa haber baştan sona "fail". Öncelikle geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan bu yurt sorunu, ev baskınları, kızlı-erkekli muhabbetlerinin ana kaynağı neresiydi? Tabii ki Denizli. Ardından birçok kişi çıktı ve Denizli'de böyle durumlar yoktur, iftiradır gibisinden konuştu. Sonrasında da, "Gerçekten öyle mi? Peki bu nedir?" diyerekten bu haber çıktı ortaya.

Tamam yaklaşık 4-5 yıldır Denizli'de yaşıyorum ama buraya yazdıklarımı ve yazacaklarımı bu şehiri savunmak için yazmıyorum.

1- Kredi Yurtlar Kurumu'nda içinde buzdolabı bulunan odalar en az 3 kişilik ve yurt tıka basa dolu olduğundan bu odanın boş olmasının imkanı yok.

2- Yukarıdaki sebebe dayanarak, elbette birinin buzdolabına bakıp "oha amk ben nasıl bir sosyopatla kalıyorum" demesi ve 155 polis imdatı araması gerekir.

3- Kız hamile ve çocuğu doğuruyor. Tamam hadi burası da gerçek diyelim. Yahu abicim 9 ay boyunca elbet birisi farkeder ve sorar hayırdır ne iş diye. Hamilelik obezite gibi değildir. Daha bir buçuk ay öncesinde bayram, onun öncesinde de yaz tatiliydi.  Aile fertlerinin gözden kaçmış olabileceğine ihtimal vermiyorum. Bu da bu haberin yalan olduğunu doğrular nitelikte.

Üniversitenin Kınıklı kampüsündeki Kredi Yurtlar Kurumu'nda kalan Ü.T., hamile olduğunu arkadaşlarından gizledi. Yahu abi bu adet olduğunu ya da biriyle seks yaptığını gizlemeye benzemez. Dediğim gibi bu bir hamilelik, obezite değil, fazla kilo ve yağlanma değil. Anlaşılması değil, anlaşılamaması imkansız bir şey.

4- bebeğin başını kopardıktan sonra poşete koyarak odasındaki buzdolabına sakladı. Buradaki buzdolabı aslında mini buzdolabı denen türde bir buzdolabı.  Minibuzdolabına konmuş ve kafası gövdesinden ayrılmış bir bebeği kurban eti diye saklayamazsın. Özellikle en az ve en fazla 3 kişi kaldığın bir odada.

Tüm bunlara rağmen bu 4 maddenin 4ü de çürütülebilir. Olay gerçek de olmuş olabilir. Ancak bu söylediklerim doğrultusunda mümkün olduğunu sanmıyorum.

Az önce gördüğüm bir başka haber için ekleme: "
    İmam hatip liselerinin dışında hafızlık liseleri açılıyor. Pilot uygulama İstanbul ve Denizli’de olacak. Bu okullarda gündüz imam hatip lisesi müfredatı alacak öğrenciler arasından yetenekli olanlara cumartesi ve pazar akşamları hafızlık eğitimi verilecek."

Enteresan gerçekten.

Kaynak: http://www.haberturk.com/gundem/haber/894272-hafizlik-liseleri-aciliyor

1049 tarafından 16/Kas/13 15:57 tarihinde düzenlenmiştir

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

hoca bunlara nasıl inanabiliyorsun ki?Kızlı-erkekli muhabbetinin arkasından sürekli böyle haberler yayınlamaya başladılar.Yok kız öğrenci önce komşuları olan erkek öğrencilere vermiş,sonra apartman yöneticisine vermiş,yetmemiş muhtara vermiş sonra 4üz doğurmuş.Tamamen politik usta,bari siz inanmayın

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
Toplam Hit: 5018 Toplam Mesaj: 44