KYK Tuvaletinde Çocuk Doğurup Kafasını Koparmak
-
http://www.haberturk.com/gundem/haber/894863-tuyleriniz-diken-diken-olacak
Nereye gidiyor lan bu memleket. Nasıl üniversite okuyonuz anasını satayım. Okumayla adam mı olunurmuş anasını satayım.
"denizli bebek kyk" felan yazınca gerek yerel gazetelerde gerek çoğu haber sitesinde bu haber gözüküyor pek uydurma habere benzemiyor açıkçası.
-
Yalan haber değilse benimde adım onur değil.
-
Demekki neymiş kızlı erkekli kalınmadanda zina fuhuş yapılıyomuşş
-
combo yapmışlar la haberde, gündemde ne varsa az az serpmişler.
-
Ağır fail.Bu kadar uydurma haber olmaz.
-
ahahahahhahahaha
-
Siktirsinler ya
-
Başsavcı özel yazılı açıklama yapmıştı olay gerçek.
erkek daha 93 lü.
kız da 92 li.
Bir halt yedikten sonra hamile kalınca daha o yaşta bir kız ne yapabilir ne düşünebilir ki.
Ancak kurtulmak istemiştir. Vahşilik değilde delirmek gibi bir şey bence.
-
birde 3 yil en büyügü 10yasindaki cocuklara iskence yapip kücügüne tecavüz ederken ayni anda evinde kaldigi kisinin karisinida miken adam var
2 yasinda ki cocuga tecavüz edilirken annesi iceriki oda da 3 cocugu elin adamiyla banyoda. yargilanmlarinada hep hafif sepebler diyerekten baslanmis.
o degil haberi bulamiyorum simdi
oooo yeaah buldum
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/25126113.asp
paduwan tarafından 16/Kas/13 15:16 tarihinde düzenlenmiştir -
Bana kalırsa haber baştan sona "fail". Öncelikle geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan bu yurt sorunu, ev baskınları, kızlı-erkekli muhabbetlerinin ana kaynağı neresiydi? Tabii ki Denizli. Ardından birçok kişi çıktı ve Denizli'de böyle durumlar yoktur, iftiradır gibisinden konuştu. Sonrasında da, "Gerçekten öyle mi? Peki bu nedir?" diyerekten bu haber çıktı ortaya.
Tamam yaklaşık 4-5 yıldır Denizli'de yaşıyorum ama buraya yazdıklarımı ve yazacaklarımı bu şehiri savunmak için yazmıyorum.
1- Kredi Yurtlar Kurumu'nda içinde buzdolabı bulunan odalar en az 3 kişilik ve yurt tıka basa dolu olduğundan bu odanın boş olmasının imkanı yok.
2- Yukarıdaki sebebe dayanarak, elbette birinin buzdolabına bakıp "oha amk ben nasıl bir sosyopatla kalıyorum" demesi ve 155 polis imdatı araması gerekir.
3- Kız hamile ve çocuğu doğuruyor. Tamam hadi burası da gerçek diyelim. Yahu abicim 9 ay boyunca elbet birisi farkeder ve sorar hayırdır ne iş diye. Hamilelik obezite gibi değildir. Daha bir buçuk ay öncesinde bayram, onun öncesinde de yaz tatiliydi. Aile fertlerinin gözden kaçmış olabileceğine ihtimal vermiyorum. Bu da bu haberin yalan olduğunu doğrular nitelikte.
Üniversitenin Kınıklı kampüsündeki Kredi Yurtlar Kurumu'nda kalan Ü.T., hamile olduğunu arkadaşlarından gizledi. Yahu abi bu adet olduğunu ya da biriyle seks yaptığını gizlemeye benzemez. Dediğim gibi bu bir hamilelik, obezite değil, fazla kilo ve yağlanma değil. Anlaşılması değil, anlaşılamaması imkansız bir şey.
4- bebeğin başını kopardıktan sonra poşete koyarak odasındaki buzdolabına sakladı. Buradaki buzdolabı aslında mini buzdolabı denen türde bir buzdolabı. Minibuzdolabına konmuş ve kafası gövdesinden ayrılmış bir bebeği kurban eti diye saklayamazsın. Özellikle en az ve en fazla 3 kişi kaldığın bir odada.
Tüm bunlara rağmen bu 4 maddenin 4ü de çürütülebilir. Olay gerçek de olmuş olabilir. Ancak bu söylediklerim doğrultusunda mümkün olduğunu sanmıyorum.
Az önce gördüğüm bir başka haber için ekleme: "İmam hatip liselerinin dışında hafızlık liseleri açılıyor. Pilot uygulama İstanbul ve Denizli’de olacak. Bu okullarda gündüz imam hatip lisesi müfredatı alacak öğrenciler arasından yetenekli olanlara cumartesi ve pazar akşamları hafızlık eğitimi verilecek."
Enteresan gerçekten.Kaynak: http://www.haberturk.com/gundem/haber/894272-hafizlik-liseleri-aciliyor
1049 tarafından 16/Kas/13 15:57 tarihinde düzenlenmiştir -
hoca bunlara nasıl inanabiliyorsun ki?Kızlı-erkekli muhabbetinin arkasından sürekli böyle haberler yayınlamaya başladılar.Yok kız öğrenci önce komşuları olan erkek öğrencilere vermiş,sonra apartman yöneticisine vermiş,yetmemiş muhtara vermiş sonra 4üz doğurmuş.Tamamen politik usta,bari siz inanmayın