KYK Tuvaletinde Çocuk Doğurup Kafasını Koparmak
-
silin şu konuyu ne olur ya
-
EvladiFatihan bunu yazdı
Bi kız açık diye kimse ona orspu dyemezse kapalı diyede örümcek kafalı diyemezsn ne yazdığını bil önce oldu mu :) Bunlar insanların kendi tercihidir .
hacılardan hocalardan karanlık gecelerden...
her türlü yol bunlarda Allah bir dese inanılmıcak tip bunlar
cem garipoğlu 2 amk
ibreti alem için sallandıracan böylelerini -
-
Kocasının penisini kesip karşıdaki dama attı hassiktir yani diyesimiz olsada,..
Buna benzer durummlar liselerde bile oluyor.. davutpaşa lisesinde okuyan bi arkadaşım söylediiydi..
-
...
srsr_mnyk tarafından 17/Kas/13 09:34 tarihinde düzenlenmiştir -
.
EdepsizPenguen tarafından 17/Kas/13 15:57 tarihinde düzenlenmiştir -
EnableTurk bunu yazdı
Amk verdiğin siteye atlıyım senin :D Durup dururken türbanlı fantezilerimi gündeme getirme git burdan giit :D
-
Cosmic bunu yazdı
beyler olaya bende inanmıyodum ama olay gerçekmiş bu gün 1-2 arkadaşla buluştum öyle laf arasında muabbet açıldı. arkadaşlardan bir tanesinin manitasının oda arkadaşımıymış yurtta yoksa yan oda arkadaşımı neymiş olayda bahsi geçen hatun. ve gerçekmiş hatunu tutuklamışlar falan.
hamilelik olayını karnımda ur mu tümör mü ne var diyip yedirmiş millete. bide doğururken bebek ölü doğmuş kordon boynuna mı ne dolanmış. sonra kafasını kopartıp bebeğin kafasını ezip tuvalete atmış. vücudunuda buz dolabına saklamış. insan olamaz amk karısı.
edit: ilk bende dedim yalan dostum falan öyle işmi olur uydurma haber falan ondan sonra anlattı olayı sikim dedim
Ebesinin amı kafasını ezip delikten mi atmış :l okurken kötü oldum insan olan nasıl yapar lan bunu -
Ne olursan ol ...ama önce insan ol!
-
EdepsizPenguen bunu yazdı
bu haber gerçekse benimde burda gelsin götümü siksinler o kdr diyom
Hocam bu mesajını sil istersen.