KYK Tuvaletinde Çocuk Doğurup Kafasını Koparmak
-
baştan sona failmiş
herkesta ajan kesilmiş amk cesetmi gördünüz hayatınızdada bukadar bilgilisiniz ne biliyonuzki aq
-
Aslında bu konuda acayip sinirliyim hükümete. Mesele şehir meselesi gibi görünebilir. Çünkü tüm bu haberler ve olayların merkezinde Denizli var ancak bu konuda varılmak istenen nokta Denizli değil. Farkederseniz burada uygulanan politika kadını yıpratmaya yönelik. Baba beni okula gönder deyimini Kızını orospu olmadan okuldan al şekline uyarlamaya çalışıyorlar. Burada güdülen politikanın tam olarak amacını kavrayamamış olsam da tüm bağlantılar bu yönü gösteriyor.
Aslında bir fikrim var olmasına. Kamusal alanlarda, üniversitelerde ve hatta mecliste bile türbanın yolu açıldı. Birkaç yıla kadar da kara çarşaflı kadınları görebiliriz devlet kurumlarında. Pardon göremeyiz, çünkü kapalı olmuş olacaklar. Yüzleri bile görünmeyecek vs vs. Her neyse, hükümetin sloganı neydi? Dindar bir nesil. E o zaman tam olarak burada yapılmak istenen, "bizden olmayan düşmanımızdır" değil midir? Ya da başka bir deyişle, başını örtmeyeni ya da buna karşı olanı fuhuşa yatkın, erkeklerle beraber kalan, onla bunla yatıp kalkan biri olarak görürüz demek değil midir?
Aklıma gelenler bunlar. Konuyu siyasete kaydırmak istemiyorum ama kayıyor. Kusura bakmayın.
-
İyi de 9 ay gizleyip, üstüne çocuğu öldürüp buz dolabında saklayıp, sonra neden polise gidiyorsunuz lan mal mısınız?
3 kilo abi bir bebek. At çantaya madem git bir yere bırak, göm vs. Bu kadar derde katlanıp kimseyi ayıktırmadan olaydan yırtmak varken neden son anda polise gitmek? Peki askerdeki adamın da mı haberi yokmuş 9 ay boyunca? Uzun dönem olsa 12 ay askerlik yaptı desek, gitmeden hemen önce hamile bırakmış olsa hatunu; kız bebeği tam 3 ay dolapta mı saklamış yani?
ANASININ AMI.
Nyancat gördüm deseler daha çok inanırım. -
haberin gerçek olduğunu varsayarak konuşuyorum; bir toplum insanı anca bu kadar psikopat olmaya itebilir. Resmen afganistan, pakistan gibi 3. dünya ülkelerinde yaşanan bir haber gibi.
-
devlete ait kız ve erkek yurtları zaten ayrı. yurt sayısı artırılmalı, her üniversitenin öğrenci sayısı kadar kalacak yurt odası olmalı. yurtlar denetlenmeli.
kürtaj serbest bırakılmalı, ertesi gün hapları serbest bırakılmalı (çok zor bulunuyor artık).
yatılı tüm kurslar denetim altında tutulmalı, özellikle ergenliğe yeni giren çocukların bulunduğu kurslar sıkı denetlenmeli; neredeyse tüm gay ve lezbiyenler koyun koyuna büyüyen hemcinslerden çıkıyor.
Öğrencisiyle cinsel ilişkiye giren öğretmen veya kurum yetkilisi iki taraf razı olsa bile hapse atılmalı hürriyeti tehdit edilmeli.
-
akli dengemin yerinde oldugunu zannediyorum. ben kızın sevgilisi olsam ve bnm sevgilim çocuk doğursa onu öldürüp kafasını koparıp buzdolabında saklasa ve ben bunu askerden gelip öğrensem. muhtemelen olayı örtpas edip ceseti çantanın içinde yurttan çıkarttırıp tenha bi yerde gömdürürüm kıza.
ama bunlara gerek kalmaması kızın doğumdan sonra ceseti omuz çantasının içinde dışarı çıkartıp hemen ondan kurtulması gerek mantıken 3 ay neden saklasın mk ? el kadar ceset sonucta.
bu arada her ne olursa olsun eger bebek ölü doğmamışsa ve kız öldürmüşse tabiki orospu çocugu orospudur.
-
tuvalette dogururken bağırıp cagırmamısmı lan öylece sessizce dogurmusmu yanı kımse duymadan
-
yazmıcaktım dayanamadım amk.
1 - karı nasıl doğum yapmışta hiç kimsenin ruhu bile duymamış (boslukta yazmış)
2- hadi doğurdu bi şekilde diyelimde poşet moşet ayarlamış üzerinde kan yok bişi yok alıp cesedi nasıl poşetlemiş bide kafa gövde ayrılamsı var ki tmm diyelim bebek ölü doğdu nasıl bir mide varki o kadar soğuk kanlılıkla yapabilmiş bunu ?
3- hadi onuda yaptın amk buzdolabına koydun bi güzel karı milleti amk meraktan çatlar bunlar hocam hiç mi biri nin eline gelmemiş la
4- herkesten hamile olduğunu gizlediyse eğer kız kesin belli etmicek derecede şişmandır hocam yoksa nasıl gizlicen o şişliği :S
5- amk ne sevişgen bi millet olduk çıktık lan artık sex bile her şeyden normal oldu. etik olup olmaıdğı kişiden kişiye değişmekle birlikte herkes kendi düşüncesidne tabikide özgürdür! ama aklınıza bide en yakınlarınız gelirde onlarında böyle bir şey yaptığı düşüncesi normalse yabacak bişi yok.
6- valla subyancı falan değilim ama kadınlara ne kadar özgürlük veriliyorsa bi o kadarda boku çıkıyor :| liseye giden bir kız çocuğu bile okulda üniforma adı altında nerdeyse mini elbiseyle gidiyorsa sikerim öle modernliği arkadaş çığlak dolaşalım amk. tamm demiyorum herkes kapansın diyede abartılmasıda ahlaki açıdan kötü bir şeydir. ha kalkıpta bana yok nolmuş zi,hniyet falan demeyin hcam bu ülkede küçücük çocuğua bile sarkılıosa bunun önünede geçilmeli bir şekilde ama adalet denen sikimsonik sistem çalışmadığı için bizim ülkenin ağzına laçka olarak yerleşmiş cümle meydana çıkıyor sonra " burası türkiye" eee ebenn ...
-
Evet akşam kahvede tartışılıp "adamlar haklı" denilecek bir haber daha çıkmış ne güzel. İşte bu kesinlikle bizim ve kahvedeki diğer arkadaşların derdi!
Tüm erkek öğrencilerin sikine düğüm atmamız lazım, kızlar da koyun koyuna yatsın, öyle bir pıroblem çıkmeyor.
-
bir çok yorumda direkt olmasa da "kesin kız erkek yurtları ayrılmasına halk destek versin diye tayyip uydurmuştur bu haberi" şeklinde birşey denilmeye çalışılmış.
beyninize sokayım mk :D :D bu kadar mı düşünme özürlüsü insan var..
haber mk doprudur yanlıştır illa niye bi yere çekmeye çalışıyosun ki. savcı açıklamayı gtünden mi yaptı peki haber uydurma da?
hit çekmek için internete yazan kişi biraz bişeyler eklemiş olabilir. o ayrı mesele. ama bunu anlayamayacak insanlar da varmış vay mk..