KYK Tuvaletinde Çocuk Doğurup Kafasını Koparmak
-
joe_black bunu yazdı
bir çok yorumda direkt olmasa da "kesin kız erkek yurtları ayrılmasına halk destek versin diye tayyip uydurmuştur bu haberi" şeklinde birşey denilmeye çalışılmış.
beyninize sokayım mk :D :D bu kadar mı düşünme özürlüsü insan var..
haber mk doprudur yanlıştır illa niye bi yere çekmeye çalışıyosun ki. savcı açıklamayı gtünden mi yaptı peki haber uydurma da?
hit çekmek için internete yazan kişi biraz bişeyler eklemiş olabilir. o ayrı mesele. ama bunu anlayamayacak insanlar da varmış vay mk..
Para her kapıyı açar dostum.
-
kezbanlar bile sex yaparken tikky kızlar gösterip vermiyor bu dünyada
hayat :(
-
Allura bunu yazdı
kezbanlar bile sex yaparken tikky kızlar gösterip vermiyor bu dünyada
hayat :(
genelde daha açık hatunlar daha az verecendir. neticeyi bilen hatun paçoz dolaşır genelde.
-
RETRET bunu yazdı
genelde daha açık hatunlar daha az verecendir. neticeyi bilen hatun paçoz dolaşır genelde.
katılıyorum hocam
-
hani lan apart tarzı evde yapılıyodu fuhuş işleri
daha devletin yurdunda önleyemiyorsun
adama gülerler amk :)
üstelik bunu yapan örümcek kafa yani hacı hoca bi kız :)
eğitim şart... -
-
beyler olaya bende inanmıyodum ama olay gerçekmiş bu gün 1-2 arkadaşla buluştum öyle laf arasında muabbet açıldı. arkadaşlardan bir tanesinin manitasının oda arkadaşımıymış yurtta yoksa yan oda arkadaşımı neymiş olayda bahsi geçen hatun. ve gerçekmiş hatunu tutuklamışlar falan.
Cosmic tarafından 17/Kas/13 02:26 tarihinde düzenlenmiştir
hamilelik olayını karnımda ur mu tümör mü ne var diyip yedirmiş millete. bide doğururken bebek ölü doğmuş kordon boynuna mı ne dolanmış. sonra kafasını kopartıp bebeğin kafasını ezip tuvalete atmış. vücudunuda buz dolabına saklamış. insan olamaz amk karısı.
edit: ilk bende dedim yalan dostum falan öyle işmi olur uydurma haber falan ondan sonra anlattı olayı sikim dedim -
istanbulda adliyelerde bilirkişiyim, neleer var neler bir bilseniz, yani bunu duyunca yalan haber diyen arkadaşlar büyük ihtimal yanılıyorlar, ancak televizyonların tüm haberlerin arasından bunu cımbızla çekip gözümüze gözümüze sokması iyi niyet değil.
-
DaveReed bunu yazdı
hani lan apart tarzı evde yapılıyodu fuhuş işleri
daha devletin yurdunda önleyemiyorsun
adama gülerler amk :)
üstelik bunu yapan örümcek kafa yani hacı hoca bi kız :)
eğitim şart...hacı hoca örümcek kafa mı oluyo lan ?
-
DaveReed bunu yazdı
üstelik bunu yapan örümcek kafa yani hacı hoca bi kız :)Bi kız açık diye kimse ona orspu dyemezse kapalı diyede örümcek kafalı diyemezsn ne yazdığını bil önce oldu mu :) Bunlar insanların kendi tercihidir .