folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder KYK Tuvaletinde Çocuk Doğurup Kafasını Koparmak

KYK Tuvaletinde Çocuk Doğurup Kafasını Koparmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

Lan ulkede her 3 evlilikten 1'i cocuk evliligiyken,

Bu oranlarla gurcistandan sonra avrupada 2. olmusken.

hala muhafazakar gorunumlu fasist akp zihniyeti kizli-erkekli yurtlara takmis.

bu haberde vahsetten otesi yok.

ama satilmis basin illaki bunun ucunu kizli-erkekli alemlere(!) baglar.

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rewolt84
    rewolt84's avatar
    Erkek

ülkenin boku çıktı ne tarafa çekersen çek o tarafa konu hep uzar sonu yok (!)

doğruysa Allah ıslah etsin, yalansa uyduranların Allah'a hesabını elbet bir gün verirler.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugurben
    ugurben's avatar
    Erkek
    Ayazz bunu yazdı

Bana kalırsa haber baştan sona "fail". Öncelikle geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan bu yurt sorunu, ev baskınları, kızlı-erkekli muhabbetlerinin ana kaynağı neresiydi? Tabii ki Denizli. Ardından birçok kişi çıktı ve Denizli'de böyle durumlar yoktur, iftiradır gibisinden konuştu. Sonrasında da, "Gerçekten öyle mi? Peki bu nedir?" diyerekten bu haber çıktı ortaya.

Tamam yaklaşık 4-5 yıldır Denizli'de yaşıyorum ama buraya yazdıklarımı ve yazacaklarımı bu şehiri savunmak için yazmıyorum.

1- Kredi Yurtlar Kurumu'nda içinde buzdolabı bulunan odalar en az 3 kişilik ve yurt tıka basa dolu olduğundan bu odanın boş olmasının imkanı yok.

2- Yukarıdaki sebebe dayanarak, elbette birinin buzdolabına bakıp "oha amk ben nasıl bir sosyopatla kalıyorum" demesi ve 155 polis imdatı araması gerekir.

3- Kız hamile ve çocuğu doğuruyor. Tamam hadi burası da gerçek diyelim. Yahu abicim 9 ay boyunca elbet birisi farkeder ve sorar hayırdır ne iş diye. Hamilelik obezite gibi değildir. Daha bir buçuk ay öncesinde bayram, onun öncesinde de yaz tatiliydi.  Aile fertlerinin gözden kaçmış olabileceğine ihtimal vermiyorum. Bu da bu haberin yalan olduğunu doğrular nitelikte.

Üniversitenin Kınıklı kampüsündeki Kredi Yurtlar Kurumu'nda kalan Ü.T., hamile olduğunu arkadaşlarından gizledi. Yahu abi bu adet olduğunu ya da biriyle seks yaptığını gizlemeye benzemez. Dediğim gibi bu bir hamilelik, obezite değil, fazla kilo ve yağlanma değil. Anlaşılması değil, anlaşılamaması imkansız bir şey.

4- bebeğin başını kopardıktan sonra poşete koyarak odasındaki buzdolabına sakladı. Buradaki buzdolabı aslında mini buzdolabı denen türde bir buzdolabı.  Minibuzdolabına konmuş ve kafası gövdesinden ayrılmış bir bebeği kurban eti diye saklayamazsın. Özellikle en az ve en fazla 3 kişi kaldığın bir odada.

Tüm bunlara rağmen bu 4 maddenin 4ü de çürütülebilir. Olay gerçek de olmuş olabilir. Ancak bu söylediklerim doğrultusunda mümkün olduğunu sanmıyorum.

Az önce gördüğüm bir başka haber için ekleme: "
    İmam hatip liselerinin dışında hafızlık liseleri açılıyor. Pilot uygulama İstanbul ve Denizli’de olacak. Bu okullarda gündüz imam hatip lisesi müfredatı alacak öğrenciler arasından yetenekli olanlara cumartesi ve pazar akşamları hafızlık eğitimi verilecek."

Enteresan gerçekten.

Kaynak: http://www.haberturk.com/gundem/haber/894272-hafizlik-liseleri-aciliyor

kardesım yanlıs anlamada senın denızlıden haberın yok o zaman yada gormek ıstemıorsun encok transseksuel wakalar denızlıde anladın mı? bu sadece gorunenun kulak kısmı desek yerıdır sende denızlıyı ne yaptın be 

sevdigim 3 turk atasozu.. 1- besle kargayı atsın iftirayı, 2- yayılma sivril ( bu bir çin atasozudur), 3- luzumsuz eşek sucuk olur ( buda bir çin atasozudur ) ve son olarak, 4- ak akçe karagün kara akçe ak gün içindir...
Toplam Hit: 5085 Toplam Mesaj: 44