Mafia 3 Çıkacak Mı ?
-
İnternette biraz araştırdım kimisi oyunu yapan firma iflas etti, kimiside yapan firma GTA V için Rockstar Games ile ortak çalışıyordu yeni yeni başladılar yazmış.Bilgisi olan var mı bu konuda ? Birde bu tip eski zamanları konu alan oyun var mı başka ?
-
çıksa çok güzel olur , oyunun atmosferini çok sevmiştim. mafya olasım gelmişti.
-
2'yi siktir edin, mafia 1 benim icin gelmis gecmis en iyi üc bilgisayar oyunundan birisi olarak kaldı her zaman. 2 beklentilerin altındaydı ancak bu oyunun fan sayısı oldukca fazla ve iki oyun da tutuldu, 3 bekleniyor uzun süredir.
bence eninde sonunda mutlaka cıkaracaklardır.
-
Gelmis gecmis bu klasmandaki en iyi oyundu. Hem senaryo hem oynanis acisinda. Mal ettiler devamini getiremediler. Eger gelseydi GTA gibi devam serisi muthis is yaparlardı. Cunku senaryosunun ucu cok açık. Nereye cekseler halat gibi uzayacak biseydi.
Ya satıştan dolayı gelir az geldi butce cikmadi yada kestiler onlerini dicem ama 2k yapımıydı ole bos firmada degildi. Umarım 3 çıkar.
-
Andrei bunu yazdı
2'yi siktir edin, mafia 1 benim icin gelmis gecmis en iyi üc bilgisayar oyunundan birisi olarak kaldı her zaman. 2 beklentilerin altındaydı ancak bu oyunun fan sayısı oldukca fazla ve iki oyun da tutuldu, 3 bekleniyor uzun süredir.
bence eninde sonunda mutlaka cıkaracaklardır.
bunu yazacaktım . gerçekten o dönemlerde oynadığım en etkileici oyundu.
-
sanmıyourm tamamen silinip gitsin seneryo oynanış falan çok güzeldi eksikleri var ama hangisinin yokki :) ondan dolyı mutlaka çıkar diye düşünüyorum hiç olmadı telif haklarını satın alır biri ubisoft gibi devam ederler.
-
Maria 1 neydi be.
-
1 de oynadığım harita adım adım zihnimde. Düşündükçe 3 boyutlu olarak gözümün önüne geliyor o sokaklardan tekrar tekrar geçiyorum.
Hiçbir yeni jenerasyon oyun beni böyle etikleyemedi şimdiye kadar.
-
mafia 2 güzeldi, grafikleri felan harikaydı ama senaryo çok kısaydı.
-
Çok süpriz olucak Mafia 3'te o kadar diyorum ben.
-
2, senaryo olarak beklentileri yükseltti yükseltti bence tırt bitiş yaptı.
The Godfather'in 2.sinin de beğenmiştim ben..