folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Mafia 3 Çıkacak Mı ?

Mafia 3 Çıkacak Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

İnternette biraz araştırdım kimisi oyunu yapan firma iflas etti, kimiside yapan firma GTA V için Rockstar Games ile ortak çalışıyordu yeni yeni başladılar yazmış.Bilgisi olan var mı bu konuda ? Birde bu tip eski zamanları konu alan oyun var mı başka ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

çıksa çok güzel olur , oyunun atmosferini çok sevmiştim. mafya olasım gelmişti.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

2'yi siktir edin, mafia 1 benim icin gelmis gecmis en iyi üc bilgisayar oyunundan birisi olarak kaldı her zaman. 2 beklentilerin altındaydı ancak bu oyunun fan sayısı oldukca fazla ve iki oyun da tutuldu, 3 bekleniyor uzun süredir.

bence eninde sonunda mutlaka cıkaracaklardır.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Gelmis gecmis bu klasmandaki en iyi oyundu. Hem senaryo hem oynanis acisinda. Mal ettiler devamini getiremediler. Eger gelseydi GTA gibi devam serisi muthis is yaparlardı. Cunku senaryosunun ucu cok açık. Nereye cekseler halat gibi uzayacak biseydi.

Ya satıştan dolayı gelir az geldi butce cikmadi yada kestiler onlerini dicem ama 2k yapımıydı ole bos firmada degildi. Umarım 3 çıkar.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı

2'yi siktir edin, mafia 1 benim icin gelmis gecmis en iyi üc bilgisayar oyunundan birisi olarak kaldı her zaman. 2 beklentilerin altındaydı ancak bu oyunun fan sayısı oldukca fazla ve iki oyun da tutuldu, 3 bekleniyor uzun süredir.

bence eninde sonunda mutlaka cıkaracaklardır.

bunu yazacaktım . gerçekten o dönemlerde oynadığım en etkileici oyundu.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

sanmıyourm tamamen silinip gitsin seneryo oynanış falan çok güzeldi eksikleri var ama hangisinin yokki :) ondan dolyı mutlaka çıkar diye düşünüyorum hiç olmadı telif haklarını satın alır biri ubisoft gibi devam ederler. 

Living Death
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Maria 1 neydi be.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

1 de oynadığım harita adım adım zihnimde. Düşündükçe 3 boyutlu olarak gözümün önüne geliyor o sokaklardan tekrar tekrar geçiyorum.

Hiçbir yeni jenerasyon oyun beni böyle etikleyemedi şimdiye kadar.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

mafia 2 güzeldi, grafikleri felan harikaydı ama senaryo çok kısaydı.  

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

Çok süpriz olucak Mafia 3'te o kadar diyorum ben.

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

2, senaryo olarak beklentileri yükseltti yükseltti bence tırt bitiş yaptı.

The Godfather'in 2.sinin de beğenmiştim ben..

Kendine İyi Bak ..
Toplam Hit: 8246 Toplam Mesaj: 58