folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Mafia 3 Çıkacak Mı ?

Mafia 3 Çıkacak Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    GusFring bunu yazdı

mafia 2 güzeldi, grafikleri felan harikaydı ama senaryo çok kısaydı.  

Katılıyorum keşke biraz daha uzun sürseydi.Adamlar her şeyi çok ince düşünmüşler.Mesala Joe yeni sakal traşı olmuş yakın plan çekimlerde adamın yüzündeki jilet kesikleri kanamış onlar gözüküyordu.Hapisten çıktığımızda yılların geçtiği çok belli, yollar, arabalar vs hep değişiyor.

mkyb tarafından 23/Haz/14 23:37 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

bu mart ayinda boyle bi haber vardi:

Take-Two şirketi geçtiğimiz gün “actor access” adlı aktör arama sitesinde iş ilanı yayınladı. İlanda tam da Mafia oyununa uygun karakterler için bilgiler veriliyor. 2K Games’in ünlü Mafia serisinin 3. oyunu merakla bekleniyor. En son oyunun stüdyosu 2K Czech kapatılmış ve çalışanlar diğer stüdyolara kaydırılmıştı. Mafia 3′ün yeniden geliştirildiği haberleri ortaya çıkmıştı.

İlana göre 3 aktör aranıyor. Franklin, Tony ve Mickey isimli karakterlere uygun oyuncular aranıyor. Seslendirme, motion capture işlerinde çalışacaklar.

Franklin; Louisiana, Afro-Amerikan ve Kafkasya karışık ırka sahip bir yetim ve kendini ırk ayrımı yapan güneye kadar getirdi.

Tony; İtalyan ve yine Louisiana doğumlu. 30′lu yaşlarında bir adam ve ince biri, oldukça bakımlı ve iyi giyiniyor.

Mickey; ortalama yapıya sahip genç bir İtalyan.

Franklin için Louisiana aksanı istenirken Tony ve Mickey için İtalyan aksanı isteniyor.

Karakterlerin hikayeleri;

Franklin 20′li yaşlarınının başında savaştan yeni dönmüş bir askeri canlandıracak. Aile diye tabir edilen mafya’ya sadık birisi. Fiziksel olarak güçlü bir karakter.

Tony ise 30′lu yaşlarının başında sessiz ancak zeki bir karakter.

Mickey adlı karakter ise 20′li yaşlarda sokaklarda gezen tozan tiplerden biri. Çok konuşan ama hiçbir işi yapamayan bir karakter olarak tanıtılıyor.

Take-Two ilanda oyunun adını açıklamıyor. Ama bu bilgilerden Mafia 3 olduğunu anlamak çok zor değil. Oyun yeni nesil konsollara gelecek. Umarız PC ile aynı zamanda çıkar.

Çıkış tarihi olarak bilgi vermek mantıksız olur çünkü oyunun resmi duyurusu yok. 2015′in sonlarına doğru çıkabileceğini yabancı sitelerde okuduk.
    Oyuncular merakla yeni Mafia oyununu bekliyor. Tadı damağımızda kalmıştı…

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

oyun çıkıcak galiba 2k games sinyalleri verdi hafiften ama bu da gta 5 gibi olur ilk göründükten 1 -2 yıl sonra çıkar

Converse giyen uzaylı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

çıkacak :)

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek

la canım çekti varsa link atında mafia 1 i tekrar bi oyniak

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Mafia 1'i top 5'e koymayanı dövüyolar zaten, benim açımdan 1. sıradadır.

Mafia 2 de efsane oyundu, ama Mafia 1'den dolayı beklentiler aşırı yüksekti, mafia 1 ile kıyaslanmadığı sürece harika bir oyundur. Senaryo, oynanış, atmosfer, grafikler, performans, optimizasyon. Kısacası herşeyi ile mafia 2 gayet iyiydi bence.

Ben de daha 3-4 gün önce mafia 3 ile ilgili dedikoduları okuyordum :P

Bu video'yu da kaç kere izlediğimi hatırlamıyorum. Kurtlar Vadisi ek paketi :P

http://www.youtube.com/watch?v=ZN4cy736jIo

pcdoktor636 tarafından 24/Haz/14 00:01 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

şahsen mafia1 ile 2 yi ard arda oynadım ve bitirdim. bu yüzden de bana 2 daha güzel gelir hep ama 1 in tadıda bir farklıydı tabi :)

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

güzel oyundu vesselam

azO6FF3.jpg%20%28989×647%29

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı
    GusFring bunu yazdı

mafia 2 güzeldi, grafikleri felan harikaydı ama senaryo çok kısaydı.  

Katılıyorum keşke biraz daha uzun sürseydi.Adamlar her şeyi çok ince düşünmüşler.Mesala Joe yeni sakal traşı olmuş yakın plan çekimlerde adamın yüzündeki jilet kesikleri kanamış onlar gözüküyordu.Hapisten çıktığımızda yılların geçtiği çok belli, yollar, arabalar vs hep değişiyor.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

yanlış hatırlamıyosam k2 game di yamuluyorsam düzeltirsiniz mafia1 de de para kazanamamıştı 2de de korsan warez vb sebeplerle yine istediği para kazancını sağlıyamadı hatta oyun daha yayınlanmadan korsana düştü diye biliyorum bi ara kepenkleri indirelim gidelim muhabbeti vardı. bu sebeplerle 3 çıkıcak diye hiç beklenti içine girmedim bende :( ama mafia 1i ilk aldığım günü hatırlarım o tarzanca ingilizceme rağmen o atmosfer 40s 50s amerikası inanılmaz keyif verir her zaman bana.  müzikleri olsun şehri olsun arabaları olsun senaryo olsun her zaman kalbimde yeri vardır. godfather 1i aldım oynamaya başladım o kadar basitti ki evler sürekli aynı düzendeydi adamın villaya giriyosun mimari yapı aynı sik gibi afedersiniz bu yüzden 2yi almadım bile. ama mafia2 yi aldım bitirmem sanırım 3 günümü aldı hatta kendimize sıktığımız yerde(eğer yanılmıyorsam 1de son sahnede gelip çifteliyle sıkıyolardı bize o adamlar oluyoduk) hüzünlendim gözlerim dolmuştu ah tommy ne hallere düştük be amk diye. velhasıl kelam eğer 3 çıkıcaksa yıllarca da beklerim sonunda o atmosferi tekrar yaşayabilceksek. 

bu arada bu tarz oyunları seven varsa illa ki oynamışınızdır ama LA noire ı öneririm ingilizceniz yoksa türkçe yama indirmenizi tavsiye ederim 

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
Toplam Hit: 8240 Toplam Mesaj: 58