Mafia 3 Çıkacak Mı ?
-
En iyisi 1'i oynayayım ilk o zaman.
Grafik vs. takılmam zaten en son oynadığım oyun age of empires'tı.
Anlamadığım şey,
Steam'den oyun indirmeyi biliyorumda Türkçe yamasını steam üzerinden mi yükleyeceğim o kısımlar hakkında hiç fikrim yok..
-
bilenyok bunu yazdı
Anlamadığım şey,
Steam'den oyun indirmeyi biliyorumda Türkçe yamasını steam üzerinden mi yükleyeceğim o kısımlar hakkında hiç fikrim yok..
yok hocam TR yamayı dışardan yüklüyorsun kuruyorsun. Kuracağın yer adresi ise genelde.. ProgramFiles/Steam/Steamapps/OyununIsmi/Config
gibi birşey oluyor :)
-
mRBerkay bunu yazdıbilenyok bunu yazdı
Anlamadığım şey,
yok hocam TR yamayı dışardan yüklüyorsun kuruyorsun. Kuracağın yer adresi ise genelde.. ProgramFiles/Steam/Steamapps/OyununIsmi/Config
gibi birşey oluyor :)
Farkettim hocam az kurcalayınca, saolasın :)
Mafia-1 yokmuş steam'de 2'yi aldım bende :/
-
An itibariyle tekrar bitirdim Mafia 2 yi ama bu sefer Türkçe tabi :)
Free Ride modu varmış gta gibi boşta dolanabilmek için onu indirdim şimdi çok güzel oldu :D
-
BeyinAdam bunu yazdıRotKerim bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdı
1 de oynadığım harita adım adım zihnimde. Düşündükçe 3 boyutlu olarak gözümün önüne geliyor o sokaklardan tekrar tekrar geçiyorum.
Hiçbir yeni jenerasyon oyun beni böyle etikleyemedi şimdiye kadar.
gta 3 ve vice city haritaları da ezberimde :( tek değilimdir diye umuyorum :/
Aynen hocam benim de öyle, ama en çok mafia 1 ezberimde, böyle bildiğin 3 boyutlu olarak sesli renkli :D Canım sıkılınca o yaşlı amcanın kafesine gidip takılıyorum zihnimde. Daha birçok oyun böyle bende: crysis, punisher, rappelz, cs ve gta serisi..
Son zamanlar candy crusha sardım, dün balkonda sigara içerken karşı binadaki ışığı yanan daireleri 3erli 4erli olarak birleştirip yok ediyordum :D
Tanıdığım bir psikolog var işini yapar haberin olsun istedim :D
-
RotKerim bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdıRotKerim bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdı
1 de oynadığım harita adım adım zihnimde. Düşündükçe 3 boyutlu olarak gözümün önüne geliyor o sokaklardan tekrar tekrar geçiyorum.
Hiçbir yeni jenerasyon oyun beni böyle etikleyemedi şimdiye kadar.
gta 3 ve vice city haritaları da ezberimde :( tek değilimdir diye umuyorum :/
Aynen hocam benim de öyle, ama en çok mafia 1 ezberimde, böyle bildiğin 3 boyutlu olarak sesli renkli :D Canım sıkılınca o yaşlı amcanın kafesine gidip takılıyorum zihnimde. Daha birçok oyun böyle bende: crysis, punisher, rappelz, cs ve gta serisi..
Son zamanlar candy crusha sardım, dün balkonda sigara içerken karşı binadaki ışığı yanan daireleri 3erli 4erli olarak birleştirip yok ediyordum :D
Tanıdığım bir psikolog var işini yapar haberin olsun istedim :D
Çağır o da gelsin sabahlara kadar oyun oynayalım hocu :D
-
Piratebay bunu yazdı
Free Ride modu varmış gta gibi boşta dolanabilmek için onu indirdim şimdi çok güzel oldu :D
hocam o mod nerdedir steamda baktım bulamadım paylaşabilirmisin bana göre oyunun tek eksiği oydu
-
yalnizturk bunu yazdıPiratebay bunu yazdı
hocam o mod nerdedir steamda baktım bulamadım paylaşabilirmisin bana göre oyunun tek eksiği oydu
gerekli yerlere dosyayı at hocam direk ana menüde gözüküyor.
yanlız kayıt olayı felan yok ben yapamadım her girdiğinde sıfırdan başlıyor.
garajında bütün arabalar var. baya paranda var.
yanında bide tuning mod var onuda atıyorum.
arabalar canavar oluyor resmen :)
Bu Free Ride olan
http://www.dosya.tc/server32/DzgXIL/Mafia2FreeRide.rar.html
Buda Tuning Modu
http://s3.dosya.tc/server25/fXkTg0/Full_Tuning.rar.html
Haydi iyi yardırmalar hocam :)
-
Mafia 1 Tek Link :
https://cloud.mail.ru/public/96f8998dba4d/Mafia-1.rar
Rar Şifresi : generalmobileforum.com
-
İki oyununu da keyifle oynadım. Üç çıkmazsa ayıp ederler ki zaten çıkar.