Makine Alsam Kendi Saçlarımı Kesebilirmiyim
-
Merhaba arkadaşlar berbere gidiyorum 3 numara yapdırıyom genellikle 2 dakkada bitiriyor tıraşı 10 lira vermek zoruma gidiyor ben kendim 3 numara yapabilirmiyim traş ? acaba ? hea bu şekilde takılan varmı aramızda
-
arka taraflarını kesmen zor olabilir.Ama başka bir arkadaşın keser çok rahat
-
Yaparsın. Ben saçlarıma şekil vermeye vazgeçipte tek tip (üç numara) kestiğimden beri berbere gitmiyorum. Yalnız her seferinde kontrol etmen gerekecek her tarafı eşit almışmıyım diye :)
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------arka taraflarını kesmen zor olabilir.Ama başka bir arkadaşın keser çok rahat
-----------------------------evden birini ayarlarım enseyi düzeltmesi için o kolayda yani oluru varmıdır agalar :D 3 numara basit zati
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------swordfish bunu yazdı:
-----------------------------arka taraflarını kesmen zor olabilir.Ama başka bir arkadaşın keser çok rahat
-----------------------------evden birini ayarlarım enseyi düzeltmesi için o kolayda yani oluru varmıdır agalar :D 3 numara basit zati
-----------------------------
-
sword operanın azizliğine ugradın sanırım :S gelmedi yazdıkların
-
Seni bilmem ama ben yapamazdım :D
İşi genelde profesyonellere bırakırım ...
-
plastner bunu yazdı:
-----------------------------Seni bilmem ama ben yapamazdım :D
-----------------------------yaw makasla birşey yapmıyıcam ben sadece makinayla heryeri 3 numara olcak çok zor gibi gelmedi bana :S
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------plastner bunu yazdı:
-----------------------------Seni bilmem ama ben yapamazdım :D
-----------------------------yaw makasla birşey yapmıyıcam ben sadece makinayla heryeri 3 numara olcak çok zor gibi gelmedi bana :S
-----------------------------Biraz bende simetri hastalığı var kendimi ikna edemem :D bu yüzden zor gelir
-
Ben kendim yapıyorum hocam. ilk zamanlar arka taraflar için ev arkadaşımdan kontrol etmesini istiyodum ama artık alıştım 5-10dk mı almıyor. İlk zamanlar yardımla yaparsın sonrasında alışınca kendin görürsün işini. Çok basit olay yapamaman için bir sebep yok. Zaten kalıp belli kesilen yerden istediğin kadar geç daha da kısalmaz, sadece uzun yerleri alır.
-
peki arkadaşlar heryeri 3 numara yapıcam fakat önleri hafif uzun birakmak istiyom saçların yanları açık benim biraz kenarları yani oraları kamafüle etmek için onu nasıl yaparız