Makine Alsam Kendi Saçlarımı Kesebilirmiyim
-
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------10 lira neymiş lan burda 3 lira :)
-----------------------------yaw tamam 10 lirayı felan geçinde şimdi :D saçları daha hızlı uzatmak için napabiliriz her gün ıslatmakmı gerek söyleyin hele çok kısa yapdım
Amd-x : Hacı saçlar acayip kısa oldu zaten yıkanmama gerek yok her gün uvucuma su alıp sürsem yeter amq okadar kısa oldu 5mm 3 numara demişlerdi dahada kısa çıkdı amq
-
HOCAM İLK OKULA GİDERKEN BABAMIN Bİ MAKİNAYA BENZER MAKASI VARDI PASO 3 E VURURDU BENM SACLARI :) MAKİNAYLA KENDİN YAPMAN BİRAZ ZOR AMA BAŞKASINA YAPTIRIRSAN RAHATLIKLA KESERLER HİÇ BİLMEYEN BİRİ BİLE KESER KES KES GİTSİN BU YANİ BASKA BİŞE YOK
-
Yaw ben de lise sondayim okulda cok laf ediyorlar diye bi kokten cozeyim dedim 2 ay once 3e mi 9a mi ne vurdurdum, amk kışın ortasinda kafam bir usudu bir usudu, bi daha kisa kestiren top olsun :( beynim kuculdu soguktan
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
Yaw ben de lise sondayim okulda cok laf ediyorlar diye bi kokten cozeyim dedim 2 ay once 3e mi 9a mi ne vurdurdum, amk kışın ortasinda kafam bir usudu bir usudu, bi daha kisa kestiren top olsun :( beynim kuculdu soguktan
-----------------------------3 dür 9 uzun benim şimdi kesmeden önce yanlar 3 üstler 6 idi kenarlarda orantısızlık vardı 3 yapam dedim heryeri çaçık gibi oldu :S uzamasına yardımcı olmak için bir öneride bulunun arkadaşlar her gün ıslatıyımmı napayım
-
yaw beyler orantılı kesemiyorum yani yanları 3 numara üstleri 6 numara yapdım fakat iz gibi kenarlar belli oldu onu nasıl hallederiz :S
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------yaw beyler orantılı kesemiyorum yani yanları 3 numara üstleri 6 numara yapdım fakat iz gibi kenarlar belli oldu onu nasıl hallederiz :S
Surekli surt hocam -
ZoRKaYa bunu yazdı:
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------yaw beyler orantılı kesemiyorum yani yanları 3 numara üstleri 6 numara yapdım fakat iz gibi kenarlar belli oldu onu nasıl hallederiz :S
Surekli surt hocam
-----------------------------saçlar uzasın öyle deniyicez :D şimdi dazlak olduk :D
peki öneriniz nedir yanlar kaç numara üstler kaç numara olsun mm hesabı söylerseniz daha iyi olur makine mm ayarlı
-
1,5-2 ayda bir 0'a vuruyorum. Rahatım.
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------1,5-2 ayda bir 0'a vuruyorum. Rahatım.
-----------------------------ben alışık olmadıgımdan heralde çok kısa geldi 5mm e 3 numara oluyormuş ben böyle 3 numara hiç görmedim ama :D
alışık olmadıgımdan bukadar kısa geldi heral :D
-
hocam yanları 1 numara küçükle alacaksın :) sonra hertarafı 3 ile iyice kazıyacaksın. elin alıştığında 5 dakkada halledersin.