Makine Alsam Kendi Saçlarımı Kesebilirmiyim
-
yaw saçların gene amına koydum :S orantısız oldu izli gibi nasıl düzeltebiliriz üstler 4 numara felan arkadaşlar yanlarda 4 dü 3 le aldım arka tarafı ayarlıyamadım iyi olmadı :S nasıl birşey yapayım :S
-
bende makina aldim her tarafi ayni kesiyorum cok da guzel oluyor berbere gidiyorum bastan sagma yapiyor 10 lira aliyor neden bosuna vereyim ki o parayi guzel kesse veririm ama kesmiyor 5-6 tanesine gittim 1 tane guzel kesen vardi oda isten cikmis
-
önce makinan güzel olması lazım. alman malı MOSER var berberlerde olan şu kahverengi zımbırtılar. ondan al o zaman aklın kalmaz izinde kılında tüyünde:) kendini kesen arkadaşım var bende bi aralar arkadaşı keseiyodum.
-
Marifetin varsa kesersin. Ben on senedir kendim keserim sacimi.oyle 2 yada 3 numarada Amerikan keserim.en fazla senede 1 giderim berbere. Nedendir bilmem berbere gitmek bende fobi
-
erick bunu yazdı:
-----------------------------önce makinan güzel olması lazım. alman malı MOSER var berberlerde olan şu kahverengi zımbırtılar. ondan al o zaman aklın kalmaz izinde kılında tüyünde:) kendini kesen arkadaşım var bende bi aralar arkadaşı keseiyodum.
-----------------------------yaw beyler makina varda :D benim istediğim model şuşekil yan 3 numara üst 4 numara şeklinde zaten üst 4 numara yanları 3 yapayım dedim arka kısmı hizalıyamadım iz kaldı onu nasıl yok ederiz
ASKER : bu arada hangi makineden aldın ?
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------yaw beyler makina varda :D benim istediğim model şuşekil yan 3 numara üst 4 numara şeklinde zaten üst 4 numara yanları 3 yapayım dedim arka kısmı hizalıyamadım iz kaldı onu nasıl yok ederiz
-----------------------------dandik makineyle girme hacı ben bikere keserken makine bozuldu berbere gtmek zorunda kaldım surayı 3 surayı 4 dıye ugrasma direk kes 3 numara işte :D
-
Realist bunu yazdı:
-----------------------------Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------dandik makineyle girme hacı ben bikere keserken makine bozuldu berbere gtmek zorunda kaldım surayı 3 surayı 4 dıye ugrasma direk kes 3 numara işte :D
-----------------------------geçen hafta salı 3 numara yapdım işte :D orantısız oldugunu fark ettim bugün düzelteyim dedim yanları sadece kısaltıcakdım biraz dandik oldu bakalım birine düzelttireyim akşam enseyi felanda haletsin :D
Bu arada favorileri 2 numara yapsam sırıtırmı yanlar 3 numara şuan favorileri 2 yapayım diyorum ? iyimi olur kötümü ?
-
:D hacı saçları kobay yapmışsın 3-5-10 ne varsa deniyorsun he helal olsun.
-
bi ara halkmarda vardı 25 liramı neydi.biraz kasarsan üstleri biraz daha uzun yanları kısa yapabiliyosun ama kasmadan 20 dakkada çok rahat komple 3 numara vs yapabilirsin
-
İntikam hırsıyla kafayı bozmuş olan filmin esas oğlanı bir hışımla banyoya giriyor makineyi kaptığı kafayı üç numaraya vuruyor.
Tıraş biter esas oğlan bir güneş gözlüğü uydurur ve işe koyulur.
En özendiğim sahnelerden biridir.
5-6 senedir berbere gidiyorum saçları 3 numara yaptırıp berberden çıkıyorum..(20'li yaşlarda saçlar uzundu)
Makine işini bende düşünüyorum..
Moser mı demiştiniz ?