Makine Alsam Kendi Saçlarımı Kesebilirmiyim
-
konpi bunu yazdı:
-----------------------------
abi o değil de yıllardır berber sorar nasıl olsun, ben hep aynı hafif kısaltalım toparlayalım. Var mı başka orjinal bişe söyleyen? Bu ne amk mal gibi hissediyorum
-----------------------------berberim sabittir mutluyum
* nasıl keselim
- her zaman ki gibi
3 ay sonra ve devamında...
* her zaman ki gibi mi
- evet. çay söyle içelim hadi :F
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------erick bunu yazdı:
-----------------------------önce makinan güzel olması lazım. alman malı MOSER var berberlerde olan şu kahverengi zımbırtılar. ondan al o zaman aklın kalmaz izinde kılında tüyünde:) kendini kesen arkadaşım var bende bi aralar arkadaşı keseiyodum.
-----------------------------
cinayet analtır gibi olmuş biraz arkadaşı kesiyodum arkadaş kendini kesiyodu vs :Dmakine alcak param olsa alıp denerdim valla berbere vericek param yok çünkü.. şimdilik en temiz çözümü tarzan şekli saç uzatarak buldum :)
-----------------------------valla o kadar dikkat etmemiştim eksik olmuş anlatımda:D ama tekrar okuyunca bende çok güldüm şimdi:D:D:D
-
Eski moserler çok ağır 45 tl dedikleri şuan yenileri € bazından satılıyor bildiğim kadarıyla pahalı ama ömürlük gider kesmekte bir şey yok naturellik vermen zor olur birde düzeltme.
Ben berberlik yaptığım halde bile uğraşmıyorum, piyasayı öldürmeyin 3 numara diyorsunuz ama adam 10 tl için 10 saat bekliyor orda yarısınıda patrona veriyor.
Yani ayağına adidas giyen insanın sokaktan mal alırken pazarlık yapması kadar çirkin bir iş bence, adidas a git yap bakim ? 2 lira ucuza ver diye ona yapamaz gelir sokakta soğukta zabıta korkusunda mal satan adamdan almaya kalkar.
Düşünceli olmak var birde işin içinde, sokak dönercisine gider az bir şey bol koy dersin adam ses etmez git 1 burger king'e mc'e kfc 'ye onlara de bakim az fazla koy diye.
Yani bakış açım farklı biraz.
Yinede öyle diyorsan moser tabi eski konu bu arada.