Makine Alsam Kendi Saçlarımı Kesebilirmiyim
-
ben yıllardır moser marka makina ile kendim kesiyorum 40 50 lira bir fiyatı var , çok iyi saç keser alman malı bir klasiktir,enseleride kardeşime filan yaptırıyorum 5 dk ya hallediyorum,öneririm .
-
biz ogrenci iken bizde 3 kisi ortak makine almistik kesioduk birbirimizi :D zamanla sekil bile vermeye basladik diyebiliriz :D
al bi makine hic gitme kisa sac icin bi tanidigina kontrol ettirirsin olur biter 10dklik ish
-
3 numara yapıyorsan kesebilirsin
-
Dusunursen su aleti kargo dahil 32 ye birakirim sana kapida odemeli 34 birakirim hediye geldi 1 hafta once kutusunda duruyo hic kullanilmadi 2 sene garantisi var
-
12-13 yaşlarımda küçük kardeşimin saçlarını kesitydim böyle iyi de olmuştu yani :|
-
10 lira çok veriyormuşsun ben 5 lira veriyorum. yazları da full kazıtıyorum.
-
Ben 7-8 aydır kendim kesiyorum. 3 numara olduğu için bir yetenek ve bilgi gerektirmiyor.
Sadece kulak arkalarımı ve ensemi kardeşime düzelttiriyorum.
-
Arkadaşlar bugün mal gibi saçlara makine ile daldım acayip birşey oldu çok kısa yapdım :S 5mm amq nekadar süreye uzamaya başlar bunlar :D
-
10 lira neymiş lan burda 3 lira :)
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar bugün mal gibi saçlara makine ile daldım acayip birşey oldu çok kısa yapdım :S 5mm amq nekadar süreye uzamaya başlar bunlar :D
-----------------------------mındar etti güzelim saçları .D
demiştim sana ben, neyse olur böyle yavaş yavaş elin alışacak bol bol yıkanmanla birlikte 3 haftada uzar :D