Maksatınız Beni Kazıklamaksa, Söyleyin Ona Göre Davranalım...
-
Cebitin olduğu gün, abi bana tshirt verirsen ben sana pazartesi günü bankadan yollarım diyerek benden tshirt alan 6 arkadaş...
Ne para yolladınız, ne abi ben aldım şu anda yollayamıyorum vs die iletişime geçtiniz...
Üstünden bir ay geçti, her tshirt verdiğim kişinin ismini elimdeki kağıda yazdım...
Dedim acaba kendi istekleri ile getireceklermi die...
Baktım ki ses seda yok yazayım dedim...
Amacınız beni kazıklamaksa, Siz giderken ben geliyodum...
Abicim ödeyemiyorum diyin msnden pmden adam akıllı tamam canın saolsun derim...
Ama beni salak sanmayın :)
-
Vay anasını :| Ne diyimki,kınıyorum :/ iyilik yap denize at,ama buraya deil :D
-
ayıp etmısler hoca haklısın .. bu yüzden ıyılık yapmıcan mıllete
-
o gün vermiştim ücretini hatta çantaya koyduğumda cebit sarhoşluğu nedeniyle underzero abi(çantadan alıp saklamış) biz 1 ytl satıyoruz diye şaka yapmıştı ve bana adama bak biz 1 ytl veriyoruz gidiyor 20 ytl alıyor demişti :)))
-
ayıp etmişler harbiden
-
Dünyada ne insanlar var ya sen iyilik yapıyorsun adamlara t-shirt veriyorsun adamlar seni kandırmaya çalışıyorlar
20 ytl için insan kendini rezil edermi yaw çok ayıp bir an önce çıkıp paralarını yatırmaları ve özür dilemeleri gerek bunlar utanç verici şeyler
-
Rene abime yapılır mı bu :( A.q onların ya :( :(
-
yaw rene seninle tanışammadım o gün bende cebitteydim(farklı nedenlerden dolayı sizinle gelemedim) bakıyom sağa sola diyom bunlar nerede neyse çıktık dışarı bir baktım tbt tshirtleri aha dedim sende bir şeye oturmuşsun geldim baktım harıl harıl bişiler konuşuyonuzsonra sen kalktın işte anadolu yakasındaki arkadaşlar gittiler filan diyordun elinde de foto makinası vardı sonra seni omuzlara aldırlar filan baya yakındım size :)
-
daha cok beklersin rene ben 1 sene 1 aydır bekliyorum bankaya para yatacak die...
-
Bu tarz insanlar, yuzune bile tukuremeyecegim insanlardir.
-
müridler verin paraları.... ayıptır.. tarikatımızı ruhunu bozar böyle olaylar... kimse kimsenin hakkına tecavüz etmemeli
diye düşünüyorum ben...