Maksatınız Beni Kazıklamaksa, Söyleyin Ona Göre Davranalım...
-
ne yapacaksınız nickleri?
hiçbir müride yakışmaz yaptıkları şey
unuttular desek unutulcak gibi değil t-shirti görünce insanın aklına gelir
bir durum varsa pm-msnden söylenebilir
t-shirtleri elden alan adamlarsınız renenin nasıl birisi olduğunu gördünüz
birşey dermiydi sizce? -
Vay sahtekarlar :|
-
hmm madem öle, rene banada, 10 tane xxl, 15 tanede xl yaptırıp yollarmısın? :)
-
rezillk aynen ya bir insan veremeyeceği sözü tutmamalı..
-
sen söyle rene nereli bu adamlar oradaki müridler ayarlasın işi. Ya seve seve ya ....... :)
Ayıp la ayıp adamla pmden msnden iletişime geçin bari.
-
6 kişinin birden aynı tepkiyi göstermesi anormal.istatiğe vurduk m.u bu demek oluyor ki parasını sonra vericem diyip tişört alan 100 kişi olsaydı parasını vermeyen 60 kişi daha olacaktı.bazen insan istemese de aramıyor,sormuyor.ben bu yüzden askere giden 2 arkadaşımla konuşmuyorum.onları aramadım diye.bence nicklerini açıklamayın hani 100 kişi ödeyip 2 kişi ödemese art niyet derim ama neyse....
bu arada ben ne cebite katıldım nede tişört aldım.sadece düşüncemi söyledim.tabii rene de mağdur olmuş orası ayrı bir terane.
-
Kaybedeceğiniz son şey rene olsun bu alemde ;) acıyorum ödeme yapmadan böyle bir olaya girişenlere
-
Hoca ben t-shirt alabilseydim senden 2 katını verecektim paranın ama t-shirt'i yaza ugrasırım dedin sineye cektim.(yanlış anlaşılmasın ben t-shirt alanlar arasında yoktum ha)
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------
Hoca ben t-shirt alabilseydim senden 2 katını verecektim paranın ama t-shirt'i yaza ugrasırım dedin sineye cektim.(yanlış anlaşılmasın ben t-shirt alanlar arasında yoktum ha)
cebite gelenler benim durumu biliyo :Dgiitti benim t-shirt da
---------------
-
DeFactorx bunu yazdı:
:D uunuttuk aq öss sitresi içinde vericez abi:D tamam
1 ay da hiç mi aklına gelmedi hoca yaw